Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kylpylälomat

Pärnu kylpyläloma 4 pv

Pärnu kylpyläloma 4 pv

Lähtöpäivät:

Torstaisin

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 224€

Pärnu kylpyläloma 4 pv

alk. 224 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Pärnu

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella ravintolatarjonnalla, cocktailbaareilla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla.Pärnu on keskiajalla perustettu, rento ja romanttinen kaupunki. Se on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita, suurista vesipuistoista aina intiimeihin ja perinteikkäisiin kylpylöihin. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Tallinnaa hieman edullisempi hintataso sopii hyvin shoppailijalle.


4 päivän kylpyläloma Pärnussa

Pärnun kylpylöistä löytyy varmasti jokaiselle sopiva kohde. Monessa kylpylöistä löytyy uima-allas, saunaosasto ja lapsille leikkihuone. Matkapoikien valikoimasta löytyvät Pärnun suosituimmat kylpylät; Hedon Spa, Medical Spa & Hotel Estonia, Tervis, Tervise Paradiis ja Viiking Spa.

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta. 

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Hintaan sisältyy

  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Puolihoitoon kuuluvat ateriat ja hoidot valitun kylpylän ja huonetyypin mukaisesti
  • Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen
  • Suomenkielisen oppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva 4.4.2019 asti
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS
Helsinki Tallinna Laiva 5.4.-13.6./12.8.2019 alkaen
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
18:00 15:30 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS su 21.4.
Helsinki Tallinna Laiva 14.6.-11.8.2019
10:30 13:15 M/S Viking Gabriella M/S Viking Mariella
18:00 15:30 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Puolihoito (Hedon Spa)

Täysihoito

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Lisämaksulliset retket

Hinta 12 € /hlö

Kuva retkestä

Kaupunki- ja ostoskierros

Loka-joulukuu / helmi-toukokuu, tiistaisin klo 14.00  n. 2,5 tuntia.
Bussikierroksen aikana tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja käydään keskustan ulkopuolella olevissa ostospaikoissa,joihin omatoimisesti ei välttämättä pääse, kuten Wendren tekstiilitehtaan tehtaanmyymälässä. Ennen paluuta hotelleihin kiertää retkibussimme Pärnun suurimman kauppakeskuksen Kaubamajakas kautta, johon halukkaat voivat jäädä ostoksille. Kaubamajakasta pääsee takaisin hotellille ostoskeskuksen ilmaisella bussilla.
Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Hinta 12 € /hlö

Kuva retkestä

Kaupunki- ja ostoskierros

Kesä-elokuussa tiistaisin klo 14.00  n. 1,5 tuntia.
Bussikierroksen aikana tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja käydään keskustan ulkopuolella sijaitsevassa Wendren tekstiilitehtaan tehtaanmyymälässä. Ennen paluuta hotelleihin retkibussimme kiertää Pärnun suurimman kauppakeskuksen Kaubamajakas kautta, johon halukkaat voivat jäädä ostoksille. Kaubamajakasta pääsee takaisin hotellille ostoskeskuksen ilmaisella bussilla.
Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Hinta 29 € /hlö

Kuva retkestä

Torin kylä ja siideritila

Huhti-toukokuu, keskiviikkoisin klo 13.00  n. 3,5 tuntia.
Retkemme kohteena on 27 km päässä Pärnujoen rannalla sijaitseva Torin kylä. Ajamme historiallisen tekstiilikaupungin Sindin kautta, jonka tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat 1800-luvulta peräisin olevat punatiiliset tehdasrakennukset. Joen rantatöyräälle on lähdevesi kaivertanut syviä kuoppia – Tori helvetti, joihin liittyy paljon historiallisia muistoja. Torissa tutustumme vielä kirkkoon ja vanhaan, kuuluisaan Torin hevoskasvatukseen. Torista jatkamme eteenpäin kohti Tori Jõesuun Siideri- ja Viinitilaa, missä katsotaan viinirypäle- ja omenatarha sekä maistellaan paikallista siideriä. Hintaan sisältyy: kuljetukset alkaen Pärnusta, siideri maistiaiset, opas. Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Hinta 43 € /hlö

Kuva retkestä

Riika, Latvian pääkaupunki

Lauantaisin klo 8.00  n. 10 tuntia.

Yli 800-vuotias Riika on Baltian suurin kaupunki. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva Vec Riga (vanha kaupunki) on ainutlaatuinen nähtävyys kokonaisuudessaan. Riiasta löytyvät myös pohjoisen Euroopan upeimmat jugendtyylejä edustavat talot. Retkellä ajetaan Via Balticaa pitkin Riikaan, jossa tehdään kaupunkikierros jalkaisin ja bussilla. Sen jälkeen jää vapaata aikaa viihtyisiin vanhakaupungin katukahviloihin, ostoksiin ja omin päin kaupunkiin tutustumiseen. Paluumatkalla pysähdytään Viron ja Latvian rajalla sijaitsevassa Super Alkon myymälässä. Ostoksia tehdessä on huomioitava, että bussikuljetuksissa matkatavaroiden yhteispanolle on rajoitus 20 kg / hlö. Virosta ostetut tupakat / tupakkatuotteet sekä alkoholijuomat tulee aina kuljettaa itse paluun laivamatkan aikana. HUOM! Passi mukaan! Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä.

Hinta 12 € /hlö

Kuva retkestä

Kaupunki- ja ostoskierros

Syyskuu, perjantaisin klo 14.00 n. 2,5 tuntia
Bussikierroksen aikana tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja käydään keskustan ulkopuolella olevissa ostospaikoissa, joihin omatoimisesti ei välttämättä pääse, kuten Wendren tekstiilitehtaan tehtaanmyymälässä. Ennen paluuta hotelleihin retkibussimme kiertää Pärnun suurimman kauppakeskuksen Kaubamajakas kautta, johon halukkaat voivat jäädä ostoksille. Kaubamajakasta pääsee takaisin hotellille ostoskeskuksen ilmaisella bussilla.
Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Hinta 10 € /hlö

Kuva retkestä

Iltaretki Ainazin rajakauppaan

Lauantaisin 29.6.-3.8.2019 klo 17.30, kesto n. 3 tuntia
Iltaretki Ainazin rajakauppaan
Retki tehdään Oravaisten Liikenteen bussilla, lähtö hotelli Pärnun edestä klo 17:30. 
Ainazissa ollaan n. klo 18:30 ja ostosaikaa on n. 1 tunti.
Paluukuljetus lähtee n. klo 19:30 ja saapuu Pärnuun n.klo 20:30.
Retken hinta 10 € / hlö edellyttää että retki lunastetaan etukäteen.
Hinta paikan päältä ostettuna on 15 € / hlö.

Asiakkaat suosittelevat

Kuuden hengen seurue Viking-kylpylähotellissa kolme vrk. Kiertelyä kaupungilla, puodeista ostoksia, naiset hoidoissa, kahvit herkkujen kera, illalla syömään ja uimaan. Viihdyimme mainiosti! ”M-L”

Elämäni ensimmäinen SPA-matka suuntautui Viron Pärnuun Tervis-hotelliin. Aamuisin varsinkin puurot olivat ylivertaisen hyviä. Matkapoikien palvelut matkalla ovat myös mainitsemisen arvoiset ”Krisse”

Olimme jo kolmannen kerran Viiking kylpylässä Pärnussa. Kylpylä erinomaisella paikalla ja hoidot hyviä. Ihanan rentouttava matka. Suosittelen ”Seija”

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Pärnu

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Tallinnassa Matkapoikien paikallinen liityntäbussi kuljettaa matkustajat Pärnuun. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Illallinen kylpylässä, jos paketin hintaan sisältyy puolihoito. Huom! Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen.

2. matkapäivä, Pärnu

Aamiainen, majoituskohteesta riippuen lounas tai illallinen päivittäin kylpylässä. Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen.

3. matkapäivä, Pärnu

Aamiainen, majoituskohteesta riippuen lounas tai illallinen päivittäin kylpylässä. Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen.

4. matkapäivä, Pärnu - Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Paluukuljetus kylpylästä Tallinnan satamaan. Tarkista paluukuljetuksen aikataulu kylpylän ilmoitustaululta. Laivan aikataulusta johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan. Saapuminen Helsinkiin. Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)                        Kylpyläloma Pärnu 4 päivää 

Kuva kohteesta

Huoltotyöt kylpylöissä 2019

Estonia Medical Spa & Hotel

Aikavälillä 11.2. - 9.3.2019 uusitaan A-talon ensimmäisen kerroksen huoneita. Huoneisiin asennetaan uudet parkettilattiat ja seiniä maalataan. Huoneiden remontin jälkeen 1. kerroksen huonekäytävälle asennetaan kokolattiamatto, joka vaimentaa käytävästä huoneisiin kuuluvaa ääntä.

Kunnostustöiden aikana kauneushoitolan ja parturi-kampaamon palvelut jatkuvat normaalisti samoissa tiloissa. Kauneushoitolaan ja Termid - sauna ja allasosastolle pääsee A-talon 2. kerroksen kautta.

Kylpylä pahoittelee remontin mahdollisesti aiheuttamaa toiminnallista häiriötä ja melua.


Termid allas- ja saunaosaston huoltopäivät 2019: 19.2., 16.4., 25.-28.6., 13.8., 15.10., 17.12.
Allas-ja saunaosasto on huoltopäivinä suljettu klo 17.00 asti. Pidemmän huoltotauon (25.-28.6.19) jälkeen osasto avautuu 29.6. aamulla.


Tervis

Spa- ja saunakeskuksen huoltopäivät 2019: 19.2., 16.4., 15. - 19.7., 19.11., 8.-12.12. (8.12. alkaen klo 12.00 ja 12.12. klo 15.00 asti)  

Spa- ja saunakeskus on huoltopäivinä kiinni koko päivän. 

Huoltopäivänä on asiakkaiden Terviksen asiakkaille hotellikorttia näyttämällä ilmainen sisäänpääsy (3 h) Tervise Paradiisin vesipuistoon.                               


Tervise Paradiis

Vesipuiston ja Paradiisi Saunad-saunakeskuksen huoltopäivä: 3.12.2019

Muutoin huoltopäivä on jokaisen kuukauden 2. tiistai (ei kesä-syyskuussa).

Vesipuisto ja saunakeskus ovat huoltopäivinä kiinni koko päivän. 

Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti vesipuiston huoltopäivinä. 

Tervise Paradiisin asiakkaat voivat vesipuiston ja saunakeskuksen huoltopäivinä käyttää ilmaiseksi

Terviksen sauna-ja allasosastoa (3 h / käynti-kerta).                                                                                                                                                                                       

Lisäksi vesipuisto on suljettuna huoltotöiden vuoksi 2.-8.9.2019. Huoltotöiden aikana asiakkaat pääsevät ilmaiseksi ”Paradiisi Saunad”-saunakeskukseen ja uimahallin käyttö on hotellin asiakkaille maksutonta

klo 6:30-15:00. Aerobic-ja kuntosali palvelevat asiakkaita normaalisti.

 

”Paradiisi Saunad”-saunakeskus ja uimahalli on suljettu huoltotöiden vuoksi 26.8.-29.8.2019.

Keilasalin huoltopäivät ovat 7.1.-10.1.2019 sekä joka kuukauden 2. keskiviikko.


Viiking Spa

Viiking Saaga vesi- ja saunakeskuksen huoltopäivät 2019: 20.-26.1., 2.5., 8.8., 7.11.

Keskus on huoltopäivinä suljettu koko päivän, C-talon saunaosastosto on käytössä klo 15-22.

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display