Kolmården

Koe Pohjoismaiden paras seikkailu Kolmårdenissa! Kolmården kuuluu Pohjoismaiden suurimpiin ja suosituimpiin turistikohteisiin, ja sen 1500 hehtaarin alueella vierailee vuosittain yli puoli miljoonaa kävijää. Puisto tarjoaa jännittävän kokemuksen koko perheelle ja nähtävillä on n. 750 eläintä maailman eri kolkista. Koe iloisten ja hyppivien delfiinien show, tiikereiden valtakunnat, ylväiden leijonien karjaisuta ja karhujen temmellykset. Eläinten yläpuolella kulkeva gondolivaunu kuljettaa läpi jännittävän safarin. Näet eläinten liikkeet ja kuulet niiden äänet sekä voit samalla nauttia upeista näköaloista! Marine Worldissa ja Bamsen maailmassa pääset kokemaan vauhdin huumaa huvipuistolaitteissa. Tekemistä riittää perheen pienimmille, että isommille. Kolmårdenissa koet kesän ikimuistoisimmat hetket!

Seikkailut odottavat Kolmårdenissa!

Safari

Kolmårdenin ehdoton vetonaula Gondoli-safari antaa mahdollisuuden nähdä villieläimet ainutlaatuisen läheltä. Tutustut turvallisesti alapuolella kulkeviin lukemattomiin eläinlajeihin kuten, karhuihin, kirahveihin, sarvikuonoihin ja leijoniin.

Tiikerimaailma

Tiikerimaailmassa pääset niin lähelle tiikereitä, että voit melkein tuntea niiden hengityksen! Pääset tutustumaan tiikereihin pitkässä tunnelissa, jossa sinun ja tiikereiden välissä on vain lasi-ikkunat. Varo ettet pelästy, kun kuulet tiikerin karjaisun aivan läheltä!

Wings-petolintushow

Koulutetut, vapaina lentävät upeat petolinnut järjestävät jännittävän shown kun esittelevät taitojaan jopa pelottavan läheltä. Tässä showssa olet petolintujen vieraana, joten istuthan paikallasi ja nauti esityksestä, kun huuhkaja muut petolinnut syöksähtelevät ympäri esiintymisareenan.

Elefanttinäytös

Kolmårdenin Kolosseumissa pääset näkemään eläinpuiston rakastetut aikuiset elefantit ja söpön vauva elefantin. Näytöksessä opit elefanteista ja niiden koulutuksesta!

Bamsen maailma

Lasten suosikki Bamsen maailma levittäytyy jopa 20 000 neliömetrin alueelle! Alueella on lukuisia leikkialueita, erilaisia huvilaitteita, ruokailumahdollisuuksia, puistoja ja kauppoja. Suositussa Bamsen maailmassa löytyy touhuttavaa kaiken ikäisille. Pääset jännittävälle vierailulle Bamsen, Pompin, Kilpisen ja isoäidin kodeissa. Ajele Kilpisen autolla, hyppää Bamsen Viktoria laivan kannelle tai koe vauhdin huumaa karkkijunassa ja vuoristoradassa!  

Vauhdin huumaa

Erilaisia huvipuistolaitteita lapsille ja aikuisille löytyy Marine Worldista ja Bamsen maailmasta. Marine Worldissa perheen hurjapäisin pääsee nauttiman Euroopan nopeimmasta ja toiseksi suurimmasta Wildfire vuoristoradasta (lisämaksullinen). Lisäksi alueilla mm. on erilaisia maisemaratoja, keinuvia laivoja, autorata ja lentävämatto. Perheen pienimmät rakastuvat varmasti Bamsen maailman hunajapurkkikaruselliin.

Life-delfiinishow

Kolmårdenin ylpeys Life-delfinishow on kokemus vailla vertaansa, täynnä huumaavaa tunnelmaa, yllätyksiä ja naurua. Nauravien delfiinien show vetää katsojia ympäri maailman!

Cxense Display