Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kylpylälomat

Pärnu kylpyläloma 5 pv

Pärnu kylpyläloma 5 pv

Lähtöpäivät:

Sunnuntaisin

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 244€

Pärnu kylpyläloma 5 pv

alk. 244 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Pärnu

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella ravintolatarjonnalla, cocktailbaareilla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla.Pärnu on keskiajalla perustettu, rento ja romanttinen kaupunki. Se on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita, suurista vesipuistoista aina intiimeihin ja perinteikkäisiin kylpylöihin. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Tallinnaa hieman edullisempi hintataso sopii hyvin shoppailijalle.

5 päivän kylpyläloma Pärnussa

Pärnun kylpylöistä löytyy varmasti jokaiselle sopiva kohde. Monessa kylpylöistä löytyy uima-allas, saunaosasto ja lapsille leikkihuone. Matkapoikien valikoimasta löytyvät Pärnun suosituimmat kylpylät; Hedon Spa, Medical Spa & Hotel Estonia, Tervis, Tervise Paradiis ja Viiking.


Kylpyläpakettitarjous Tervise Paradiis

Kylpyläpakettiin sisältyy ”Paradiis Saunad”-saunakeskuksen käyttö sunnuntaista torstaihin (1 x 3 h / päivä).
Saunakeskus on normaalisti lisämaksullinen (arvo 25 € / hlö).

Koskee seuraavia kestoja ja ajankohtia:
8 pv su-su (24.3.-7.4.)
8 pv to-to (28.3.-11.4.)
5 pv su-to (24.3.-14.4.)


Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta.
Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Hintaan sisältyy

  • Maihinnousukortit jonottamatta Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Puolihoitoon kuuluvat ateriat ja hoidot valitun kylpylän ja huonetyypin mukaisesti
  • Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen
  • Suomenkielisen oppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva 13.6.asti / 12.8.2019 alkaen
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS
Helsinki Tallinna 14.6.-11.8.2019
10:30 13:15 M/S Viking Gabriella M/S Viking Mariella
20:15 18:00 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Puolihoito (Hedon Spa)

Täysihoito

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Lisämaksulliset retket

Hinta 12 € /hlö

Kuva retkestä

Kaupunki- ja ostoskierros

Loka-joulukuu / helmi-huhtikuu, tiistaisin klo 14.00  n. 2,5 tuntia.
Bussikierroksen aikana tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja käydäänkeskustan ulkopuolella olevissa ostospaikoissa,joihin omatoimisesti ei välttämättä pääse, kuten Wendren tekstiilitehtaan tehtaanmyymälässä. Ennen paluuta hotelleihin kiertää retkibussimme Pärnun suurimman kauppakeskuksen Kaubamajakas kautta, johon halukkaat voivat jäädä ostoksille. Kaubamajakasta pääsee takaisin hotellille ostoskeskuksen ilmaisella bussilla. Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Hinta 12 € /hlö

Kuva retkestä

Kaupunki- ja ostoskierros

Touko-syyskuussa tiistaisin ja perjantaisin klo 14.00  n. 1,5 tuntia.
Bussikierroksen aikana tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja käydään keskustan ulkopuolella sijaitsevassa Wendren tekstiilitehtaan tehtaanmyymälässä.Ennen paluuta hotelleihin kiertää retkibussimme Pärnun suurimman kauppakeskuksen Kaubamajakas kautta, johon halukkaat voivat jäädä ostoksille.Kaubamajakasta pääsee takaisin hotellille ostoskeskuksen ilmaisella bussilla. Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Hinta 29 € /hlö

Kuva retkestä

Torin kylä ja siideritila

Touko-syyskuu, keskiviikkoisin klo 13.00  n. 3,5 tuntia.

Retkemme kohteena on 27 km päässä Pärnujoen rannalla sijaitseva Torin kylä. Ajamme historiallisen tekstiilikaupungin Sindin kautta, jonka tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat 1800-luvulta peräisin olevat punatiiliset tehdasrakennukset. Joen rantatöyräälle on lähdevesi kaivertanut syviä kuoppia – Tori helvetti, joihin liittyy paljon historiallisia muistoja. Torissa tutustumme vielä kirkkoon ja vanhaan, kuuluisaan Torin hevoskasvatukseen. Torista jatkamme eteenpäin kohti Tori Jõesuun Siideri- ja Viinitilaa, missä katsotaan viinirypäle- ja omenatarha sekä maistellaan paikallista siideriä. Hintaan sisältyy: kuljetukset alkaen Pärnusta, siideri maistiaiset, opas. Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Hinta 36 € /hlö

Kuva retkestä

Villisikailta

Ryhmät etukäteen tilattuna. Torstaisin klo 18.15 n. 4 tuntia.

Ajamme bussilla Pärnun lähistöllä sijaitsevaan Halingan ravintolaan, jossa pöydät notkuvat herkkuja. Syödään villisianpaistia perinteisten lisukkeiden kera. Palan painikkeeksi nautitaan snapsit sekä olutta. Ohjelmassa on musiikkia, tanssia ym. mukavaa. Tarjoilut sisältyvät retken hintaan. Vähimmäisosallistujamäärä 48 hlöä.

Hinta 39 € /hlö

Kuva retkestä

Riika, latvian pääkaupunki

Lauantaisin klo 8.00  n. 10 tuntia.
Yli 800-vuotias Riika on Baltian suurin kaupunki. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva Vec Riga (vanha kaupunki) on ainutlaatuinen nähtävyys kokonaisuudessaan. Riiasta löytyvät myös pohjoisen Euroopan upeimmat jugendtyylejä edustavat talot. Retkellä ajetaan Via Balticaa pitkin Riikaan, jossa tehdään kaupunkikierros jalkaisin ja bussilla. Sen jälkeen jää vapaata aikaa viihtyisiin vanhakaupungin katukahviloihin, ostoksiin ja omin päin kaupunkiin tutustumiseen. Paluumatkalla pysähdytään Viron ja Latvian rajalla sijaitsevassa Super Alkon myymälässä. Ostoksia tehdessä on huomioitava, että bussikuljetuksissa matkatavaroiden yhteispanolle on rajoitus 20 kg / hlö. Virosta ostetut tupakat / tupakkatuotteet sekä alkoholijuomat tulee aina kuljettaa itse paluun laivamatkan aikana. HUOM! Passi mukaan! Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä.

Hinta 15 € /hlö

Kuva retkestä

Veneretki

Touko-syyskuu, vain etukäteen tilattuna, n. 1 tunti.
Pärnu näyttää ihan erilaiselta veneestä käsin. Mukavalla 12 henkeä mahduttavalla venellä on mahdollisuus mennä tunninpituiselle retkelle Pärnun ja Saugan joille sekä Pärnun lahdelle. Nähdään aallonmurtajat, sillat, satama, monenlaiset rakennukset ja Pärnun vehreys. Varatkaa mukaan lämmintä vaatetta! Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä.

Asiakkaat suosittelevat

Kuuden hengen seurue Viking-kylpylähotellissa kolme vrk. Kiertelyä kaupungilla, puodeista ostoksia, naiset hoidoissa, kahvit herkkujen kera, illalla syömään ja uimaan. Viihdyimme mainiosti! ”M-L”

Elämäni ensimmäinen SPA-matka suuntautui Viron Pärnuun Tervis-hotelliin. Aamuisin varsinkin puurot olivat ylivertaisen hyviä. Matkapoikien palvelut matkalla ovat myös mainitsemisen arvoiset ”Krisse”

Olimme jo kolmannen kerran Viiking kylpylässä Pärnussa. Kylpylä erinomaisella paikalla ja hoidot hyviä. Ihanan rentouttava matka. Suosittelen ”Seija”

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna - Pärnu

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Tallinnassa Matkapoikien paikallinen liityntäbussi kuljettaa matkustajat Pärnuun. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Illallinen kylpylässä, jos paketin hintaan sisältyy puolihoito. Huom! Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen.

2.-4. matkapäivä, Pärnu

Aamiainen, majoituskohteesta riippuen lounas tai illallinen päivittäin kylpylässä. Hedon Spa:n perushintaan sisältyy vain aamiainen.

5. matkapäivä, Pärnu - Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Paluukuljetus kylpylästä Tallinnan satamaan. Tarkista paluukuljetuksen aikataulu kylpylän ilmoitustaululta. Laivan aikataulusta johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan. Saapuminen Helsinkiin. Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

 

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

Viking XPRS liikennöi päivittäin reitillä Helsinki‒Tallinna. Alus vie sinut kahdesti päivässä keskustasta keskustaan ja tarjoaa parhaat puitteet niin päiväristeilylle, reittimatkalle, kokousmatkalle kuin shoppailuun ja herkutteluun.

Kuva kohteesta

Kartta

TAPAHTUMA
AJANKOHTA:
Pärnun Kylpyläviikko
maaliskuu 2019
Pärnun Ravintolaviikko
06.04.–14.04.2019
Grillfest Ruokafestivaalit
07.06.–08.06.2019
Pärnun Hansapäivät
28.06.–30.06.2019

Paikat ja ravintolat

RANTA JA RANTAPUISTO

Keskustasta vartin kävelymatkan päässä sijaitsee kuuluisa Pärnun hiekkaranta, joka kesällä on kuin kaupunki kaupungin sisällä.  Matalavetisen ja nopeasti lämpenevän lahden ansiosta Pärnun ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Puistovyöhyke tarjoaa suojaa kylmiltä pohjoistuulilta. Pärnun rannassa on hauskoja laitteita lapsille, keinuja, surffivarusteiden vuokrausta, minigolf-rata, paljon jäätelöä ja muita virvokkeita. Pärnun rantapromenadi on romantikkojen lempipaikka ympäri vuoden.
Osoite: Ranna puiestee 1
Etäisyys keskustasta: 2 km

PÄRNUN TALLINNAN PORTTI

Barokkityylinen Tallinnan portti on ainut Baltiassa säilynyt 1600-luvun valliportti, jota vuoteen 1710 kutsuttiin Carl Gustavin (Kuninkaan) portiksi. Portilta johti silta vallihaudan yli ja sieltä lähti postitie Tallinnaan. Portin suunnittelija on todennäköisesti Erik Dahlberg, joka rakensi samantapaisia kuninkaanportteja ja linnakkeita myös Narvaan ja Riikaan. Suojarakenteiden poistamisen aikaan 1800-luvulla säilytettiin vain Tallinnan portti, vallit sekä vallihauta portilta Venuksen linnakkeelle joen rannalla - nykyinen Vallikäär.
Osoite: Vana-Tallinna tänav-1, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 1 km

OSTOSKESKUS KAUBAMAJAKAS

Pärnun suurin ostoskeskus Kaubamajakas  tarjoaa 23 000 m² haluttua muotia, kauneutta, kodin sisustusta, tekniikkaa, ruokia, juomia ja palveluja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Kaubamajakan ravintolakerroksessa on viisi erilaista ravintolaa. Kesäisin Kaubamajakas tarjoaa päivittäin ilmaisen kuljetuksen keskustan ja ostoskeskuksen välillä.
Osoite: Papiniidu tänav 8, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 4,6 km
www

OSTOSKESKUS PÄRNU KESKUS

Pärnu Keskus on moderni, viihtyisä ja persoonallinen ostoskeskus Pärnun sydämessä.  Keskuksen neljästä kerroksesta löytyy lasten-, naisten-, miesten- ja nuortenvaatteita, kenkiä, kauneus-, terveys- ja sisustusliikkeitä ja kirjakauppa.
Osoite: Aida tänav 7
Etäisyys keskustasta: alle 1 km

KAUPPAKESKUS PORT ARTUR

Pärnun ydinkeskustassa sijaitseva Port Artur ostoskeskus on moderni ja suosittu ostospaikka, joka tarjoaa mukavia elämyksiä koko perheelle. Kahdessa Port Arturin rakennuksessa tarjoavat tuotteitaan ja palvelujaan yhteensä yli 80 erilaista yritystä.
Osoite: Aida tänav 7
Etäisyys keskustasta: alle 1 km
www

ELISABETIN KIRKKO

Pärnun keskustassa sijaitseva 1750 siunattu Elisabetin kirkko kutsuu astumaan sisälle korkeaan tilaan ja tutustumaan lähemmin uusgoottilaista tyyliä edustavaan kansliaan ja alttariin sekä alttarimaalaukseen Ylösnousemus. Elisabetin kirkon urut lukeutuvat Viron parhaisiin soittimiin ja kirkko on musiikin ystävien iloksi myös kaupungin suosittu konserttipaikka.
Osoite: Nikolai 22, Pärnu
Etäisyys keskustasta: 1 km

ORTODOKSINEN KATARIINAN KIRKKO

Vuonna 1768 valmistunut Jekateriinan kirkko on tyylipuhtain ja runsain barokkiajan kirkko Virossa. Ulkosivujen muotoilussa on barokille ominaista ryhmittelyä. Kuuden tornikupolin huipuilla olevat terävät kupolinhuiput antavat rakennukselle keveyttä ja juhlallisuutta
Osoite: Vee tänav 8, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: alle 1 km

PÄRNUN AALLONMURTAJA

Pärnu on aina ollut tärkeä satamakaupunki. Jottei hiekka kasaantuisi joen suistoalueelle, paikalle rakennettiin vuonna 1769 keisarinna Katariina II:n käskystä hirsiset aallonmurtajat. Vuosien 1863–64 aikana valmistuivat uudet kiviset aallonmurtajat. Kivet kuljetettiin paikalle Häädemeesten ja Kihnun rannoilta. Molemmat aallonmurtajat ovat hieman yli kahden kilometrin pituisia. Pärnun symboliksi on muodostunut joen vasemmalla rannalla oleva aallonmurtaja.
Osoite: Pärnu muul, Viro
Etäisyys keskustasta: 3 km

VESIPUISTO

Tervise Paradiis on rentouttava paikka ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa! Hauskan piristysruiskeen saavat kaikki vesiliukumäistä laskijat. 11 metrin korkeudessa sijaitsevalta lähtötasanteelta saa alkunsa neljä erilaista liukuputkea, joista pisin on 85 metrin pituinen. Nopean ja hauskan liu’un jälkeen laskeudut turvallisesti turvakanavaan. Rohkeimmille on vesipuistossa lisäksi neljän metrin korkeudessa oleva hyppytasanne ja koskiset vuoristojoet. Vesipuistossa on lisäksi erilaisia altaita, mm. lämmitetty ulkoallas (avoinna myös talvella), porealtaita, saunoja, Aqua-baari ja kesäterassi.
Etäisyys keskustasta: 2,5 km
www

PÄRNUN LIIKENNEKAUPUNKI

Tämä on Pärnun oma liikennekaupunki, jossa lapset voivat oppia liikennöimään leikin kautta.
Liikennekaupungissa voi ajella hauskasti sähköautoilla ja mönkijöillä, täällä on voimassa samat säännöt kuin oikeassa liikenteessä - täällä on risteyksiä, liikennemerkkejä, liikennevaloja, suojateitä, huoltoasema jne.
Osoite: Lina tänav-24, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 2,5 km

UFOSALI

Hüppa Mängumaa on hauska ja ainutlaatuinen ufosali, joka on leikki- ja juhlapaikka 4-16 -vuotiaille lapsille.
Törmäilyautoja eli ufoja on helppo ajaa ja ne sopivat sekä lapsille että aikuisille. Ufot pyörivät, liikkuvat helposti kaikkiin suuntiin, ja niissä on mukaansatempaava musiikki ja vilkkuvat värivalot!
Pikkulapset voivat ajaa myös aikuisen kanssa - yhteen autoon mahtuu 2 henkeä.
Osoite: Suur-Jõe tänav 13, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 1,6 km

MINI ZOO

Koko perheelle mielenkiintoisessa Pärnun keskustassa sijaitsevassa Mini Zoo:ssa voi ihmetellä eksoottisia terraarion eläimiä. Eläintarhan kokoelmassa on käärmeitä virolaisista kyykäärmeistä Vipera berus'esta suuriin verkkopythoneihin ja tiikeripythoneihin. Myrkkykäärmeistä on vielä edustettuna pahamaineinen Keski-Aasian kobra ja myös Texasin kalkkarokäärme. Sisiliskoista voi nähdä Mini Zoossa muutamia gekkoliskoja esimerkiksi Tokee'ta tai nykyään jopa Virossa lemmikiksi levinneitä Viherleguaaneja. Rohkeimmat saavat myös lähemmin tarkastella ja koskea eläimiä!
Osoite: Akadeemia tänav 7, Pärnu
Etäisyys keskustasta: alle 1 km

www


LASERPARK

Pärnu Laserpark on ensimmäinen ja ainut viihde- ja juhlatila Pärnussa, jossa on moderni laservarustus ja joka tarjoaa adrenaliinia ja jännitystä sekä lapsille että aikuisille!
Laserparkin sydän on pimeä taistelusali, jossa on vastustajan väijymiseen paljon piilopaikkoja, labyrinttejä, suuri silta ja romuauto. Jännitystä tarjoavat pimeässä loistavat hirviöt, mystinen valaisu, savu ja musiikki.
Osoite: Lao tänav 11, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 4 km

www


LOTTEMAAN TEEMAPUISTO

Kuuden kilometrin etäisyydellä Pärnusta sijaitsee Baltian suurin teemapuisto: Lottemaa. Se on kaunis rantametsässä sijaitseva Keksijäkylä, joka on tuttu Lotta-elokuvista, -musikaaleista ja -kirjoista. Lottemaalla löytämistä odottavat sadat kohteet, kuten teematalot, hyvät ruokailuelämykset, matkamuistomyymälä ja uimaranta. Löytämistä, keksimistä ja hurjan hauskoja seikkailuja riittää koko perheelle koko päiväksi.
Osoite: Reiu, 86508 Pärnumaa
Etäisyys keskustasta: 6 km
www

RANNAHOTELLIN RAVINTOLA

Hotellin ravintola ja kesäterassi ovat Pärnun kestosuosikkeja - kansainvälisen perusruokalistan lisäksi tarjolla on myös Rannahotellin klassisia suosikkiruokia hotellin alku-ajoilta, vuodelta 1937. 
A la carte -ravintola, jossa on merinäköala, on kuin luotu romanttisten illallisten, perhetapahtumien tai hienojen juhlien järjestämiseen.
Osoite: Ranna puiestee 5, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 2,3 km

VILLA WESSETIN RAVINTOLA

Villa Wessetin ravintola on viihtyisä paikka nauttia illallista tai kupillinen teetä. Ravintola tarjoaa tunnettuja ruokia uudella tavalla ja yllättävillä lisukkeilla. Erinomainen näkymä auttaa rentoutumaan ja nauttimaan hetkestä.
Osoite: Ranna puiestee 5, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 1,7 km

PURSISEURAN RAVINTOLA

Pärnun pursiseuran ravintolalla on ainutlaatuinen jokinäköala ja siellä on hyvä mahdollisuus viettää seurueen kanssa aikaa hyvistä viineistä, maukkaasta ruoasta ja mukavasta musiikista nauttien. Lapsille on leikkinurkkaus. Kesäterassilla on merirosvolaiva "Arabella", jossa lapset voivat kokeilla kapteeniksi oloa.
Osoite: Lootsi tänav 6, Pärnu
Etäisyys keskustasta: 1 km

RAVINTOLA RESTO AKORD

Grilliravintola Akord toimii Pärnussa, Hedon SPA & Hotellissa. Ravintola on keskittynyt tarjoamaan auringonlaskulle ja rannalle ominaista – elävällä tulella valmistuvia liharuokia, merikaupunkiin sopivia kalaruokia ja upeita merenantimia. Tietenkin on menussa mukana myös kasvisruoat, pastat, jälkiruoat – kaikki suoraan grillistä. Ravintolassa Akord voit nyt olla oma itsesi, olla itse kokki ja makusuunnittelija. Me valmistamme sinulle maukkaat grilliruoat ja sinä itse yhdistät ne parhaisiin tarjolla oleviin lisukkeisiin – juuri noin kuten tykkäät.
Osoite: Pühavaimu tänav 15, Pärnu linn, Pärnu
Etäisyys keskustasta: 1 km

DONITSIBAARI

Tässä nostalgisessa kahvilassa valmistuvat paikan päällä lämpimät ja rapeat donitsit. Lisäksi voit ostaa suolaisia ja makeita piiraita ja maukkaita kakkuja. Listalta löytyy myös perinteisiä kilohailileipiä ja perunasalaattia.
Osoite: Pühavaimu tänav 15, Pärnu linn, Pärnu
Etäisyys keskustasta: 1 km
www


Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)                        Kylpyläloma Pärnu 5 päivää 


Kuva kohteesta

Huoltotyöt kylpylöissä 2019

Estonia Medical Spa & Hotel

Aikavälillä 11.2. - 9.3.2019 uusitaan A-talon ensimmäisen kerroksen huoneita. Huoneisiin asennetaan uudet parkettilattiat ja seiniä maalataan. Huoneiden remontin jälkeen 1. kerroksen huonekäytävälle asennetaan kokolattiamatto, joka vaimentaa käytävästä huoneisiin kuuluvaa ääntä.

Kunnostustöiden aikana kauneushoitolan ja parturi-kampaamon palvelut jatkuvat normaalisti samoissa tiloissa. Kauneushoitolaan ja Termid - sauna ja allasosastolle pääsee A-talon 2. kerroksen kautta.

Kylpylä pahoittelee remontin mahdollisesti aiheuttamaa toiminnallista häiriötä ja melua.


Termid allas- ja saunaosaston huoltopäivät 2019: 19.2., 16.4., 25.-28.6., 13.8., 15.10., 17.12.
Allas-ja saunaosasto on huoltopäivinä suljettu klo 17.00 asti. Pidemmän huoltotauon (25.-28.6.19) jälkeen osasto avautuu 29.6. aamulla.


Tervis

Spa- ja saunakeskuksen huoltopäivät 2019: 19.2., 16.4., 15. - 19.7., 19.11., 8.-12.12. (8.12. alkaen klo 12.00 ja 12.12. klo 15.00 asti)  

Spa- ja saunakeskus on huoltopäivinä kiinni koko päivän. 

Huoltopäivänä on asiakkaiden Terviksen asiakkaille hotellikorttia näyttämällä ilmainen sisäänpääsy (3 h) Tervise Paradiisin vesipuistoon.                               


Tervise Paradiis

Vesipuiston ja Paradiisi Saunad-saunakeskuksen huoltopäivä: 3.12.2019

Muutoin huoltopäivä on jokaisen kuukauden 2. tiistai (ei kesä-syyskuussa).

Vesipuisto ja saunakeskus ovat huoltopäivinä kiinni koko päivän. 

Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti vesipuiston huoltopäivinä. 

Tervise Paradiisin asiakkaat voivat vesipuiston ja saunakeskuksen huoltopäivinä käyttää ilmaiseksi

Terviksen sauna-ja allasosastoa (3 h / käynti-kerta).                                                                                                                                                                                       

Lisäksi vesipuisto on suljettuna huoltotöiden vuoksi 2.-8.9.2019. Huoltotöiden aikana asiakkaat pääsevät ilmaiseksi ”Paradiisi Saunad”-saunakeskukseen ja uimahallin käyttö on hotellin asiakkaille maksutonta

klo 6:30-15:00. Aerobic-ja kuntosali palvelevat asiakkaita normaalisti.

 

”Paradiisi Saunad”-saunakeskus ja uimahalli on suljettu huoltotöiden vuoksi 26.8.-29.8.2019.

Keilasalin huoltopäivät ovat 7.1.-10.1.2019 sekä joka kuukauden 2. keskiviikko.


Viiking Spa

Viiking Saaga vesi- ja saunakeskuksen huoltopäivät 2019: 20.-26.1., 2.5., 8.8., 7.11.

Keskus on huoltopäivinä suljettu koko päivän, C-talon saunaosastosto on käytössä klo 15-22.

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display