Mini Spa-loma 3 päivää Tallinnassa

Mini Spa -loma on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Rentouttavien hoitojen oheen Tallinnan kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet.

Piristy lyhytlomalla!

Tallinna on oiva kohde viikonloppulomalle ja jokaiselle löytyy taatusti sopiva kylpylävaihtoehto, valinnan varaa kun kaupungista löytyy. Halusitpa sitten aktiivista liikkumista tai olet todellisen rentoutusloman tarpeessa, niin Tallinnan monipuolinen kylpylätarjonta vastaa kutsuhuutoosi. Yksin, yhdessä, ystävien kesken tai lasten kanssa – löydä oma ja monipuolinen Tallinnasi !

Hetkeksi irti arjesta!

Mini Spa -loma on 3 päivän lyhytloma Tallinnaan, jossa pääset irtaantumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavista kylpylähoidoista. Tämä lyhytloma on mahdollista viettää seuraavissa Tallinnan kohteissamme; keskustassa Kalev Spa, Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn ja Tallink Spa. Rauhallisempaa ympäristöä haluavalle sopiva kohde on meren rannalla sijaitseva Pirita SPA Hotell tai hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä sijaitseva Viimsi SPA. Tälle lyhytlomalle lähdöt ovat helmikuun 2017 loppuun asti sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin. Maaliskuun alusta lähdöt ovat joka päivä.
 

Viimsi Spa tarjoaa paljon toimintaa lapsiperheille. Lisäetuina hotellissa majoittuville asiakkaille ilmainen sisäänpääsy sunnuntaista torstaihin aukioloaikoina viereiseen Atlantis H2O Aquapark-vesikeskukseen.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display