Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tallinna ja Saarenmaa kutsuvat

Joulun kylpylälomat

Joulun hemmottelua kylpylässä!

Kylpylälomalla on aikaa nautinnoille ja hemmottelulle. Nykyaikaiset täyden palvelun hyvinvointikeskukset tarjoavat monipuolisia palveluita ja monista kohteista löytyy ohjelmaa myös perheen pienimmille - uima-allasosastot ja leikkihuoneet. Mitä jos tänä jouluna tekisit haaveista totta? Keho ja mieli kiittävät, kun annat aikaa yhdessäololle, läsnäololle ja hemmottelulle ilman kiirettä.

Joulun kylpylä- ja hotellimatkat Baltiaan

Joulun kylpylälomat vievät Baltian parhaisiin kohteisiin. Valmiit kylpyläjoulupaketit Tallinnaan ja Saarenmaalle sisältävät kaiken olennaisen - matkat ja majoituksen puolihoidolla. Tallinnan ja Saarenmaan lisäksi tarjolla on joulun hotellimatkapaketit Tallinnaan, Laulasmaalle, Haapsaluun ja Pärnuun. Näihin matkoihin voit halutessasi yhdistää hemmottelevia kylpyläpalveluja ja rakentaa itsellesi sopivan kylpyläjoulun. Päästä joulumieli valloilleen ja lähde kokemaan rentouttava kylpyläjoulu!

Katso kaikki joulun matkat!

Joulunvietto alkaa jo pikkujouluista! Parhaat pikkujouluristeilyt ja hotellimatkat niin pienille kuin isoille ryhmillekin kannattaa varata ajoissa. Muista myös ihanat joulutorimatkat Eurooppaan, Tallinnaan ja Tukholmaan. Vuoden juhlakausi huipentuu tietysti tunnelmallisiin joulumatkoihin. Joulun laajasta matkavalikoimasta löydät perinteiset jouluristeilyt ja joulumatkat Baltiaan sekä joulumatkat Keski-Eurooppaan sekä kylpyläjoulupaketit. Tutustu ja matkusta jouluun! 
Kaikki joulumatkat >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lomatarjoukset!

TILAA