Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kylpylälomat

Saarenmaa 5 pv

Saarenmaa kylpyläloma 5 pv

Lähtöpäivät:

Sunnuntaisin

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 184€

Saarenmaa kylpyläloma 5 pv

alk. 184 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Saarenmaa

Viron suurin saari. Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Seesteinen saareke vailla vertaa.

Grand Rose SPA Hotellissa ja Rüütlissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimmille - uima-allasosastot ja leikkihuoneet. 


5 päivän kylpyläloma Saarenmaalla

Viiden päivän sunnuntai-torstai-matkalle voit valita matkapaketin kahden täyden palvelun hyvinvointikeskuksen monipuolisesta tarjonnasta. Kylpylät tarjoavat ohjelmaa sekä aikuisille että perheen pienimmille.

 

Lomapaketin sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: kylpylälomaan sisältyy puolihoito ja hoitoja, hotellilomaan sisältyy aamiainen ja siihen voi yhdistää halutessaan lisämaksullisen hoitopaketin.

 

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta.

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Hintaan sisältyy

  • Maihinnousukortit jonottamatta Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Muut ruokailut ja hoidot valitun kylpylän ja huonetyypin mukaan
  • Aamiaispohjaiseen hotellimatkaan muut ruokailut lisämaksusta

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva 13.6.asti / 12.8.2019 alkaen
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS
Helsinki Tallinna 14.6.-11.8.2019
10:30 13:15 M/S Viking Gabriella M/S Viking Mariella
20:15 18:00 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Puolihoito (hotellimatkaan)

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Asiakkaat suosittelevat

Rauhaa rakastaville, ihania kylpylähoitoja hotellissa ja hyvää ruokaa ”Matkailija”

Matkaohjelma

1. matkapäivä Helsinki-Tallinna-Saarenmaa

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Laivan saavuttua Tallinnaan, matka jatkuu kylpylän omalla liityntäkuljetuksella kohti Saarenmaata. Huom! Kuljetus Tallinnasta Kuressaareen voidaan toteuttaa myös pienemmällä ajoneuvolla matkustajamäärän mukaisesti. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Puolihoidon sisältävän kylpylämatkan lunastaneille iltapala kylpylässä.

2.- 4. matkapäivä, Saarenmaa

Aamiainen, puolihoidon sisältävän kylpylämatkan lunastaneille majoituskohteesta riippuen lounas tai illallinen kylpylässä.

5. matkapäivä, Saarenmaa-Tallinna-Helsinki

Paluukuljetus lähtee aamiaisen jälkeen. Tarkista lähtöaika kylpylän ilmoitustaululta tai Matkapoikien hotellikirjasta. Alustava lähtöaika kylpylän järjestämälle paluukuljetukselle: Saarenmaa SPA Hotels (Rüütli ja kesäaikaan Meri) noin klo 08:10 / Grand Rose SPA Hotel noin klo 08:20. Laivojen aikatauluista johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan. Laivassa tulee olla Tallinnasta lähdettäessä viimeistään 20 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display