sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Joulun matka

Kylpyläjoulu Pärnu 5 pv

Pärnu joulun kylpyläloma 5 pv

Lähtöpäivät:

23.12.

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 374€

Pärnu joulun kylpyläloma 5 pv

alk. 374 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

5 päivän joulun kylpyläloma Pärnussa

Lähde kokemaan kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus! Saat samalla virkistystä keholle ja mielelle. Jos vielä et ole vieraillut Pärnussa, niin tee se nyt - viehättävästä kylpyläkaupungista nauttii ihan jokainen!

Pärnu

Yli 750 vuotias Pärnun kaupunki tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi kaikkina vuodenaikoina. Pärnussa asuu noin 44 000 asukasta ja  se sijaitsee Itämeren rannalla, eteläisessä Virossa Pärnumaan maakunnassa. Pärnussa on perinteikäs kylpyläkulttuuri, ja siellä voit hemmotella itseäsi kaikkina vuodenaikoina. Monipuolinen kulttuuritarjonta, vanha kaupunki ja historialliset nähtävyydet, runsaat shoppailumahdollisuudet, makuelämyksiä tarjoavat lukuisat ravintolat, Pärnusta löytyy kaikkea. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.


Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta. 

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • Meno- paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus 2 hengen huoneessa
  • Aamiainen
  • Puoli- tai täysihoitoon kuuluvat ateriat ja hoidot valitun kylpylän ja huonetyypin mukaisesti
  • Suomenkielisen oppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Puolihoito (Hedon Spa)

Täysihoito

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Lisämaksulliset retket

Hinta 12 /hlö

Kuva retkestä

Kaupunki-ja ostoskierros

Maanantai 24.12. • Lähtö klo 14.00 • Kesto n. 2 h
Pärnun tärkeimmat nähtävyydet, keskustan ulkopuolella oleva ostospaikka –Kaubamajakas ostoskeskus,
jossa on myös Pärnun suosituin Rimi hypermarketti. Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä.

Hinta 39 /hlö

Kuva retkestä

Riika, Latvian pääkaupunki

Tiistai 25.12. • Lähtö klo 08.00 • Kesto n. 10 h 
Retkellä ajetaan Via Balticaa pitkin Riikaan, jossa järjestetään kaupunki-kierros jalkaisin ja bussilla.
Sen jälkeen jää vapaata aikaa ostoksiin ja omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.
HUOM! Passi tai ID-kortti mukaan! Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä.

Hinta 36 /hlö

Kuva retkestä

Villisikailta

Tiistai 25.12. • Lähtö klo 18.15 • Kesto 4 h 
Ajetaan bussilla Pärnun lähistöllä sijaitsevaan Halingan ravintolaan, jossa pöydät notkuvat herkkuja.
Syödään villisianpaistia perinteisten lisukkeiden kera. Palan painikkeeksi nautitaan snapsit sekä olutta.
Ohjelmassa on musiikkia, tanssia ym. mukavaa. Tarjoilut sisältyvät hintaan. Vähimmäisosallistujamäärä 48 hlöä.

Hinta ilmainen /hlö

Kuva retkestä

Kävelykierros Pärnu vanha kaupunki

Keskiviikko 26.12. • Lähtö klo 14.00 Pärnun matkailukeskuksesta (Uus katu 4)• Kesto n.1 tunti • ilmainen Käydään kävelyllä Pärnun vanhankaupungin alueella. Vanha keskusta on peräisin pääasiassa 1600-1800-luvulta. Rüütli-nimisen pääkadun ja viereisen Kuninga-kadun varrella tutustumme vuosisatoja vanhaan värikkääseen arkkitehtuuriin. Nähdään mm. Pärnun vanhin rakennus, keskiaikaisen kaupunginmuurin linnoitustorni, Punainen torni, Ruotsin vallan aikaisen linnoituksen vallit, vallihauta sekä Tallinnan portti, keskustan komeat barokkityyliset kirkot - luterilainen Elisabetin ja ortodoksinen Katariinan kirkko - sekä kaunis Koidulan puisto ja Raatihuone.

Matkaohjelma

1. matkapäivä Helsinki - Tallinna - Pärnu

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Tallinnasta Matkapoikien paikallinen liityntäbussi kuljettaa matkustajat Pärnuun. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Illallinen kylpylässä jos paketin hintaan sisältyy puoli-tai täysihoito. Huom! Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen ja jouluaaton illallinen 24.12.

2.-4. matkapäivä Pärnu

Aamiainen hotellissa / kylpylässä, majoituskohteesta riippuen perilläolopäivinä lounas tai/ja illallinen (24.12. jouluaaton illallinen). Huom! Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen ja jouluaaton illallinen 24.12.


5. matkapäivä Pärnu - Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Paluukuljetus kylpylästä Tallinnan satamaan. Tarkista paluukuljetuksen aikataulu kylpylän ilmoitustaululta. Laivan aikataulusta johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan. Saapuminen Helsinkiin. Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display