Tropical Islands & Berlin Zoo

Tropical Islands ja Berliinin eläintarha 3pv

Lähde kokemaan Euroopan suurin trooppinen vesipuisto ja lomamaailma Tropical Islands Matkapoikien matkassa! Koe Saksan suurin vesiliukumäki, lukuisat uima-altaat aktiviteetteineen ja trooppisen sademetsän upea laguuni. Matkan päätteeksi pääset myös vierailemaan maailman suurimpiin eläintarhoihin kuuluvaan Berliinin eläintarhaan.

Tropical Islands

Tropical Islands sijaitsee noin 60 km Berliinistä etelään. Euroopan suurin vesipuisto on pinta-alaltaan 66 000 m²:n kokoinen katettu vesi ja elämyspuisto, josta löytyy uima-altaiden ja liukumäkien lisäksi mm. maailman suurin sisätiloissa sijaitseva sademetsä, laguuni ja hiekkaranta. Saunaosastolla voit rentoutua mitä erilaisimmissa eksoottisissa saunoissa tai hemmotteluhoidoissa. Tropical Islandsissa on myös ympäri vuoden auki oleva ulkoilma-osasto Amazonia, jossa on lämmitetyt altaat hieronta suihkuineen, virtaava joki, vesiliukumäki ja uimarata. Matkallamme myös yövymme puiston hotellitasoisissa comfort -huoneissa.  

Berliinin eläintarha

Berliinin eläintarha sijaitsee Berliinin läntisessä keskustassa. Saksan vanhin eläinpuisto avattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1844, ja nykyään vierailijoita käy vuosittain yli kaksi miljoonaa. Yli 1500 eläinlajillaan Berliinin eläintarha kuuluu maailman suurimpiin eläintarhoihin. Eläintarhan vetonauloihin kuuluvat mm. pingviinit, leijonat, jääkarhut ja eläintarhan yhteydessä toimiva Aquarium, jossa on kolmessa kerroksessa esillä kaloja, matelijoita ja hyönteisiä.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display