Pärnun kylpylälomat

Kylpylöistään tunnettu Pärnu on Viron ehdoton kesäpääkaupunki. Toisille se tuo mieleen rennon lomatunnelman ja pitkät hiekkarannat, joita Itämeren aallot huuhtovat.

 

 

Pärnun kylpylälomat

Pärnun ensimmäinen kylpylä rakennettiin jo vuonna 1838, joten Pärnun kohdalla voidaan todella puhua Viron vanhimmasta kylpyläkaupungista.

Pärnu on kantanut ansaitusti jo viimeisen sadan vuoden ajan Viron perinteikkäimmän kylpyläkaupungin titteliä. Pärnuun matkataan ympäri Eurooppaa ja kauempaakin nauttimaan sen kauniista kylpylähotelleista, jotka monet on kunnostettu uuteen loistoonsa nykymatkaajien tarpeisiin. Pärnu on täydellinen kaupunki minkälaiselle matkaajalle tahansa. Se sopii romanttiseen viikonloppuun pariskunnille, luontonsa vuoksi aktiivilomailijoille ja myös merellisestä tunnelmasta nauttiville perhelomailijoille. Suosittelemme turvallista ja rauhallista Pärnua lisäksi yksinmatkaajille, jotka haluavat kokea hemmotteluloman aivan omassa rauhassaan.

Kylpylät Pärnussa

Pärnun matkalla voi nauttia kylpyläloman lisäksi kaupungin monipuolisista palveluista ja sen upeasta ympäristöstä ympäri vuoden. Lähes kaikki kylpylät Pärnussa sijaitsevat lähellä luontoa ja merenrantaa, joten matkaajilla jää aikaa tutustua varsinkin pidemmillä lomilla kaupungin kauniiseen rannikkoalueeseen.

Matkapojilla on tarjonnassaan eri pituisia kylpylälomapaketteja, joten tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja päätä, minkälaiselle Pärnun lomalle sinulla olisi juuri nyt tarvetta. Majoitukset Pärnussa ovat kaikki korkealaatuisia, ja hotelliyhteistyökumppanimme ovat pidettyjä ja arvostettuja. Kaikissa Pärnun majoitusvaihtoehdoissamme on saatavilla myös lisäpalveluja sinun toiveidesi mukaan. Voit valita Pärnun suosituimpien kylpylähotellien valikoimasta myös hemmotteluhoitoja, kuten kauneudenhoito- ja hierontapaketteja. Lomavaihtoehdot hotellista riippuen ovat välillä torstai-sunnuntai, sunnuntai-torstai, sunnuntai-sunnuntai tai torstai-torstai.

8 päivän kylpyläloma Pärnussa

Kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sunnuntaista sunnuntaihin kestävä kahdeksan päivän kylpyläloma Pärnussa on jo luksustason hemmottelua mielelle ja vartalolle. Kylpylätarjonnan lisäksi ehdit kahdeksassa päivässä tutustua myös Pärnun kaupunkiin ja sen ympäristöön, sillä melkein jokainen kylpylähotelli sijaitsee aivan meren äärellä tai aivan Pärnun keskustassa. Kiven heiton päästä löydät Pärnun parhaimmat ravintolat, shoppailupaikat ja kulttuuritapahtumat.

Kahdeksan päivän totaalisen irtioton tarjoavat seuraavat kylpylähotellit Pärnussa: Medical Spa & Hotel Estonia, Wasa, Tervis, Tervise Paradiis ja Viiking. Kahdeksan päivän Pärnun lomaa varten kannattaa tutkia palveluvalikoimaa jo etukäteen sivustoiltamme ja varata saman tien terveyspalveluita ja hemmotteluhoitoja majoituskohteistamme.

5 päivän ihana hemmotteluloma Pärnussa

Hemmotellaan yhdessä!

Sunnuntaista torstaihin kestävä viiden päivän Pärnun loma on erinomainen vaihtoehto perhelomailijoille. Tuossa ajassa pääsette nauttimaan sekä kylpylähotelliemme palveluista että tutustumaan kaupunkiin ja sen tarjoamiin aktiviteetteihin, joita varsinkin perheen pienimmät rakastavat! Suurimmasta osasta Pärnun kylpylähotelleistamme löytyy uima-allasosaston lisäksi leikkihuone, jossa lapsia hemmotellaan pallomerillä ja muilla viihdykkeillä. Pärnu on erittäin lapsiystävällinen kaupunki, ja tämä on huomioitu myös kaupungin palvelutarjonnassa perheille. Tarjolla on esimerkiksi hieman Pärnun ulkopuolella sijaitseva teemapuisto Lottemaa, joka on rakennettu rakastetun virolaisen koirahahmon ympärille. Tervide Paradiis -kylpylähotellin yhteydessä toimii Viron suurin vesipuisto kahdessa kerroksessa!

Viiden päivän totaalisen hemmotteluloman tarjoavat seuraavat kylpylähotellit Pärnussa: Medical Spa & Hotel Estonia, Wasa, Tervis, Tervise Paradiis ja Viiking.

Neljän päivän Pärnun matka

Omaa aikaa arvostaville.

Neljän päivän virkistysloma riittää hyvin sinulle, joka kaipaat lyhyttä ja piristävää irtiottoa arjesta. Neljän päivän virkistyslomalla Pärnussa nautit täyden palvelun hyvinvointikylpylöidemme monipuolisesta palvelutarjonnasta. Voit valita itsellesi sopivimmat hoidot, tarvitsitpa sitten kirkastusta väsyneelle iholle, hierontaa kireille lihaksille tai vain rentouttavaa oleskelua uima-altaalla. Jos olet matkalla yksin, ota kaikki irti vapaudestasi ja lähde ennen saunailtaa vaikkapa juoksulenkille pitkin Pärnun rantaa tai piipahda kahvilla tai viinilasillisella Pärnun idyllisessä vanhassakaupungissa Rüütlissa.

Neljän päivän virkistysloman tarjoavat kaikki yhteistyöhotellimme Pärnussa, kuten Viiking, Wasa ja Medical Spa & Hotel Estonia. Kaikki hotellimme sopivat myös aikuiseen makuun, ja niissä on mahdollista rauhoittua seesteisessä ympäristössä ilman turhia hälinöitä.

Muuta huomioitavaa

Huom ! 6.-9.7.2018 Pärnussa järjestetään kv. koiranäyttely. Tästä johtuen hotelleissa / kylpylöissä saattaa olla poikkeuksellisen paljon koiria.

Huom ! 16.8.-18.8.2018 Pärnussa järjestetään Pohjoismaiden suurin tanssitapahtuma Baltic Festival Weekend (dance- ja popmusiikkia).Tapahtumat alkavat klo 14-16 ja jatkuvat aina yöhön klo 01.00 saakka. Festivaalialueen sijainti rannalla aiheuttaa poikkeavia liikennejärjestelyjä (osa kaduista suljettu kokonaan liikenteeltä). Lisäksi tapahtumasta aihetuu meluhaittaa myöhään yöhön asti erityisesti lähellä rantaa sijaitsevissa majoituskohteissa. Musiikki kuuluu huoneisiin ja se kantautuu myös muualle Pärnuun.

 

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display