Tukholman risteilyt

Aina ei tarvitse lähteä Itämerta kauemmaksi kokeakseen kokonaisvaltaisia lomaelämyksiä. Matkapojat tarjoaa monipuolisen valikoiman Tukholman risteilyjä kaikenlaisille matkailijoille. Tutustu alla oleviin risteilyvaihtoehtoihimme ja valitse juuri sinulle sopivin Tukholman risteily.

Tervetuloa risteilylle!

TUKHOLMAN RISTEILYT HELSINGISTÄ

Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteilyissä Helsingistä Tukholmaan sinua palvelevat Eteläsatamasta operoivat Silja Serenade- tai Silja Symphony -risteilyalukset. Laivat lähtevät vuoropäivinä Helsingistä klo 17:00 ja ovat perillä Tukholmassa seuraavana aamuna klo 9:30. Saapuessasi Tukholmaan sinua palvelee satamaterminaali Värtahamnen. Paluu Helsinkiin alkaa klo 16:45, ja laiva on takaisin Helsingissä seuraavana aamuna klo 9:55.

Silja Serenade- ja Silja Symphony -risteilyalukset

Ehdit viettää Tukholman risteilylläsi Silja Serenadella tai Silja Symphonylla kaksi kokonaista iltaa. Kummastakin laivasta löytyvät Itämeren ainoat kävelykadut, joiden varrella on tarjolla musiikkiviihdettä ja lukuisia laadukkaita ravintoloita. Silja Symphonylta löytyy lisäksi perhematkaajien suosiossa oleva SunFlower Oasis -kylpylämaailma ja Silja Serenadelta suuri Tax Free Superstore.

Viking Linen Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Viking Linen Päivä Tukholmassa -risteilyissä Helsingistä Tukholmaan sinua palvelevat Katajanokan terminaalista operoivat Viking Gabriella- tai Viking Mariella -risteilyalukset. Laivat lähtevät Helsingistä vuoropäivinä klo 18:00 ja ovat perillä Tukholmassa klo 9:50. Saapuessasi Tukholmaan sinua palvelee satamaterminaali Värtahamnen. Paluu Helsinkiin alkaa klo 16:00, ja laiva on takaisin Helsingissä seuraavana aamuna klo 9:15.

Viking Gabriella- ja Viking Mariella -risteilyalukset

Viking Mariellalta ja Viking Gabriellalta löytyy viihdykettä monipuolisesti sekä aikuiseen että perheen pienimpien makuun. Kummatkin laivat ovat kokeneet viime vuosien aikana perusteellisen uudistuksen, jonka myötä uusia ravintoloita on aukaistu ja entisiä ehostettu uuteen loistoon. Mariellalta löytyy esimerkiksi nuorisolle pelaamista varten upea PS4 Lounge sekä Kids-lastenhuone. Gabriellalla iltaviihdetarjonta on entistäkin upeampi: aikuisille on tarjolla jopa 8 erilaista ruoka- ja viihderavintolaa pitempääkin illanviettoa varten.

 

TUKHOLMAN RISTEILYT TURUSTA

Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteily Turusta

Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteilyissä Turusta Tukholmaan sinua palvelee Silja Linen terminaalista operoiva Baltic Princess -risteilyalus. Laiva lähtee Turusta klo 20:15 ja on perillä Tukholmassa seuraavana aamuna klo 6:10. Saapuessasi Tukholmaan sinua palvelee satamaterminaali Värtahamnen. Paluu Turkuun alkaa 19:30, ja laiva on takaisin Turussa seuraavana aamuna klo 7:00. Aikaa Tukholman lomalle jää siis melkein yksi kokonainen päivä!

Baltic Princess -risteilyalus

Baltic Princess on yksi Itämeren uusimmista ja hienoimmista aluksista, ja sitä voisi kutsua koko perheen viihdelaivaksi. Laivalla on etenkin loma-aikaan runsain määrin ohjelmaa perheen pienimmille. Aikuisille suunnatut esiintyjät vaihtelevat viikonpäivittäin, ja keikoilla voi nähdä Suomen suosituimpia artisteja. Laivassa on myös monipuolinen valikoima ravintoloita ja erilaisia myymälöitä kaikkiin tarpeisiin.

Silja Linen Baltic Princess 23 h -miniristeily Turusta    

Silja Linen 23 h -miniristeilyissä Turusta Tukholmaan sinua palvelee Silja Linen terminaalista operoiva Baltic Princess -risteilyalus. Laiva lähtee Turusta joka ilta klo 20:15 ja on perillä Tukholmassa seuraavana aamuna klo 6:10. Baltic Princessin 23 h -miniristeilyillä ei kuitenkaan ole maihinnousua Tukholmassa. Paluu Turkuun alkaa klo 7:10, ja laiva on takaisin Turussa samana iltana klo 19:15.

Vaikka tällä miniristeilyllä ei käydä ollenkaan maissa, se ei haittaa, koska pääset nauttimaan Baltic Princessin merellisestä tunnelmasta ja säkenöivästä viihdetarjonnasta koko vuorokauden ajan. Alkuviikko Baltic Princessillä aloitellaan Meritanssien merkeissä, ja loppuviikkoa kohden vauhti vain kiihtyy bilebändien ja Suomen eturivin artistien säestyksellä! Baltic Princessin viihderisteilyt ovat erinomainen vaihtoehto erityisesti sinulle, joka haluat täydellisen irtioton arjesta.

Viking Linen Vuorokausi Tukholmassa -risteily Turusta

Viking Linen Vuorokausi Tukholmassa -risteilyissä Turusta Tukholmaan sinua palvelee Linnansatamasta operoiva Viking Grace -risteilyalus. Laiva lähtee Turusta klo 20:55 ja on perillä Tukholmassa seuraavana aamuna klo 6:30. Saapuessasi Tukholmaan sinua palvelee satamaterminaali Värtahamnen. Paluu Turkuun alkaa klo 19:50, ja laiva on takaisin Turussa seuraavana aamuna klo 7:45.

Viking Grace -risteilyalus

Viking Grace on Viking Linen uusin laiva, ja sen sisätilat ovat viihtyvyydeltään vertaansa vailla. Laiva on myös Itämeren hiljaisin ja pyrkii kunnioittamaan vihreitä arvoja. Viking Grace tarjoaa matkaajille useita myymälöitä, ravintoloita ja lasten leikkihuoneita, mutta lisäksi myös mahdollisuuden nauttia ensiluokkaisesta Spa & Wellness -osastosta poreammeineen ja lumiluolineen. Viihdepuolella Viking Gracen torstain ja perjantain bileristeilyt ovat jo legendaarisia, ja tanssikansan jalat vipattavat tiheään laadukkaiden tanssiorkestereiden tahdissa!

 

Matkapoikien vinkit Tukholman risteilyille

Päiväristeily

Tukholma on suuri kaupunki, joten kaikkea ei kannata yrittää haukata kerralla päivämatkan aikana. Jos olet matkalla Tukholmassa ensimmäistä kertaa, kannattaa suunnata tutkimaan ensimmäiseksi kaikkein tunnetuimpia nähtävyyksiä ja erityisesti Gamla Stanin eli Vanhankaupungin ympäristöä. Vanhastakaupungista löydät Kuninkaanlinnan ja paljon pieniä paikallisten ja matkailijoiden suosimia putiikkeja. Alueella sijaitseva Järntorgetin aukio tarjoaa runsain määrin kahviloita ja terasseja kesäisin. Suositut Joulumarkkinat löydät taas Stortorgetin aukiolta.

Mikäli ilta risteilyllä vei puhdin pois, kannattaa viettää laiska päivä Södermalmilla kuljeskellen. Tämä luovan luokan kaupunginosa sopii erinomaisesti pitkiin brunssiaamiaisiin ja buffet-tyylisiin lounaisiin. Alkuun kannattaakin suunnata SOFO-alueelle, josta löytyy ruokapaikkojen lisäksi ihania kahviloita ja baareja. Siellä sijaitsee myös suosittu Söderhallarnan kauppahalli, josta varmasti tarttuu matkaan jotain pientä tuliaista Suomeen vietäväksi.

Vuorokausi Tukholmassa -risteily

Joskus Tukholman matkalla on mukava ottaa myös rennommin ja hakeutua matkan aikana hieman rauhallisempaan tunnelmaan. Tämä onnistuu erityisen helposti jopa Tukholman kokoisessa kaupungissa, eikä keskusta-alueelta tarvitse edes poistua. Ota suunnaksi hienostokaupunginosa Östermalm ja anna itsesi vain nautiskella tunnelmasta ja eksyä kauniiden rakennusten sekaan. Osta kahvi mukaan ja istahda hetkeksi Humlegårdenin vehreään puistoon. Paluumatkalla laivalle voit poiketa pikaisesti ostoksilla Sergelin torin ympäristössä NK Stockholm- tai Gallerian-tavarataloissa.

Cxense Display