Rakvere, Viro

Sää tänään

10°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

19.10.

9°C

20.10.

10°C

21.10.

8°C

22.10.

11°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje
Hoidot ja ruokailut 2018

Hemmotteluloma 5 päivää Rakvere (su-to)

Viiden päivän kylpylälomalla nautit nykyaikaisen ja täyden palvelun hyvinvointikeskuksen monipuolisesta tarjonnasta. Rakveressa sijaiseva Aqva Spa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kohteessa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimille - uima-allasosastot ja leikkihuone.

Voit valita joko puolihoidon tai vain aamiaisen sisältävän peruspaketin ja halutessasi yhdistää siihen lisämaksullisen hoitopaketin.

Rakvere on houkutteleva

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Virosssa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta. Liivinmaan vanhat linnan rauniot ovat nykyään Rakveren päänähtävyys. Siellä voi nauttia keskaikaista ruokaa ja tutustua keskiaikaisen elämänmenon tunnuspiirteisiin. Rakveren kaupunki yllättää myös nykypäivällään ja sen kaupunginaukio onkin luultavasti Viron modernein.
Kesäisi Rakvere toimii ulkoilmakonserttien ja teatterinäytösten esityspaikkana. Loman aikana kannattaa tutustua myös muihin lähialueen nähtävyyksiin, upeisiin kartanoihin sekä Lahemaan kansallispuistoon.

Lomasta nautiskellen

Aivan Rakveren keskustassa, lähellä keskiaikaista linnaa, sijaitsee myös uusi ja moderni kylpylähotelli, Aqua Hotel & Spa. Kyplylähotelli sopii erinomaisesti myös perheille. Sen viihtyisässä allasosastossa voi laskea valoefektein varustettua vesiliukumäkeä, vilvoitella kylmävesialtaassa, nauttia saunomisesta ja kylpylähoidoista monella tapaa.

Uusi ja moderni kylpylä

Hemmottelulomalla Aqva Spa:ssa nautit kylpylän nykyaikaisista hoidoista ja virkistyt kylpylän modernilla sauna-ja allasosastolla.  

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display