Tallinnan risteilyt

Aina ei tarvitse lähteä Itämerta kauemmaksi kokeakseen kokonaisvaltaisia lomaelämyksiä. Matkapojat tarjoaa monipuolisen valikoiman Tallinnan risteilyjä kaikenlaisille matkailijoille. Tutustu alla oleviin risteilyvaihtoehtoihimme ja valitse juuri sinulle sopivin Tallinnan risteily.

Tervetuloa risteilylle!

 

 

PÄIVÄRISTEILYT TALLINNAAN

Päiväristeilyt Tallinnaan ovat edelleen yksi suomalaisten suosituimmista tavoista irtaantua arjen aallokoista. Lyhyelläkin päivämatkalla ehdit mainiosti rentoutumaan laivalla, kiertelemään ostoksilla ja ravintoloissa ja nauttimaan Tallinnan parhaista puolista. Voit valita risteilysi kahdesta vaihtoehdosta, joista Viking XPRS:llä maissaoloaikaa Tallinnassa on noin 4 tuntia ja Tallink Shuttlella noin 7 tuntia.

Viking XPRS -päiväristeily Tallinnaan

Viking Linen päiväristeilyissä Helsingistä Tallinnaan sinua palvelee Katajanokan terminaalista operoiva Viking XPRS -risteilyalus. Viking XPRS kulkee Helsingin ja Tallinnan väliä kahdesti päivässä. Laiva lähtee päiväristeilyillä Helsingistä klo 11:30 ja on perillä Tallinnassa klo 14:00. Saapuessasi satamaan sinua palvelee Tallinnan terminaali ”Reisisadam”. Paluu Helsinkiin alkaa 18:30, joten aikaa Tallinnan lyhytlomalle jää noin 4 tuntia.

Viking XPRS -päiväohjelma

Parin tunnin merimatkalla ehdit tutustumaan Viking XPRS:n palveluvalikoimaan, joka on sopivan monipuolinen kaikenlaisille matkaajille. Matkan aikana voit shoppailla aluksen Tax Free -osastolla tai muotiin keskittyneessä Fashion Shop -myymälässä. Jos raikas meri-ilmasto tekee sinut nälkäiseksi, löydät laivalta erilaisia ravintolavaihtoehtoja aina meriaamiaisesta buffettiin ja Wine & Dine -ravintoloihin. Tunnelmasta pitävät huolta vaihtuvat musiikkiartistit.

Matkapoikien vinkit päiväristeilylle Tallinnaan:

Lähes neljä tuntia Tallinnan iltapäivässä mahdollistaa nopean piipahduksen maissa. Päivämatkan voit viettää halutessasi pelkästään satama-alueella esimerkiksi ostoksilla Sadamamarketissa tai viemällä koko perheen merimuseoon, jossa voi nauttia vaihtelevista näyttelyistä. Viimeksi ohjelmassa on ollut esimerkiksi suosittu Viikinki-näyttely. Halutessasi voit myös poiketa vaikkapa Rotermannin alueella tai Virukeskuksessa ostoksilla.

Tallink Shuttle -päiväristeily Tallinnaan

Tallink Siljan päiväristeilyissä Helsingistä Tallinnaan sinua palvelee Jätkäsaaren Länsiterminaalista operoiva Tallink Shuttle -risteilyalus. Tallink Shuttle kulkee Helsingin ja Tallinnan väliä kahdesti päivässä. Tarjolla on kaksi lähtövaihtoehtoa: aamulla klo 07:30 Helsingistä lähtevä ja Tallinnasta klo 16:30 takaisin saapuva alus, ja klo 10:30 Helsingistä lähtevä ja Tallinnasta klo 19:30 takaisin saapuva alus.

Tallink Shuttle –risteilyalus

Tallink Shuttle on yksi Itämeren nopeimmista aluksista - matka Helsingistä Tallinnaan taittuu vain 2 tunnissa! Aamu alkaa reippaasti aamiaisella Shuttle Buffetissa, ja paluumatkalla voit nauttia päivällisen tai illallisen À la carte -ravintolassa. Perheen pienimpien makuun laivalta löytyy myös Frozen Yogurt -jogurttibaari ja leikkipaikka.

Matkapoikien vinkit päiväristeilylle Tallinnaan:

Tallink Shuttlella matkatessasi sinulle jää Tallinnan reissulle käytettäväksi ruhtinaalliset 7 tuntia! Ehdit nauttimaan nähtävyyksistä Vanhassakaupungissa, shoppailemaan Kristiine Keskuksessa tai vaihtoehtoisesti ottamaan suunnan Kalamajan alueen boheemeihin kahviloihin ja ravintoloihin - tai käyttämään ajan vain itsesi hemmotteluun Tallinnan lukuisissa kauneus- ja hyvinvointipalveluissa.

 

VIIHDERISTEILYT TALLINNAAN

Tallink Siljan ja Viking Linen tarjoamat viihderisteilyt Tallinnaan ovat säilyttäneet asemansa rytmejä ja elämyksiä janoavan bile- ja tanssikansan keskuudessa. Voit valita risteilysi kahdesta vaihtoehdosta, joista molemmilla yövyt laivassa ja pääset aamulla kiertelemään Tallinnaan. Baltic Queen tarjoaa maissaoloaikaa Tallinnassa noin 4 tunnin verran ja Viking XPRS noin 11 tuntia.

Baltic Queen 22 h -viihderisteily Tallinnaan     

Tallink Siljan viihderisteilyissä Helsingistä Tallinnaan sinua palvelee Jätkäsaaren Länsiterminaalista operoiva Baltic Queen -risteilyalus. Baltic Queen kulkee Helsingistä Tallinnaan joka päivä klo 18:30.  Maihinnousu ja paluu laivaan Tallinnassa tapahtuu seuraavama aamuna klo 8:00-12:05 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30. Matkustajilla on oma hytti käytössä koko risteilyn ajan. Laiva saapuu Helsinkiin klo 16:00. Maissaoloaika perillä Tallinnassa on noin 4 tuntia.

Baltic Queen -risteilyalus

Alkuviikko Baltic Queenilla aloitellaan Meritanssien merkeissä, ja loppuviikkoa kohden vauhti vain kiihtyy bilebändien säestyksellä! Baltic Queenin viihderisteilyt ovat erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat täydellisen irtioton arjesta. Nimensä mukaisesti vauhdikkailla viihderisteilyillä keskitytään hauskanpitoon ja nauttimaan risteilyn tarjoamista palveluista.

Matkapoikien vinkit 22 h -viihderisteilylle Tallinnaan:

Neljän tunnin pikalomailun voi aloittaa Tallinnan aamupäivässä vaikkapa aamupalalla yhdessä Vanhankaupungin monista kahviloista. Tämän jälkeen reippaimmat voivat sulatella herkkuja esimerkiksi kiipeämällä 50 metrin korkeudessa sijaitsevalle Toompean mäelle. Kiipeäminen on kaiken vaivan arvoista, koska mäen päällä sijaitsevalta Patkulin näköalapaikalta avautuvat vaikuttavat maisemat kaupungille ja aina Suomenlahdelle saakka. Laivalle takaisin tullessa voi pysähtyä vielä hetkeksi shoppailemaan viime hetken tuliaiset Sadamamarketissa.

Viking XPRS 23 h päivä Tallinnassa -risteily

Viking Linen päivä Tallinnassa -risteilyissä Helsingistä Tallinnaan sinua palvelee Katajanokan terminaalista operoiva Viking XPRS -risteilyalus. Viking XPRS kulkee Helsingin ja Tallinnan väliä kahdesti päivässä. Päivä Tallinnassa -risteilyillä laiva lähtee Helsingistä klo 21:30 ja paluu Helsinkiin on seuraavana päivänä klo 20:30.

Viking XPRS -iltaohjelma

Viking XPRS:n päivä Tallinnassa -risteilyillä voit menomatkalla nauttia illallisen laivan ravintoloissa ja sen jälkeen suunnata katsomaan iltaohjelmaa vaikkapa pubiin tai tanssiravintolaan, jossa on vaihtuvia artisteja. Parin tunnin paluumatkalla ehdit tutustumaan laivan palveluvalikoimaan, jossa riittää tarjontaa kaikille matkaajille. Viking XPRS:ltä löytyy ostosten tekoon niin Shopping World, Fashion Shop kuin Deli Shop, jotka tarjoavat laajan valikoiman kosmetiikkaa, makeisia, juomia, vaatteita, asusteita sekä erilaisia elintarvikkeita.

Matkapoikien vinkit 23 h päivä Tallinnassa -risteilyyn:

Toivottavasti olet levännyt hyvin yön yli, koska käytettävissäsi on koko päivä Tallinnassa – jopa 11 tuntia! Perinteisemmän Vanhankaupungin sijaan voisit ottaa suunnaksi Kalamajan alueen, joka aukeaa upeana puutaloalueena satamasta lähtiessä oikealle puolelle kaupunkia. Alueen varakkaampi puoli tunnetaan rauhallisena perheidyllinä, joten sieltä löytyy lasten leikkipaikkoja ja puistoja. Syvemmälle Kalamajan alueelle suunnatessa eteen alkaa ilmestymään viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. Alueen Balti Jaam -markkinat ovat suositut paikallisten keskuudessa, ja sieltä kannattaakin poimia tuliaiset kotipuoleen. Lisäksi ehdit paluumatkalla laivalle poiketa Tallinnan päiväkylpylöissä, taidemuseoissa tai jopa oopperan päivänäytöksissä!

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display