Bussikuljetus

Tekeekö mieli livahtaa lomalle yks kaks yllättäen? Haluatko risteilylle tiettynä päivänä vaikkapa lempiartistiasi katsomaan? Älä missaa tilaisuutta lomaan. Matkapoikien bussikuljetuksella pääset matkaan juuri silloin kuin haluat! Lähdöt nyt joka päivä suoraan Lahdesta, Porista ja Tampereelta. Lähde matkalle koska haluat!

Helposti ja takuuvarmasti perille

Matkapoikien liityntäkuljetus vie sinut lomalle helposti ja takuuvarmasti. Aloita loma jo kotiovelta ja hyppää Matkapoikien bussin kyytiin.

Tilausajo vai pikavuoro?

Varatessasi matkaa näet, onko haluamasi matkan liityntäkuljetus järjestetty tilausajolla vai pikavuorolla.

Tilausajokuljetus on Matkapoikien omille asiakkailleen tilaama liityntäkuljetuspalvelu. Matkaan lähtiessäsi sataman lähtöselvitys sujuu vaivattomasti sillä kuljettaja noutaa laivaliput ja jakaa ne bussissa matkustajille. Tilausajokuljetuksissa linja-auto tulee monesti laivaan mukaan, jolloin myös laukut ja painavat matkatavarat kulkevat mukavasti kohdesatamaan. 

Pikavuorokuljetus järjestetään matkareitin varrella liikennöivien liikennöitsijöiden linja-autoilla. Matkapoikien matkoilla pikavuorokuljetukset tuovat lähes poikkeuksetta suoraan satamaan ja bussin kuljettaja ohjeistaa mahdollisen autonvaihdon. Lähtiessäsi pikavuorolla matkaan, noudat itse laivalippusi Matkapoikien lähtöselvityspistestä satamassa.

Molemmat kuljetustyypit vievät sinut perille näppärästi ja nopeasti!

 

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display