sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Joulun matka

Kylpyläjoulu Pärnu 8 pv

Pärnu joulun kylpyläloma 8 pv

Lähtöpäivät:

20.12. ja 23.12.

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 569€

Pärnu joulun kylpyläloma 8 pv

alk. 569 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Pärnu joulun kylpyläloma 8 pv

Pärnusta löytyy kaikkea. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Jos vielä et ole vieraillut Pärnussa, niin tee se nyt - viehättävästä kylpyläkaupungista nauttii ihan jokainen! Kaupunkiin voi hyvin lähteä talvellakin; lepäilemään, syömään, shoppailemaan ja nauttimaan!

Pitkät kylpyläperinteet omaavassa Pärnussa on hyvä viettää tunnelmallista joulua.


Pärnu

Yli 750 vuotias Pärnun kaupunki tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi kaikkina vuodenaikoina. Pärnussa asuu noin 44 000 asukasta ja  se sijaitsee Itämeren rannalla, eteläisessä Virossa Pärnumaan maakunnassa. Pärnussa on perinteikäs kylpyläkulttuuri, ja siellä voit hemmotella itseäsi kaikkina vuodenaikoina. Monipuolinen kulttuuritarjonta, vanha kaupunki ja historialliset nähtävyydet, runsaat shoppailumahdollisuudet, makuelämyksiä tarjoavat lukuisat ravintolat, Pärnusta löytyy kaikkea. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta. 

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Aamiaiset
  • Puoli- tai täysihoitoon kuuluvat ateriat
  • Hoidot valitun kylpylän ja huonetyypin mukaisesti

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Puolihoito (Hedon Spa)

Täysihoito

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Lisämaksulliset retket

Hinta 12 € /hlö

Kuva retkestä

Kaupunki-ja ostoskierros

Maanantai 24.12. • Lähtö klo 14.00 • Kesto n. 2 h
Pärnun tärkeimmat nähtävyydet, keskustan ulkopuolella oleva ostospaikka –Kaubamajakas ostoskeskus,
jossa on myös Pärnun suosituin Rimi hypermarketti. Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä.

Hinta 39 € /hlö

Kuva retkestä

Riika, Latvian pääkaupunki

Tiistai 25.12. • Lähtö klo 08.00 • Kesto n. 10 h 
Retkellä ajetaan Via Balticaa pitkin Riikaan, jossa järjestetään kaupunki-kierros jalkaisin ja bussilla.
Sen jälkeen jää vapaata aikaa ostoksiin ja omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.
HUOM! Passi tai ID-kortti mukaan! Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä.

Hinta 36 € /hlö

Kuva retkestä

Villisikailta

Tiistai 25.12. • Lähtö klo 18.15 • Kesto 4 h 
Ajetaan bussilla Pärnun lähistöllä sijaitsevaan Halingan ravintolaan, jossa pöydät notkuvat herkkuja.
Syödään villisianpaistia perinteisten lisukkeiden kera. Palan painikkeeksi nautitaan snapsit sekä olutta.
Ohjelmassa on musiikkia, tanssia ym. mukavaa. Tarjoilut sisältyvät hintaan. Vähimmäisosallistujamäärä 48 hlöä.

Hinta ilmainen /hlö

Kuva retkestä

Kävelykierros Pärnun vanha kaupunki

Keskiviikko 26.12. • Lähtö klo 14.00 Pärnun matkailukeskuksesta (Uus katu 4)• Kesto n.1 tunti • ilmainen Käydään kävelyllä Pärnun vanhankaupungin alueella. Vanha keskusta on peräisin pääasiassa 1600-1800-luvulta. Rüütli-nimisen pääkadun ja viereisen Kuninga-kadun varrella tutustumme vuosisatoja vanhaan värikkääseen arkkitehtuuriin. Nähdään mm. Pärnun vanhin rakennus, keskiaikaisen kaupunginmuurin linnoitustorni, Punainen torni, Ruotsin vallan aikaisen linnoituksen vallit, vallihauta sekä Tallinnan portti, keskustan komeat barokkityyliset kirkot - luterilainen Elisabetin ja ortodoksinen Katariinan kirkko - sekä kaunis Koidulan puisto ja Raatihuone.

Asiakkaat suosittelevat

Viihdyimme erinomaisesti! ”M-L”

Olimme jo kolmannen kerran Viiking kylpylässä Pärnussa. Kylpylä erinomaisella paikalla ja hoidot hyviä. Hinta laatusuhteeltaan erinomainen valinta! Suosittelen ”Seija”

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna - Pärnu

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Tallinnasta Matkapoikien paikallinen liityntäbussi kuljettaa matkustajat Pärnuun. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Illallinen kylpylässä jos paketin hintaan sisältyy puoli-tai täysihoito. Huom! Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen ja jouluaaton illallinen 24.12.

2.-7. matkapäivä, Pärnu

Aamiainen hotellissa / kylpylässä, majoituskohteesta riippuen perilläolopäivinä lounas tai/ja illallinen (24.12. jouluaaton illallinen). Huom! Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen ja jouluaaton illallinen 24.12.

8. matkapäivä, Pärnu - Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Paluukuljetus kylpylästä Tallinnan satamaan. Tarkista paluukuljetuksen aikataulu kylpylän ilmoitustaululta. Laivan aikataulusta johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan. Saapuminen Helsinkiin. Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.
Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (PDF) esite

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display