Matkaohjelma
-nopea lentomatka
-kiva miniloma
-edulliset lapsihinnat
-2 päivän liput Legolandiin sisältyy hintaan

Legoland® 3pv

Lähde minilomalle Legolandiin®! Tällä matkalla ehdit nauttia teemapuistosta jopa kahtena päivänä. Hyvätasoinen hotelli sijaitsee aivan Legolandin® vieressä, joten kulkeminen on vaivatonta.

Legoland® 50 vuotta

Legolandin® viehätys piilee sen yksityiskohdissa, jotka kiehtovat kaikenikäisiä. Pienen pienistä legopalikoista on rakennettu toinen toistaan mahtavampia rakennuksia ja kokonaisuuksia. Päivän mittaan eri puolella teemapuistoa esitetään taidokkaita ohjelmanumeroita.

Legoland viettää vuonna 2018 50-vuotisjuhlaansa. Avajaiset pidetään 24. maaliskuuta. Kesäkuussa puistossa rakennetaan vierailijoiden kanssa maailman korkeimpaa Lego®-tornia. Puistoon on tehty juhlavuoden kunniaksi paljon uudistuksia ja uusia laitteita. Legoredo® Town´ia on laajennettu ja meno siellä on entistä villimpää. Alueella on mm. hurja Flying Eagle -vuoristorata, joka kiitää Kalliovuorten innoittamien maisemien läpi.

Lego® House - vuoden 2018 uutuus

Ehkä suurin uutuus puistossa on Lego®-talo, jossa jokainen todellinen Lego®-fani voi rakentaa talossa olevista 25 miljoonasta palikasta mitä ikinä mieleen juolahtaa. Vierailun jälkeen tiedät millaista on olla oikeassa Lego®-talossa sisällä.
Talo on jaettu eri alueisiin, joissa voit käyttää luovuutta (punainen alue), kehittää kognitiviisia taitoja (sininen alue) ja tunteita (keltainen alue) sekä sosiaalisia taitoja (vihreä alue). Ulkoalueilla mahtuu leikkimään fyysisemmin. Tiloissa myös upea Lego®-museo.

Lego®-talo lisämaksullinen. Lippuja saatavilla paikan päällä tai Legolandin nettisivuilta.
Huomioithan, että taloon pääsee vain tietty määrä vierailijoita.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display