Matkaohjelma
-nopea lentomatka
-kiva miniloma
-edulliset lapsihinnat
-2 päivän liput Legolandiin sisältyy hintaan

Legoland® 3pv

Lähde minilomalle Legolandiin®! Tällä matkalla ehdit nauttia teemapuistosta jopa kahtena päivänä. Hyvätasoinen hotelli sijaitsee aivan Legolandin® vieressä, joten kulkeminen on vaivatonta.

Legoland®

Legolandin® viehätys piilee sen yksityiskohdissa, jotka kiehtovat kaikenikäisiä. Pienen pienistä legopalikoista on rakennettu toinen toistaan mahtavampia rakennuksia ja kokonaisuuksia. Päivän mittaan eri puolella teemapuistoa esitetään taidokkaita ohjelmanumeroita.

Puiston teemat

Alue on jaettu eri teemoihin, joista varmasti löytyy kaiken ikäisille jotakin.
Dublo® land on suunnattu perheen pienimmille. Siellä on leikkialue sekä huvittelulaitteita. Hieman isommille seikkailijoille ovat mm. Adventure Land ja Ninjago® World.
Adventure Land on todellinen seikkailualue. Täällä voit hypätä vaikkapa X-treme Racers -vuoristoradan tai Jungle Racers -vesijetin kyytiin. Ninjago® World taas on suuri interaktiivinen alue, jossa on tekemistä koko perheelle. Kokeile Colen kiipeilyseinää tai Lloydin laserlabyrinttiä. Minilandissa viihtyy helposti aikuisetkin. Tästä suloisessa minimaailmasta Legoland® sai käytännössä alkunsa vuonna 1968. Täällä ei voi kuin ihmetellä rakennelmien yhdennäköisyyttä esikuvien kanssa.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display