Välkommen till våra svenska sidor. På denna sida hittar du våra svenskspråkiga resor.
I utbudet finns kryssningar, tema-resor och rundresor.

Lähde ostosmatkalle Uumajaan

Nuorekas ja elämäniloinen Uumaja tarjoaa monenlaista tekemistä lyhyenkin loman aikana. Tämä Västerbottenin pääkaupunki on vireä yliopistokaupunki ja toimi vuoden 2014 Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

UUMAJAN RISTEILYT

Päiväristeily Vaasasta Uumajaan on ihana tapa irtaantua arjesta. Neljän tunnin maissa olon aikana ehdit hyvin tehdä ostoksia, ja matkaajilla on koko Uumajan päivämatkan aikana käytössään bussikuljetukset kaupungissa.

Risteily Uumajaan on edullinen tapa katkaista viikko ja lähteä kesäisen raikkaalle tai talvisen jouluiselle shoppailumatkalle kaupunkiin, jossa voit tehdä ostoksia vaikkapa tuleviin juhliisi tai joululahjatarpeisiisi. Uumajasta teet taatusti löytöjä, joita et Suomen puolelta tule löytämään!

Matkaan lähdemme Vaasan Vaskiluodon satamasta klo 09:00 ja Wasa Express -risteilyalus saapuu Uumajaan paikallista aikaa klo 12:30. Sinulle jää käytettäväksesi siis ruhtinaalliset neljä tuntia aikaa shoppailla viehättävässä Uumajassa. Matkantekoa helpottavat huomattavasti bussikuljetukset, jotka ovat matkaajien käytettävissä Uumajassa läpi koko matkan. Paluumatkalle lähdemme klo 18:00 ja
saavumme Vaasan satamaan jälleen klo 23:30.

Wasa Linen Wasa Express -risteilyalus

Wasa Linen risteilyt ovat edullinen tapa saada vaihtelua perinteiseen shoppailuun, ja taatusti säästät tälläkin matkalla aikaa ja kilometrejä. Wasa Line kulkee Pohjanlahden yli joka päivä ja risteilyaluksena toimii M/S Wasa Express. Miniloman tunnelmaan pääset jo laivalla, koska siellä sinua viihdyttää rento ja iloinen risteilyohjelma esiintyjineen.

Uumaja kohteena

Neljän tunnin ostosmatka on erinomainen tapa aloittaa tutustuminen kiehtovaan Uumajaan. Tällä matkalla ehdit mainiosti kiertää kaupunkia tai vaihtoehtoisesti käyttää aikasi Ikeassa tai Avion-ostoskeskuksessa kiertelyyn. Muistathan, että kaikkea ei tarvitse ahmaista kerralla, vaan voit matkallasi keskittyä suurempiin ostoskeskittymiin ja seuraavalla reissulla katsastaa Uumajan persoonallisten putiikkien ja keskusta-alueen tarjonnan.

Pohjois-Ruotsin suurin kaupunki Uumaja yllättää ja hurmaa matkailijat. Kaupunkia ei turhaan sanota maan trendikkäimmäksi ostoskaupungiksi! Uumaja todellakin on ainutlaatuinen kohde, jonne kannattaa palata yhä uudelleen, ja varmasti löydät siitä aina uusia puolia. Uumajassa on monipuolisten shoppailumahdollisuuksien lisäksi paljon erilaisia tapahtumia, ulkoilumahdollisuuksia, museoita, kulttuuria, taidetta ja ihanan tunnelmallisia ravintoloita ja kahviloita, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Ja eihän 36 000 yliopisto-opiskelijan yöelämä tietenkään nuku koskaan!

Uumajan shoppailukohteet

UUMAJAN KESKUSTA-ALUE: Uumajan keskustasta löydät uniikkeja putiikkeja, joita kiertelemällä vierähtää tunti jos toinenkin. Tämän Vaasan kokoisen kaupungin tarjonta poikkeaa esimerkiksi suomalaisesta vaate- ja sisustustavaratarjonnasta siinä määrin, että samanlaisia kappaleita ei varmasti tule eteen kotimaan puolella. Uumaja pursuaa sisustusliikkeitä, ja tästä syystä siellä kannattaa ehdottomasti tehdä tuliais- ja lahjaostoksia. Esimerkiksi Design Butik ja Kii ovat kodintavaroista kiinnostuneille hyviä kohteita. Persoonallisia vaateputiikkeja löytyy myös aivan keskustan alueelta, ja usein myös sisustusmyymälöiden ohesta. Tutustu myös Uumajan antiikki- ja second hand -myymälöiden tarjontaan.

IKEA: Matkaamme kuuluvat kuljetukset suoraan satamasta maankuuluun Ikeaan, joka on todella jättimäinen ostoskeidas. Uumajan Ikea on 30 000 neliömetrin kokoinen ja se on levittäytynyt kahteen eri kerrokseen. Täällä vietät tunnin jos toisenkin shoppaillessa, ja jos tarvitset väliin pienen hengähdystauon, voit aina nauttia perinteiset jauhelihapullat ja pottumuusin tai kahvikupposen Ikean ravintolapuolella. Ikean yhteydessä toimii myös Avion-kauppakeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kauppoja ja ruokailuvaihtoehtoja.

AVION-KAUPPAKESKUS : tämä ostosparatiisi on Uumajan viimeisimpiä ylpeyden aiheita tavaratalorintamalla, ja sen odotetaan vetävän jopa 5 miljoonaa kävijää vuosittain! Avion-tavaratalo kuuluu samaan konseptiin Ikean kanssa, joten sen tarjonta löytyy niin ikään kahdesta kerroksesta. Avion-kauppakeskuksesta löytyy sekä pieniä paikallisia myymälöitä että kansainvälisiäkin ketjuja. Avion Shopping -kauppakeskuksessa on yhteensä 90 kauppaa, ravintolaa, kahvilaa ja palvelupistettä, perhehuone ja lukuisia leikkipaikkoja kokonaisuudessaan 33 000 neliömetrin alueella. Uumaja voi todellakin olla ylpeä tästä uudesta ja vaikuttavasta tavaratalostaan, jonka vertaista saa hakemalla hakea Pohjois-Ruotsin alueelta.

Cxense Display