Lähde risteillen Pietariin

Pohjolan Venetsiana tunnettu historiallinen kaupunki on täynnä sykettä ja elämää sekä upeita nähtävyyksiä ja nykyisin myös edullisia ostoksia.

 

PIETARIN RISTEILYT

Pietarin risteily on nautinnollinen tapa tutustua yhteen naapurimaamme ylväimmistä miljoonakaupungeista. Lähde unohtumattomalle risteilylle Pietariin!

Me suomalaiset olemme etuoikeutettuja siinä, että meillä on tarjolla nopeat ja toimivat yhteydet kauniiseen ja monimuotoiseen Pietariin. Ja niiden ansiosta kaupunki on aivan käden ulottuvillamme! Pietarin risteily on oikea vaihtoehto juuri sinulle, kun haluat kokea samalla kertaa suurkaupungin sykkeen, Pietarin huikean historian ja loisteliaat nähtävyydet, mutta myös arkisemmat hemmottelut shoppailuineen ja herkutteluineen. Voimme vannoa, että Pietarin matkamme ovat kaikkea tätä yhdistettynä unohtumattomaan risteilyelämykseen.

Päivä Pietarissa -risteily

Päivä Pietarissa -risteilyllä vietät kaksi yötä Princess Anastasia -risteilyaluksella ja yhden päivän Pietarissa joko omatoimisesti tai ohjelmallisesta retkestä nauttien. Princess Anastasia -risteilyalus luo puitteet ainutlaatuiselle merimatkalle. Princess Anastasian lukuisat baarit ja ravintolat tekevät risteilymatkastasi miellyttävän ja aika menee kuin siivillä. Princess Anastasialta löydät myös monipuolisen Tax Free -myymälän, josta voit hankkia tuliaiset, kuten alkoholi- ja kosmetiikkaostokset edullisesti. Risteilyn aikana nautit myös hyvästä risteilyviihteestä.

Yksi kokonainen päivä Pietarissa

Risteilymatkat ovat viisumivapaita ja sinulla on yksi kokonainen päivä aikaa nauttia Pietarissa.

Omatoimimatka antaa ihanan vapauden viettää päivä juuri niin kuin itse haluat. Sinulla on siis yksi päivä käytettävänäsi Pohjolan Venetsiassa Pietarissa. Mitä jos aloittaisit päiväsi lyhyellä shoppailukierroksella. Pietari tarjoaa siihen erinomaiset puitteet monipuolisine ostosmahdollisuuksineen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Pietarin tavaratalot ovat kooltaan sitä luokkaa, että kaikkia ei pidä yrittää ahmaista kerralla. Yksi uusimmista tulokkaista on Galeria-kauppakeskus. Tässä loistokkaassa kauppakeskuksessa on lähes 300 liikettä, joten jo yksinään siellä voisi viettää yhden päivän. Yksi Pietarin vanhimmista tavarataloista on Gostinyi Dvor, joka on avattu jo 1785, ja se on aivan ehdoton vierailukohde jo arkkitehtuurinsa takia. Pietarin torit ovat myös oikeita aarreaittoja tuliaisostosten tekoon. Matkaajia kiinnostaa erityisesti Matkamuistotori Verikirkon takana, josta löytyy kaikenlaista turistitavaraa. Kun jalkojasi alkaa pakottaa, kannattaa istahtaa yhteen monista Pietarin kahviloista, kuppiloista ja kanttiineista, joita löytyy varsinkin Nevski Prospektin varrelta.

Ohjelmallisella risteilymatkalla Pietariin pääset tutustumaan Iisakin kirkkoon ja matkan hintaan sisältyy myös opastettu Pietarin kaupunkikierros.  Tutustu ja varaa >>

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display