Baltic Princess 23 h -risteily Turusta

Baltic Princess on koko perheen viihdelaiva. Viihderisteily yhdellä Itämeren uusimmista ja upeimmista laivoista monine nautintoineen on varma irtiotto arjesta.

Hiihtolomaviikkojen huippuartistit Baltic Princessillä!

  • 19.2. Vilma Alina
  • 20.2. Arttu Lindeman, Lucas
  • 2.-3.3. Bilebändi Disco Inferno
  • 4.-7.3. Pekkaniskan Pojat
  • 8.3. Kasmir

Viihderisteily Silja Baltic Princess

Baltic Princessin 23 tunnin miniristeily Turusta mahdollistaa vuorokauden mittaisen irtioton arjesta, saaristomaisemien näköalapaikalla! Baltic Princessin risteilylle lähdöt Turusta joka ilta klo 20.15 ja laiva saapuu takaisin Turkuun seuraavana iltana. Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestä ja tanssia sydämen kyllyydestä. Shoppaile laivan myymälöissä verovapain hinnoin.


Baltic Princessin uudet tuulet

Turku–Tukholma-reitin Baltic Princess uudistuu alkuvuodesta 2018. Laivan ollessa telakalla 10.1.–2.3.2018, reitillä liikennöi m/s Galaxy. Huom! 22.2.-1.3. ei lähtöä. Baltic Princessiä uudistetaan niin ravintola-, myymälä- kuin leikkitilojenkin suhteen. Buffet Silja Line muuttuu uudeksi Grande Buffet -ravintolaksi, joka on tuttu Siljan muilta laivoilta. Lisäksi vanha Cafeteria muuntuu uudeksi Fast Lane-ravintolaksi, joka on ennestään tuttu mm. Silja Serenadelta sekä Megastarilta. Lapsiperheille on luvassa entistä enemmän hauskanpitoa täysin uudistetun Silja Landin parissa. Kaikki muodinnälkäiset pääsevät nauttimaan laajemmasta Fashion Street -myymälästä.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display