Hoidot ja ruokailut 2017

Kylpyläloma 8 päivää Laulasmaalla (su - su)

Kahdeksan päivän pituinen kylpyläloma on ylellinen vaihtoehto viettää viikon pituinen loma ja yhdistää siihen omasta hyvinvoinnista huolehtiminen.

Rentouttava rantalomakohde

Laulasmaa on tunnettu lomapaikka jo 1930-luvulta alkaen. Laulasmaan ranta on täydellinen uimapaikka. Perheet nauttivat sen hiekkaisesta merenpohjasta ja keskimääräistä lämpimämmästä vedestä. Myös paikalliset lainelautailijat arvostavat Laulasmaan rantaa. Lohusalun lahdesta löytyy edelleen myös matkustaja-alus ”Josef Stalin“ hylky, joka on virolaisten sukeltajien keskuudessa tunnettu sukelluspaikka. Kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, hiihtoon, ulkoiluun, lenkkeilyyn, patikointiin tai marjojen ja sienten keräilyyn. Jos olet lainelautailija, sukeltaja, lapsiperhe tai vaan rantaleijona/rannalla nautiskelija - Laulasmaalla löytyy jokaiselle jotakin. Laulasmaa voi olla suurenmoinen pysähyspaikka matkallasi pitkin Viron rannikkoa ja Lohusalun sataman kautta voi tänne päästä myös mereltä päin.

Sporttinen vaihtoehto

Kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, ulkoiluun, lenkkeilyyn tai patikointiin. Spa-loma ja rantaloma yhdessä - Mikä ihanteellinen yhdistelmä. Laulasmaalla löytyy jokaiselle jotakin. Laulasmaa Spa sopii hyvin myös aktiiviliikkujalle sekä rauhallista ja rentouttavaa lomaviikkoa kaipaavalle. 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display