Port Aventuran huvipuisto ja Salou 5 pv

Port Aventuran (Salou, Espanja) huvipuisto on Euroopan toiseksi suurin huvipuisto Pariisin Disneylandin jälkeen. Vuonna 2017 huvipuistoon avattiin Euroopan ensimmäinen Ferrari Land, jonka vetonaula on hurja vuoristorata, joka on Euroopan korkein ja nopein. Vietä lomapäivä yhdessä Euroopan suurimmista huvipuistoista ja nauti upeista rannoista siistissä Saloun rantakohteessa!

Salou

Saloun siisti ja tasokas rantakaupunki sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta. Salou sopii monenlaisille lomailijoille, ja upeiden rantojensa vuoksi se on lasten suosikki. Siisteytensä ja tasokkuutensa vuoksi myös aikuisten on helppo nauttia olostaan tässä palmujen värittämässä rantakohteessa. Salousta löytyy 14 km rantaviivaa ja hiekkarantaa seuraileva rantapromenadi Cami de Ronda on tasainen ja mukava reitti aamulenkille tai pienelle potkulautailijalle/pyöräilijälle. Ravintoloita ja kauppoja löytyy runsaasti, ja lähialueen kaupunkeihin on helppo tutustua ja kulkea bussilla ja junalla.

Port Aventuran huvipuisto ja Ferrari Land

Port Aventuran (Salou) huvipuisto on Euroopan toiseksi suurin huvipuisto Pariisin Disneylandin jälkeen. Huvipuisto on jaettu teemoittain eri alueisiin, ja kukin alue edustaa jotakin maata tai teemaa. Puistosta löytyy mm. Kiinan, Meksikon, Villin Lännen, Välimeren ja Polynesian teemalla suunniteltuja alueita. Huvipuiston mielenkiintoisin laite on Euroopan korkein vuoristorata Shambala, joka on 76 metriä korkea. Puistossa riittää tekemistä ja näkemistä kaiken ikäisille, sillä puistossa on yli 200 laitetta. Vuonna 2017 huvipuistoon avattiin Euroopan ensimmäinen Ferrari Land. Ferrari Landin vetonaula on hurja vuoristorata, joka on nyt Euroopan korkein ja nopein. Vertical Accelerator -niminen vuoristorata kohoaa 112 metrin korkeuteen ja sen vauhti kohoaa jopa 180 kilometriin tunnissa. Vuoristorata kiihtyy nopeammin kuin oikea formula-auto! Virtuaalimaailmassa tutustut Ferrarin historiaan ja kuuluisimpiin formularatoihinkin.  Ajosimulaattorissa voi testata, olisiko ainesta Ferrarin rattiin. Port Aventurassa sekä Ferrari Landissa on myös vaihtoehtoja perheen pienimmille tai rennommasta menosta pitäville. Matkapakettiin sisältyy 1 päivän lippu Port Aventuraan ja Ferrari Landiin. Pääsylipun hintaan sisältyvät myös huvipuiston alueella järjestettävät show-esitykset. Mikäli haluat huvitella useampana päivänä, ei hätää, sillä pienllä lisämaksusta voit ostaa meiltä myös kahden päivän lipun. Huom! Osassa laitteita saatetaan periä lisämaksu.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display