Virkistysloma 4 päivää Tallinnassa (to - su)

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin.

Monipuolista kylpylälomailua

Tallinna on oiva kohde viikonloppulomalle ja jokaiselle löytyy taatusti sopiva kylpylävaihtoehto, valinnan varaa kun kaupungista löytyy. Halusitpa sitten aktiivista liikkumista tai olet todellisen rentoutusloman tarpeessa, niin Tallinnan monipuolinen kylpylätarjonta vastaa kutsuhuutoosi. Yksin, yhdessä, ystävien kesken tai lasten kanssa – löydä oma ja monipuolinen Tallinnasi.

Aikaa itselle

Keskustan kohteista voimme suositella perheille Kalev Spa:ta ja Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinnaa. Hieman kauempana keskustasta sijaitseva Viimsi SPA on myös oiva perhekohde. Sataman lähellä sijaitseva Tallink Spa & Conferece Hotel sopii aikuisille. Meren rannalla sijaitseva Pirita SPA Hotell tarjoaa laajan MediSpa- ja hemmotteluhoito-valikoiman.

Viimsi Spa tarjoaa paljon toimintaa lapsiperheille. Lisäetuina hotellissa majoittuville asiakkaille ilmainen sisäänpääsy sunnuntaista torstaihin aukioloaikoina viereiseen Atlantis H2O Aquapark-vesikeskukseen.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display