Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Rodos

Mitsis La Vita Beach Hotel ****

Mitsis La Vita Beach Hotel, Rodos

Mitsis La Vita Beach Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä niemenkärkeä, vain 50 metriä Tuulisenrannan uimarannasta. Keskiaikainen vanhakaupunki, ravintolat, kahvilat, kaupat ja muut palvelut ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hintaan sisältyy buffet aamiainen.

Ravintolat ja palvelut

Mitsis La Vita Beach hotellissa on pieni uima-allas, ravintola, baari ja kaksi hissiä. Huoneita 126 huonetta ja kerroksia seitsemän.

Kreikan hotelleissa veloitetaan majoitusvero n. 3 €/yö/huone, joka maksetaan suoraan hotelliin.

Huoneet

Mitsis La Vita Beach hotellin huoneet ranskalaisella parvekkeella

Huoneissa on sivuttainen merinäköala, ilmastointi, ranskalainen parveke, tv, puhelin, minijääkaappi, tallelokero, kylpyhuone, hiustenkuivaaja ja ilmainen wifi. Ilmastointi on käytössä hotellin määrittäminä aikoina. Kahden hengen huone, noin 26 m2. Huoneisssa on kaksi erillistä vuodetta tai parivuode.

Mitsis La Vita Beach hotellin parvekkeelliset huoneet

Huoneissa on sivuttainen merinäköala, ilmastointi, parveke, tv, puhelin, minijääkaappi, tallelokero, kylpyhuone, hiustenkuivaaja ja ilmainen wifi. Ilmastointi on käytössä hotellin määrittäminä aikoina. Kahden hengen huone, noin 22 m2. Huoneisssa on kaksi erillistä vuodetta tai parivuode.

Varaa jo tänään!

 
✈️ Air Balticin suorat lennot Tampereelta Rodokselle 
⛱ Viikon rantaloma edullisesti (hotelli+lennot+laukut)
🇫🇮 Suomenkielinen opas lentokenttäkuljetuksilla ja kohteessa
🏄‍♂️ Kohteessa paljon nähtävää ja aktiviteettimahdollisuuksia

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
 
 

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA