Saksan Europa Park 4pv

Vietä unohtumaton pidennetty viikonloppu Saksan suurimmassa ja suosituimmassa huvipuistossa Europa Parkissa! Tällä matkalla pääset nauttimaan hurvittelusta kahtena päivänä ja pääset tutustumaan myös Freiburgin sympaattiseen kaupunkiin.

Europa Park, Saksa

Europa Park on Saksan suosituin ja suurin huvipuisto, jossa vierailee yli neljä miljoonaa kävijää vuosittain. Rustissa, Freiburgin lähellä sijaitsevassa puistossa alue on jaettu 13 eri Euroopan maan mukaan nimettyyn alueeseen. Eri alueilta löytyy eri teemaisia aktiviteetti mahdollisuuksia, kuten fantastisia esityksiä, 11 erilaista vuoristorataa, paljon erilaisia huvipuistolaitteita, lukuisia lasten leikkipaikkoja, kosken laskua, ravintoloita ja kauppoja.

Freiburg

Freiburg on ihastuttava kaupunki Lounais-Saksassa. Kaupunkia ympäröivät Schwarzwaldin vuoristot ja keskellä virtaa Dreisamjoki, jotka tekevät kaupungista hyvin vehreän. Freiburg on oiva kohde perheille, sillä sieltä löytyy monen moista aktiviteettiä kuten Mundenhoffin eläin- ja luonnonpuisto, köysirata, Saksan pisin gondolihissi, Schauinsland kaivosmuseo sekä lyhyen matkan päästä Freiburgistä löytyy myös pienempi elämyspuisto Steinwasen Park. Freiburgin ihastuttavassa Vanhassakaupungissa saa ajan kulumaan ihan vain fiilistellen kaupungin ainutlaatuista tunnelmaa ja herkutellen paikallisissa ravintoloissa. 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display