sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kylpylälomat

Itä-Viro 5 pv

Kylpyläloma Itä-Viro 5 pv

Lähtöpäivät:

Sunnuntaisin

Matkan kesto:

5 päivää

Matkan esittely

Itä-Viro

Narva-Jõesuu on hyvä lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta ja kylpyläelämästä. Meresuu Spa & Hotel sijaitsee meren rannan tuntumassa n. 1 km Narva-Jõesuun keskustasta ja n. 2,5 tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.

 
Itä-Viron alueella on useita mielenkiintoisia luontokohteita kuten Toilan puisto, Kauksin hiekkarannat, lukemattomat vesiputoukset ja erilaiset vaellusreitit. Narvan linnamuseo, Kõhtla-Nõmmen kaivosmuseo ja kuuluisan arktisen alueen tutkijan Robert von Tollin kartano Kukruse on vain pieni osa alueella sijaitsevista mielenkiintoisista museoista. Itä-Viroon on viime vuosina noussut seikkailuratoja kuin sieniä sateella. Narva-Joesuu on pieni kylpyläkaupunki kahden suuren vesistön välissä Suomenlahden rannalla ja Narva-Jõesuussa. Se on tunnettu omaperäisestä puuarkkitehtuuristaan. Mäntymetsä ja merivirrat muodostavat erityisen, stressiä lievittävän mikroilmaston. Kauniin hiekkarannan pituus on 13 km.


5 päivän kylpyläloma Itä-Virossa

Viiden päivän kylpylälomalla nautit täyden palvelun hyvinvointikeskuksen monipuolisesta tarjonnasta. Meresuu Spa:ssa löytyy sauna- ja allasosasto ja erilaisia kylpylä-ja kauneushoitoja tarjoava hoito-osasto. Lomapaketin sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: kylpylälomaan sisältyy puolihoito ja hoitoja, hotellilomaan sisältyy aamiainen.

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta. 

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Hintaan sisältyy

  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Aamiainen tai puolihoito valitun matkatyypin mukaisesti
  • Kylpylän oman suomenkielisen oppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Hotellimatkalle puolihoito

Lisämaksulliset hoitopaketit

Kotimaan liityntäkuljetukset

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna - Itä-Viro

Satamassa tulee olla noin tuntia ja laivassa viimeistään 20 minuuttia ennen lähtöä. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Tallinnan satamassa A-terminaalia vastapäätä, on vastassa kylpylän oma liityntäkuljetus-ajoneuvo. Huom! Kuljetus Tallinnasta Narva-Jõesuuhun voidaan toteuttaa myös pienemmällä ajoneuvolla matkustajamäärän mukaisesti. Auton etuikkunassa on Matkapojat-kyltti, sekä kohteen ja kylpylän nimi. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Puoli- hoidon sisältävän kylpylämatkan lunastaneille illallinen kylpylässä.

2. -4., matkapäivä, Itä-Viro

Aamiainen, puolihoidon sisältävän kylpylämatkan lunastaneille illallinen kylpylässä.

5. matkapäivä, Itä-Viro - Tallinna - Helsinki

Huoneen luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00.  Tarkista kylpylän ilmoitustaululta sunnuntain paluukuljetuksen lähtöaika kylpylästä satamaan. Laivan aikataulusta johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan.  Laivassa tulee olla Tallinnasta lähdettäessä viimeistään 20 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kylpyläloma Itä-Viro 5 pv

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display