Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun matka

Kylpyläjoulu 4 pv

Kylpyläjoulu Tallinna 4 pv

Lähtöpäivät:

ma 23.12.

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 249€

Kylpyläjoulu Tallinna 5 pv

alk. 249 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

4 päivän joulukylpyläloma Tallinnassa

Joulun hotellimatka Tallinnassa on unohtumaton muisto. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja.

Pulahdus virkistävään kylpyyn ja pieni hetki kehon ja mielen hemmottelulle, piipahdus piristävään Tallinnaan, aikaa herkutella, shoppailla ja nauttia yöelämän pyörteistä - tätä kaikkea ja paljon muuta voit kokea joulun kylpylälomalla Tallinnaan. Tallinnan kylpylät ovat monipuolisia hyvinvointikeskuksia ja tarjoavat sekä perinteisiä terveyskylpylähoitoja että uudentyyppisiä wellness spa -hoitoja ja kauneuspalveluita. Hemmottele itseäsi kylpylähoidoilla ja astu valmiiseen pöytään.


UUDISTETTU Kalev Spa

Uusittu maaliskuussa 2019!  Loistavalla sijainnilla vanhassa kaupungissa oleva kattava kylpylähotelli. Hotellissa K18 aikuisten kylpyläosasto. Huom! 50m pitkä uima-allas. Hotellissa vesipuisto / sauna-ja allasosasto.

Viimsi Spa

Täyden palvelun medical- ja wellness-kylpylähotelli luonnonkauniilla Viimsin niemellä, lähellä Tallinnaa. Uusin vetonaula Viimsissä on Atlantis H2O Aquapark, joka on Viron suurin interaktiivinen vesipuisto (lisämaksullinen). Vesipuisto sijaitsee aivan Viimsi Spa-kylpylähotellin vieressä ja hotelliasiakkaille käynti vesipuistoon on sisäkautta.


Tallinna

Tallinnassa voit kokea paljon, vaikka käytössäsi olisi vain muutama tunti tai muutama päivä. Keskiaikainen vanhakaupunki, yksi maailman parhaiten säilyneistä hansakaupungeista on mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Löydä oma ja monipuolinen Tallinnasi, yksin, yhdessä, ystävien kesken tai lasten kanssa!


Tallinnan joulumarkkinat

Tallinnan perinteiset joulumarkkinat järjestetään Raatihuoneentorilla. Raatihuoneen joulutori on yksi Euroopan kauneimmista joulutoreista. Joulumarkkinoiden sydän on Viron tärkein ja Euroopan ensimmäinen joulukuusi, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1441. Satamasta joulutorille on matkaa vajaa 2 km.
Joulumarkkinoiden avajaisia vietetään pe 15.11.2019 .
Tämän jälkeen joulutori on auki päivittäin klo 10–19.


Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta. 

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle
Katso kaikki joulun kylpylälomat

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • Majoitus 2 hengen huoneessa
  • Puolihoito
  • Muut ruokailut ja hoidot valitun kylpylän
  • Meno-paluu kuljetukset Tallinnassa satamasta Viimsi Spa:han

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helslinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Täysihoito

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Matkaohjelma

1. matkapäivä Helsinki - Tallinna

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Tallinnaan saapumisen jälkeen siirtyminen hotelliin. Kalev Spahan on satamasta kulku omatoimisesti. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Ruokailut valitun kylpylän mukaan.

2.-4. matkapäivä Tallinna

Ruokailut ja hoidot valitun kylpylän mukaan.


5. matkapäivä Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneen luovutus viimeistään kello 12:00.  Kalev Spasta kulku satamaan omatoimisesti. Terminaalissa tulee olla viimeistään tuntia ja laivassa 20 minuuttia ennen laivan lähtöä.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.