- kokonainen päivä aikaa perillä
- hyvät ostosmahdollisuudet
- suosittu perhekohde
- Europa on upea risteilyalus

Kesäristeily Riikaan

Lähde Riikaan, Latvian pääkaupunkiin joka sijaitsee Itämeren rannalla Väinäjoen (Daugava) suulla. Riika on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja kansainvälistä tunnelmaa!

Kesäristeily Riikaan 30.7.2017

Risteily Europalla, 2 yötä laivalla ja päivä aikaa tutustua Riikan kaupunkiin.

Risteilyhinnat sisältävät ateriapaketin (2 x meriaamiainen, 2 x buffet-illallinen). Perillä Riikassa voit osallistua kaupunkikierrokselle joka tehdään sekä bussilla että kävellen, hinta 32 eur / aikuinen. Voit myös tutustua omatoimisesti kauniiseen kaupunkiin, bussikuljetus satama-keskusta-satama maksaa 10 eur / aikuinen. Menopaluu kuljetuksen voi ostaa myös Jurmalan rantakaupunkiin hintaan
20 eur / hlö.

Riika on kuin Baltian Pariisi

Monipuolisuutensa ja historiansa vuoksi Riikaa kutsutaan Baltian Pariisiksi. Puistot, palatsit, vanha-kaupunki ja kauppahallit viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu. Riian vanhakaupunki on kuin elävä museo, missä moderni elämä ja mukavuudet kohtaavat. Riika on myös mainio kaupunki ostosten tekoon. Valikoimista löytyy merkkiliikkeitä, ostoskeskuksia ja perinteisiä käsityöläisputiikkeja.

Hinnat edellyttävät Tallink Siljan Club One -kanta-asiakaskorttia!
Normaalihintaiset risteilyvaraukset myyntipalvelustamme p. 010 2323 200.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display