Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun matka

Kylpyläjoulu Saarenmaa 5 pv

Kylpyläjoulu Saarenmaa 5 pv

Lähtöpäivät:

su 22.12.

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 319€

Kylpyläjoulu Saarenmaa 5 pv

alk. 319 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

5 päivän joulukylpyläloma Saarenmaalla

Ota irtiotto arjesta ja vietä joulu Saarenmaan ainutlaatuisen luonnon ja omaperäisen kulttuurin äärellä. Joulun kylpyläloma vie nauttimaan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisista palveluista. Rauhoitu, hemmottele itseäsi kylpylähoidoilla ja astu valmiiseen pöytään.

Saarenmaa

Saarenmaa on Itämeren toiseksi suurin saari Gotlannin jälkeen. Saarella asuu noin 40 000 asukasta ja sen ainoa kaupunki on Kuressaare. Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä ja alueella sijaitsee lähes sata suojelukohdetta; puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erinomaisena lomakohteena, josta löytyy leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Saarenmaa on seesteinen saareke vailla vertaa!

Katso kylpylätarjoukset

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus 2 hengen huoneessa
  • Puolihoitoon kuuluvat ateriat ja hoidot valitun kylpylän ja huonetyypin mukaisesti

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna - Saarenmaa

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Tallinnasta kylpylän oma ajoneuvo kuljettaa matkustajat Saarenmalle (kuljetus voidaan toteuttaa pienemmälläkin ajoneuvolla matkustajamäärän mukaisesti). Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Iltapala kylpylässä.

2.-4. matkapäivä, Saarenmaa

Aamiainen, majoituskohteesta riippuen lounas tai illallinen kylpylässä (24.12. jouluaaton illallinen).

5. matkapäivä, Saarenmaa - Tallinna - Helsinki

Paluukuljetus lähtee aamiaisen jälkeen. Tarkista lähtöaika kylpylän ilmoitustaululta tai Matkapoikien hotellikirjasta. Alustava lähtöaika kylpylän järjestämälle paluukuljetukselle: Saaremaa SPA Hotels (Rüütli) noin klo 11:00 / Grand Rose SPA Hotel noin klo 11:00. Laivojen aikatauluista johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan. Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.