Tallinnan risteilyt

Aina ei tarvitse lähteä Itämerta kauemmaksi kokeakseen kokonaisvaltaisia lomaelämyksiä. Matkapojat tarjoaa monipuolisen valikoiman Tallinnan risteilyjä kaikenlaisille matkailijoille. Tutustu alla oleviin risteilyvaihtoehtoihimme ja valitse juuri sinulle sopivin Tallinnan risteily.

Tervetuloa risteilylle!

 

PÄIVÄRISTEILYT TALLINNAAN

Päiväristeilyt Tallinnaan ovat edelleen yksi suomalaisten suosituimmista tavoista irtaantua arjen aallokoista. Lyhyelläkin päivämatkalla ehdit mainiosti rentoutumaan laivalla, kiertelemään ostoksilla ja ravintoloissa ja nauttimaan Tallinnan parhaista puolista. Voit valita risteilysi kahdesta vaihtoehdosta, joista Viking XPRS:llä maissaoloaikaa Tallinnassa on noin 4 tuntia ja Tallink Shuttlella noin 7 tuntia.

Viking XPRS -päiväristeily Tallinnaan
Viking Linen päiväristeilyissä Helsingistä Tallinnaan sinua palvelee Katajanokan terminaalista operoiva Viking XPRS -risteilyalus. Viking XPRS kulkee Helsingin ja Tallinnan väliä kahdesti päivässä. Laiva lähtee päiväristeilyillä Helsingistä klo 11:30 ja on perillä Tallinnassa klo 14:00. Saapuessasi satamaan sinua palvelee Tallinnan terminaali ”Reisisadam”. Paluu Helsinkiin alkaa 18:30, joten aikaa Tallinnan lyhytlomalle jää noin 4 tuntia.

Viking XPRS -päiväohjelma
Parin tunnin merimatkalla ehdit tutustumaan Viking XPRS:n palveluvalikoimaan, joka on sopivan monipuolinen kaikenlaisille matkaajille. Matkan aikana voit shoppailla aluksen Tax Free -osastolla tai muotiin keskittyneessä Fashion Shop -myymälässä. Jos raikas meri-ilmasto tekee sinut nälkäiseksi, löydät laivalta erilaisia ravintolavaihtoehtoja aina meriaamiaisesta buffettiin ja Wine & Dine -ravintoloihin. Tunnelmasta pitävät huolta vaihtuvat musiikkiartistit.

Matkapoikien vinkit päiväristeilylle Tallinnaan:
Lähes neljä tuntia Tallinnan iltapäivässä mahdollistaa nopean piipahduksen maissa. Päivämatkan voit viettää halutessasi pelkästään satama-alueella esimerkiksi ostoksilla Sadamamarketissa tai viemällä koko perheen merimuseoon, jossa voi nauttia vaihtelevista näyttelyistä. Viimeksi ohjelmassa on ollut esimerkiksi suosittu Viikinki-näyttely. Halutessasi voit myös poiketa vaikkapa Rotermannin alueella tai Virukeskuksessa ostoksilla.

Tallink Shuttle -päiväristeily Tallinnaan
Tallink Siljan päiväristeilyissä Helsingistä Tallinnaan sinua palvelee Jätkäsaaren Länsiterminaalista operoiva Tallink Shuttle -risteilyalus. Tallink Shuttle kulkee Helsingin ja Tallinnan väliä kahdesti päivässä. Tarjolla on kaksi lähtövaihtoehtoa: aamulla klo 07:30 Helsingistä lähtevä ja Tallinnasta klo 16:30 takaisin saapuva alus, ja klo 10:30 Helsingistä lähtevä ja Tallinnasta klo 19:30 takaisin saapuva alus.

Tallink Shuttle –risteilyalus
Tallink Shuttle on yksi Itämeren nopeimmista aluksista - matka Helsingistä Tallinnaan taittuu vain 2 tunnissa! Aamu alkaa reippaasti aamiaisella Shuttle Buffetissa, ja paluumatkalla voit nauttia päivällisen tai illallisen À la carte -ravintolassa. Perheen pienimpien makuun laivalta löytyy myös Frozen Yogurt -jogurttibaari ja leikkipaikka.

Matkapoikien vinkit päiväristeilylle Tallinnaan:
Tallink Shuttlella matkatessasi sinulle jää Tallinnan reissulle käytettäväksi ruhtinaalliset 7 tuntia! Ehdit nauttimaan nähtävyyksistä Vanhassakaupungissa, shoppailemaan Kristiine Keskuksessa tai vaihtoehtoisesti ottamaan suunnan Kalamajan alueen boheemeihin kahviloihin ja ravintoloihin - tai käyttämään ajan vain itsesi hemmotteluun Tallinnan lukuisissa kauneus- ja hyvinvointipalveluissa.

VIIHDERISTEILYT TALLINNAAN

Tallink Siljan tarjoamat viihderisteilyt Tallinnaan Silja Europalla ovat säilyttäneet asemansa rytmejä ja elämyksiä janoavan bile- ja tanssikansan keskuudessa. Yhdistä risteilyn huvit ja herkuttelut sekä Tallinnan nähtävyydet ja shoppailumahdollisuudet! Silja Europa tarjoaa maissaoloaikaa Tallinnassa noin 4 tunnin verran.

Uudistunut Silja Europa
Silja Europa kulkee Helsingistä Tallinnaan klo 18:30. Laivalla nautitaan laivan viihdetarjonnassa ja yövytään yön yli. Maihinnousu ja laivaan pääsy Tallinnassa klo 08:00 - 12:05. Europa lähtee Tallinnasta klo 12:30, saapuminen Helsinkiin klo 16:00.

Matkapoikien vinkit 22 h -viihderisteilylle Tallinnaan:
Neljän tunnin pikalomailun voi aloittaa Tallinnan aamupäivässä vaikkapa aamupalalla yhdessä vanhankaupungin monista kahviloista. Tämän jälkeen reippaimmat voivat sulatella herkkuja esimerkiksi kiipeämällä 50 metrin korkeudessa sijaitsevalle Toompean mäelle. Kiipeäminen on kaiken vaivan arvoista, koska mäen päällä sijaitsevalta Patkulin näköalapaikalta avautuvat vaikuttavat maisemat kaupungille ja aina Suomenlahdelle saakka. Laivalle takaisin tullessa voi pysähtyä vielä hetkeksi shoppailemaan viime hetken tuliaiset Sadamamarketissa.

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display