Tallinna, Viro

Sää tänään

16°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

18.10.

14°C

19.10.

10°C

20.10.

9°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje
Kun kohteenasi on Tallinna, Matkapojilla on tarjolla vaihtoehtoja yhden yön lyhytlomasta aina neljä yötä kestävään lomaan. Monipuolisesta hotellivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto.
Täältä löydät viihde-, päivä- ja ostosristeilyt Tallinnaan.

Tallinnan kylpylälomat

Tallinnassa voit nauttia paitsi kylpylöiden rentouttavista hemmotteluhoidoista myös kaupungin muusta tarjonnasta: vanhankaupungin nähtävyyksistä, shoppailusta, ravintolatarjonnasta ja yöelämästä.

Tallinnan kylpylälomat

Viro on ollut jo vuosisatojen ajan tunnettu kylpylöistään ja hyvinvointipalveluistaan.

Aikoinaan Viron kylpylät olivat vain aristokraattien ja muiden hyvävaraisten etuoikeus, mutta nykyään spa-lomien ylellisyydestä saapuvat nauttimaan ympäri Eurooppaa hyvin erilaiset matkaajat kaikista ikäluokista, aina perhelomailijoista pariskuntiin. Matkapoikien tarjonnasta löydät maan tunnetuimmat kylpyläkaupungit ja laadukkaimmat spa- ja hyvinvointipalveluihin erikoistuneet hotellit Tallinnan lisäksi myös Haapsalusta, Saarenmaalta, Pärnusta, Laulasmaalta ja Rakveresta.

Tallinna kylpyläkaupunkina

Tallinnassa kannattaa rohkeasti lähteä kokeilemaan oman kylpyläloman ohessa erilaisia jooga- ja mindfulness-palveluita, joita löytyy kaupungista tänä päivänä runsain määrin. Tämä trendikäs pääkaupunki kun on kiitänyt Helsingin ohi esimerkiksi joogapalveluiden määrässä viime vuosina. Tallinnasta löytyy myös paljon orgaanisia kahviloita ja kasvis- ja vegeravintoloita, jotka ovat omiaan tukemaan hyvinvointimatkaajien terveellistä linjaa. Kaupunki tarjoaa myös erinomaiset puitteet lenkkeilyyn. Mahtavia juoksumaastoja löytyy esimerkiksi Piritan kaupunginosasta, joka tunnetaan suositusta uimarannastaan ja upeasta vehreästä ympäristöstä. Tallinna todellakin on täydellinen kaupunki hyvinvointilomaan!

Matkapojat tarjoaa valittavaksesi erilaisia kylpylälomapaketteja, mutta sinä päätät, minkälaiselle ja minkä pituiselle Tallinnan kylpylälomalle sinulla on juuri nyt tarvetta. Jokaiselle löytyy taatusti sopiva kylpylävaihtoehto, olitpa sitten lähdössä matkaan yksin, ystävien tai koko perheen kanssa. Tutustu kylpylälomavaihtoehtoihimme ja valitse niistä sinulle sopivin.

Kylpyläloma 8 päivää Tallinnassa

Kokonaisvaltainen hyvinvointiloma.

Kahdeksan päivän pituinen kylpyläloma on jo täydellinen irtiotto arjesta. Ylellisten hoitojen lisäksi sinulle jää aikaa tutustua myös ihanaan Tallinnaan, josta löytyy kaikenlaisia hyvinvointipalveluja eri muodoissaan. Kaupungin keskustan sykkeeseen haluava voi viettää loman Kalev Spa:ssa. Rauhallisempaan ympäristöön halajava varaa taas kylpyläloman Pirita SPA Hotellista tai Viimsi SPA:sta.

Hemmotteluloma 5 päivää Tallinnassa

Monipuolista kylpylälomailua.

Hemmottelulomalla nautit nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Monissa kohteissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimmille, kuten uima-allasosastoja ja leikkihuoneita. Keskustan kohteista voimme suositella perheille Kalev Spa:ta ja Park Inn By Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinnaa. Hieman kauempana keskustasta sijaitseva Viimsi SPA on myös oiva perhekohde. Sataman lähellä sijaitseva Tallink Spa & Conference Hotel sopii aikuisille sekä lapsiperheille. Meren rannalla sijaitseva Pirita SPA Hotell tarjoaa laajan MediSpa- ja hemmotteluhoitovalikoiman.

Virkistysloma 4 päivää Tallinnassa

Aikaa itselle.

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Virkistyslomalaisille sopivat erinomaisesti samat kylpylät kuin hemmottelulomalle lähtijöillekin, eli keskustan alueella sijaitseva Kalev Spa ja Park Inn By Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinna. Näiden lisäksi sataman lähellä sijaitseva Tallink Spa & Conference Hotel tarjoaa hyvät puitteet yhdistää kylpylälomailuun ainakin yhden päivän mittainen kierros Tallinnan keskusta-alueella ja kaupoissa.

Mini Spa -loma 3 päivää Tallinnassa

Piristy lyhytlomalla!

Mini Spa -loma on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus lyhyessä ajassa. Rentouttavien hoitojen oheen Tallinnan kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet. Mini Spa -loma on 3 päivän lyhytloma Tallinnaan, jossa pääset irtaantumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavista kylpylähoidoista. Tämän lyhytloman voit viettää seuraavissa Tallinnan keskustakohteissamme: Kalev Spa, Park Inn By Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn ja Tallink Spa (su-ti ja ti-to). Rauhallisempaa ympäristöä haluavalle sopiva kohde on meren rannalla sijaitseva Pirita SPA Hotell tai hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä sijaitseva Viimsi SPA.

KALEV SPA

Kylpyläloma kaupungin sykkeessä.

Kalev Spa on yksi suomalaisten suosikkihotelleista, koska sen tarjoamaan ylelliseen hyvinvointilomaan voidaan yhdistää myös aktiivinen kaupunkiloma. Kalev Spa sijaitsee aivan Vanhankaupungin sydämessä, joten voit hoitojen lisäksi nauttia myös Tallinnan ydinkeskustan tunnelmasta. Kalev Spa -hotelli tarjoaa kauneudenhoitopalveluita, kuten kasvo- ja vartalohoitoja, mutta myös kampaamo-, manikyyri- ja pedikyyripalveluita.

HUOM! Kalev Spa:n sauna-ja allasosasto sekä kuntosali remontoidaan kokonaan ja ne ovat pois käytöstä v. 2018 loppuun asti. Kalev Spa:n asiakkaat voivat avainkorttikoteloa näyttämällä ostaa pääsylipun alennettuun hintaan seuraavien hotellien sauna-ja allasosastolle sekä Braavo Hotellin kuntosalille (lisätietoja Kalev Spa:n vastaanotosta):

Braavo Hotel / Reval Sport Spa and Fitness Centre, Nordic Hotel Forum Leisure Center, Tallink Spa & Conference Hotel Aqva Spa, Tallinn Viimsi Spa H2O vesipuisto ja 18+ saunakeskus

 

PARK INN BY RADISSON MERITON SPA TALLINN

Rentoutumista idyllisessä ympäristössä.

Park Inn By Radisson Meriton Spa Tallinn -hotelli sijaitsee aivan kivenheiton päässä Vanhastakaupungista ja idyllisen Kalamajan alueesta. Hotellihuoneet soveltuvat kokoluokaltaan erinomaisen hyvin pariskunnille ja perheellisille, ja isot ikkunat tarjoavat miellyttävät näkymät Vanhankaupungin puolelle. Kaikkiin huonetyyppeihin kuuluu runsas buffetaamiainen ja kuntosalin ja kylpylän käyttöoikeus. Hotellin kylpylä on yksi kaupungin suurimmista. Sieltä löytyy neljän erilaisen saunan lisäksi kaksi uima-allasta ja poreammetta ja Kneipp-allas. Wellness Spa tarjoaa erilaisia hieronta- ja kauneushoitoja.

 

PIRITA SPA HOTEL

Hyvinvointiloma luonnon keskellä.

Pirita Spa -kylpylähotelli sijaitsee hieman kauempana Tallinnan keskustasta, joten vierailijat saavat nauttia huonenäkymistä keskellä vehreää luontoa ja merellisestä tunnelmaa. Pirita Spa -hotelli tarjoaa suositun kylpylän lisäksi monipuolisen valikoiman erilaisia kauneus- ja terveyspalveluita ja -paketteja. Pirita Spa -kylpylähotellin asiakkaana saat nauttia erityisesti luontonähtävyyksistä, koska aivan hotellin tuntumassa virtaa Pirita-joki, jonka ympäristö tarjoaa erinomaiset valaistut juoksulenkkimahdollisuudet. Jotain henkeäsalpaavan kauniista ympäristöstä kertoo lisäksi se, että Pirita-joen alueet ovat osittain luonnonsuojelualuetta.

 

VIIMSI SPA

Elämyksellinen terveysloma.

Viimsi Spa -kylpylähotellia on pidetty Tallinnan suosituimpana kylpylänä, eikä suotta. Hotellin suosio perustuu sen kauniin ympäristön lisäksi palveluiden monipuolisuuteen. Tarjolla on huonehintaan kuuluvien saunan, kylpylän ja kuntosalin lisäksi Atlantis H20 Aquapark -vesipuisto, aikuisille tarkoitettu SPA 18+ sekä Viimsi Kino, jossa voi nauttia 2D-, 3D-, ja 5D-elokuvia lisämaksusta. Viimsi Spa tarjoaa paljon toimintaa myös lapsiperheille.

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display