Tukholma, Ruotsi

Sää tänään

-3°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

24.1.

4°C

25.1.

4°C

26.1.

2°C

27.1.

1°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Viking Grace vuorokauden risteilyt Turusta

Itämeren upein, vihreitä arvoja kunnioittava ja hiljaisin risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana reitillä Turku‒Tukholma. Lähtö päivittäin Turusta illalla ja paluu seuraavan päivän iltana.

Viking Grace vuorokauden risteilyt

Vuorokauden miniristeilyt Turusta vievät sinut merelle halki Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman kauniiden saaristojen. Ehdit herkutella, tanssia, tehdä edullisia tax free-ostoksia ja nauttia upeista saaristomaisemista. Laivalla tunnettuja tähtiesiintyjiä ja erilaista risteilyohjelmaa yötä päivää. 

Gabriella korvaa Viking Gracen 8.1.-20.1.2018

20.2.2018 lähtöä tähdittää Elias Kaskinen. Keikka nähdään illalla, nimikirjoituksia Elias jakaa seuraavan päivän paluumatkalla.

UIT valloittaa Itämeren aallot toistamiseen 22.1.-2.2.2018. Musiikki-ilottelu 101 lasissa nostaa suupielet kohti kattoa.
Ilottelun tähtinä nähdään valtakuntamme estradi- ja viihdetaiteen ykkösnimet: UIT:n luottonäyttelijät Sari Siikander ja Jussi Lampi, musikaalilavoilla ympäri Suomea kansaa ihastuttanut ja Taikapeili-yhtyeessäkin hurmannut Nina Tapio sekä Yle TV2:n maalaiskomedioista ja Aki Kaurismäen elokuvistakin tuttu Panu Vauhkonen. Menossa mukana ovat myös Suomen paras bilebändi Jean S. Teatteriliput 15,-/hlö. Sisältäen paikkavarauksen ja lasillisen kuohuvaa tai alkoholitonta virvoketta.

Viking Gracen suosittu tanssiviikko tulee jälleen! Yksi viikko täynnä tanssia jokaiseen makuun itsensä Mikael Konttisen isännöimänä. Tanssiviikko tarjoaa joka päivä tuplasti tanssiartisteja ja -orkestereja sekä Voguessa että Retrossa.

4.2. Lasse Hoikka & Souvarit, Dallape
5.2. Pekkaniskan Pojat, Sinitaivas
6.2. Finlanders, Arja Koriseva
7.2. Tangokuningatar 2017 Aino Niemi, Taikakuu
8.2. Joel Hallikainen, Neljänsuora
9.2. Paula Koivuniemi, Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty

 

VIKING LINE GOES WILD - Viking Grace / Gabriella vuorokauden risteilyt Turusta

  • satamalähdöt alk 22 € /Inside 4 -hytti, ke-lähdöt
  • kuljetuksin alk 14 € /hlö, Inside 2-4 hytissä 
  • Su, ke ja to -lähdöt 28.3.2018 asti (ei voimassa viikot 8 ja 9). Bussireitit Pori-Rauma ja Tampere-Nokia-Sastamala-Huittinen
  • Huom! Viking Gabriella korvaa Viking Gracen ajalla 8.1.-20.1.2018

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display