Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Gran Canaria

Playa Del Inglés

Eläväinen Playa Del Inglés

Playa Del Ingles säilyttää suosionsa sukupolvelta toiselle, koska se on mainettaan monipuolisempi ja osaa hurmata kaikki aina uudestaan. Alueelta löytyy uusia trendikkäitä hotelleja sekä yhä ihanan retroja muuttumattomia apartamentos-hotelleja. Tarjolla on lapsiystävällisiä resortteja sekä vain aikuisille tarkoitettuja putiikkihotelleja. Lomailu on Playa del Inglésissä ihanan helppoa. Viisi kilometriä pitkää hiekkarantaa pitkin voit kävellä Maspalomasiin saakka tai toiseen suuntaan San Agustiniin. Yöelämä on saaren vilkkainta ja tänne ajavat paikalliset Las Palmasista saakka bailaamaan. 


Kanarialle on aina ihana lähteä!

Matkapoikien matkassa voit lähteä nyt rantalomalle Kanariansaarille. Valitse joko matkapaketti kauniiseen Playa Del Inglésiin tai pelkät lennot Las Palmasiin. Löydä monta hyvää syytä lähteä Kanarian aurinkoon! 

✈️ Suorat lennot Helsingistä 
⛱ Viikon rantaloma edullisesti (hotelli+lennot+laukut)
🧳 Ilmaiset matkatavarat lennolla!
🇫🇮 Suomenkielinen opas lentokenttäkuljetuksilla 
😊 Turvallinen EU-kohde, selkeät matkustussäännöt
🌴 Hiekkaranta ja -palmutakuu 100%
🏄‍♂️ Kohteessa paljon nähtävää ja aktiviteettimahdollisuuksia

Hotellimme Playa Del Inglésissä


Näe ja koe Kanarialla!

Monipuolinen Cran Canaria on suomalaisten klassikkolomakohde vuodesta toiseen. Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari, Gran Canaria on Espanjalle kuuluva saari Atlantin valtamerellä. Gran Canarialla voit viettää rentouttavaa rantalomaa palmujen katveessa, mutta saari tarjoaa myös kattavan valikoiman muuta tekemistä ja kokemista. Gran Canarialla vietät rihanaa rantalomaa palmujen katveessa mutta myös shoppailua, yöelämää, kulttuuria ja aktiivilomaa!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA