Matkalle mukaan

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. ...
Lue lisää

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Pesäpallokauden päätösristeily

Pesäpallokauden päätösristeily 6.-7.10.2018 - edullisempia hyttihintoja, mahtavia kumppanietuja.

Itämeren parhaat bileet, yhteisöllisyyden riemua, tähtiloistoa, upea gaala, ainutlaatuinen tunnelma, kaikki parhaat tyypit, ei mikään tavallinen risteily – älä ole maakrapu, vaan päästä sisäinen merileijonasi irti pesäpallokauden päätösristeilyllä 6.-7. lokakuuta! Viralliset matkapaketit ovat nyt myynnissä Matkapoikien sivuilla. Hyppää laivaan edullisemmilla hinnoilla ja hyödynnä huikeat kumppaniedut!

 

Pesäpallokauden päätösristeily on jokavuotinen klassikko jo yli 40 vuoden kokemuksella. Tallink Siljan Europa-laiva lastataan pesäpallon ystävillä ja sellaisiksi haluavilla. Kauden parhaat palkitaan upeassa gaalassa, kausi lyödään pakettiin ja jälkipelejä juhlitaan vaikka kellon ympäri.

Europan viihdekeskus antaa kuitenkin jokaiselle mahdollisuuden tuunata oman risteilynsä. Hurvittele ja huvittele, hemmottele ja herkuttele! Nauti laivan viihdetarjonnasta, piipahda kylpyläosastolla, shoppaile, vietä ihana aamupäivä Tallinnassa ja nappaa suosikkipelaajastasi selfie!

Itse reissun lisäksi matkasta riittää iloa pitkäksi aikaa. Mahtavilla kumppanieduilla säästät selvää rahaa, kun hankit virallisen matkapaketin Matkapojilta. Matkapaketit sisältävät viihderisteilyn lisäksi mm. seuraavat edut:

Pesiskauden parhaat -gaalalippu
Tallink Siljan etukuponki
Ruutu+ -koodi kahden kuukauden katseluoikeudella
Ottelulippu vapaavalintaiseen runkosarjan superpesisotteluun 2019 OP:n tarjoamana

Pesäpallokauden päätösristeily on takuuvarma läpilyönti. Syöksy varaamaan oma matkapakettisi osoitteesta www.matkapojat.fi…

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display