Kylpyläloma 8 päivää Pärnussa (to - to)

Kahdeksan päivän pituinen kylpyläloma on ylellinen vaihtoehto viettää viikon pituinen loma ja yhdistää siihen omasta hyvinvoinnista huolehtiminen.

Tutustu Pärnu perinteikkääseen kylpyläkulttuuriin

Viron viehättävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen! Yli 750 vuotias Pärnu tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi kaikkina vuodenaikoina. Pärnussa on perinteikäs kylpyläkulttuuri, ja siellä voit hemmotella itseäsi kaikkina vuodenaikoina. Monipuolinen kulttuuritarjonta, vanha kaupunki ja historialliset nähtävyydet, runsaat shoppailumahdollisuudet, makuelämyksiä tarjoavat lukuisat ravintolat, Pärnusta löytyy kaikkea. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.

Matka omaan hyvinvointiin

Matkapoikien valikoimasta löytyvät Pärnun suosituimmat kylpylät: Hedon Spa, Medical Spa & Hotel Estonia, Estonia Resort Hotel & Spa, Tervis, Tervise Paradiis ja Viiking. 

Huom ! 16.8.-18.8.2018 Pärnussa järjestetään Pohjoismaiden suurin tanssitapahtuma Baltic Festival Weekend (dance- ja popmusiikkia).Tapahtumat alkavat klo 14-16 ja jatkuvat aina yöhön klo 01.00 saakka. Festivaalialueen sijainti rannalla aiheuttaa poikkeavia liikennejärjestelyjä (osa kaduista suljettu kokonaan liikenteeltä). Lisäksi tapahtumasta aihetuu meluhaittaa myöhään yöhön asti erityisesti lähellä rantaa sijaitsevissa majoituskohteissa. Musiikki kuuluu huoneisiin ja se kantautuu myös muualle Pärnuun.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display