Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
The Tall Ships Races Turku 2021

Helsinki Turku -risteily

Helsinki Turku -risteily Viking Gabriellalla

Lähtöpäivät:

4.7.2021

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Alkaen Viking Line Club esim. 83 €/hlö

Uutuus 2021

Helsinki-Turku -risteily

alk. 83 € /hlö B4-lk
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lähde päiväksi Turkuun Helsingistä ja näe upea The Tall Ships Races tapahtuma! 

Kesän ihastuttavin uutuus risteily vie Helsingistä Turkuun Viking Gabriellalla. Herkuttele ja shoppaile merihintaisia ostoksia. Menomatkan artistina on tietysti vuoden turkulainen, Ressu Redford. Upeat saaristonäkymät saat kaupan päälle!


Koe The Tall Ships Races Turussa 5.7. ja nauti Valtamerten valtiaista Aurajoen varrella. Aikaa maissa on peräti 9 tuntia, joten ehdit rauhassa tutustua kaupunkiin. Turun linna kuuluu kestosuosikkeihin ja Turusta löytyy myös paljon museoita, ravintoloita ja kivoja pikku putiikkeja. Lapsiperheet ja kaikki lapsenmieliset viihtyvät Muumimaailmassa. Varaa kesän risteilysi nyt ja lähde merelle tuulettumaan!

The Tall Ships Races Turku 5.-8.7.2021

The Tall Ships Races on Suomen kesän 2021 suurin yleisötapahtuma ja mm. Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 10-vuotisjuhlavuoden kohokohta. Suurten purjelaivojen tapahtuma järjestetään Itämeren alueella noin joka neljäs vuosi ja vuoden 2021 kisan isäntäkaupungit ovat kisajärjestyksessä Klaipeda (Liettua), Turku, Tallinna (Viro), Maarianhamina ja Szczecin (Puola). Vuoden 2021 tapahtumaisännyys on Turulle jo kuudes ja samalla Turku on koko Itämeren alueella eniten The Tall Ships Races -isännyyksiä saanut kaupunki. The Tall Ships Races tapahtuma sijoittuu Aurajoen molemmille puolille. Luvassa on monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille usealla eri lavalla. Tapahtuma-alueelle on maksuton sisäänpääsy. Aluksia voi katsella rannoilta sekä vierailuilla laivojen aukioloaikojen puitteissa.


Tärkeää tietoa matkustusdokumenteista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia. Matkavaraukseen tarvitaan passin tai henkilökortin numero. Numero tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

Etua VIKING LINE CLUB -kortilla!

Tiesithän, että Viking Line Club jäsenyydellä saat alennusta lopullisesta hinnasta ja nautit risteilystäsi edullisemmin. Hintaesimerkkejä jäsenhinnoista löydät alta. Huom! päivän hinnat saattavat vaihdella. Club-kortin numeroa kysymme varauksen teon yhteydessä. 


Risteilyn hintaan sisältyy 

* Turun risteily Helsingistä valitussa hyttiluokassa 1-4 henkilölle
* Ateriapaketti: yksi illallinen ja yksi aamiainen meno- tai paluumatkalla (varattava jokaiselle matkustajalle)
Lopullinen hinta määräytyy valitun lähtöpäivän, hyttiluokan, matkustajamäärän ja ateriapalvelujen perusteella.

Hintaesimerkkejä ilman Viking Club jäsenyyttä:

88,50 eur / hlö kun B4-hytissä majoittuu 4 aikuista

126 eur / hlö kun B4-hytissä majoittuu 2 aikuista

276 eur / perhe kun B4-hytissä 2 aikuista ja 2 lasta (6-11v)

 

Hintaesimerkkejä jos kuulut Viking Clubiin:

83 eur / hlö kun B4-hytissä majoittuu 4 aikuista

115 eur / hlö kun B4-hytissä majoittuu 2 aikuista

254 eur / perhe kun B4-hytissä 2 aikuista ja 2 lasta (6-11v)

 


ATERIAPAKETTI

Ateriapakettiin, johon valitaan min. 1 illallinen + 1 aamiainen /matkustaja, on tarjolla seuraavat vaihtoehdot:

Illalliset

* The Buffet -illallinen
Kolmen ruokalajin set menu à la carte -ravintolassa (liha, kala tai kasvis-vaihtoehto)  
(À la cartessa lapsille (0‒11 v.) voit ostaa arvokupongin (10 €) ja ateriat valitaan ravintolassa, lasten listalta).

Aamiaiset

* Meriaamiainen
* Take Away -aamiainen.
 HUOM! Aamiainen sisältyy Sviittien ja Premium-hyttien hintaan.


RETKET

Lisämaksullisten retkien tarkemmat sisällöt ja hinnat löytyvät alempana tältä sivulta.

* Transferbussi satamasta keskustaan
* Turku tutuksi, 3 h
* Naantalin Muumimaailma, 6 h


VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTA 010 2323 200

Tämän matkan varaukset hoidetaan myyntipalvelumme kautta. Ota yhteyttä numeroon 010 2323 200 tai jätä soittopyyntö. Voit myös tehdä alla olevan lomakkeen avulla hintatiedustelun ja/tai alustavan varauspyynnön täyttämällä varaukseen tarvittavat esitiedot. Myyntipalvelumme palaa sinulle, minkä jälkeen saat lopullisen hintatarjouksen.


Hintatiedustelu ja/tai alustava varauspyyntö >>

* * *


Risteily Viking Gabriellalla on tällä hetkellä karanteenivapaa risteily.

Tarkistathan ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet >> (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia). Laivamatkustajia pyydetään seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset tai karanteenikäytännöt muuttuvat. Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa myös Rajavartiolaitoksen sivuilta >>


Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Turku-Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Yksi illallinen ja yksi aamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka

Turku, Turun satama

Helsinki 4.7. Turku
16:30 10:00
12:45 19:00

Lisämaksulliset retket

Hinta 8€ /hlö

Kuva retkestä

Transferbussi satamasta keskustaan

Transferbussi liikennöi 5.7. noin vartin välein Viking Linen terminaalin ja Turun keskustan välillä. Välimatkaa on n. 3 kilometriä. Bussista voi jäädä pois Förin kohdalla, mistä on lyhyt matka funikulaarin pysäkille Linnakadulla. Päivälippuja bussiin myydään myös laivan infossa. HUOM. Bussissa ei myydä lippuja.

Ensimmäisen bussivuoro lähtee satamasta klo 10.15. Viimeinen bussi terminaaliin lähtee klo 17.30 osoitteesta Linnankatu 16, Kauppahallia vastapäätä. Lippu on esitettävä kuljettajalle bussiin noustessa.


Päivälippu 8 €/hlö. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa bussissa.

Hinta 23€ /hlö

Kuva retkestä

Turku tutuksi, kiertoajelu 3 t

Nähdään Turun linna, Kakolanmäki ja Portsan puutaloalue. Mikaelinkirkolta suunnataan Aurajoen rantaan, ohi kauppahallin. Vieraillaan mm. keskiaikaista Turkua esittelevässä Aboa Vetus & Ars Nova -museossa. Vanhan Turun keskustassa nähdään Tuomiokirkko, Suurtori ja Brinkkalan talo. Paluumatka Kupittaalta kaupunkiin vie Luostarinmäen ulkoilmamuseon ohi.


Bussikierros alkaa satamasta klo 10.30 ja palaa sinne retken päätteeksi. Voit myös jäädä bussista keskustassa ja palata transferbussilla Linnankatu 16 pysäkiltä satamaan  (viimeinen lähtö klo 17.30). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle. Opastus suomeksi. Suosittelemme tälle retkelle hyviä kävelykenkiä. 

Hinta: 23 €/aikuinen, 23 €/3‒16-vuotiaat, 0 €/alle 3-vuotiaat 

Hinta 43€ /hlö

Kuva retkestä

Naantalin Muumimaailma, 6 t

Koko päivän kestävä retki vie suoraan laivalta bussilla Naantalin Muumimaailmaan tapaamaan Tove Janssonin rakastettuja hahmoja. Bussi lähtee satamasta klo 10.30 ja Naantalin Muumimaailmasta klo 16.00 takaisin satamaan. Voit myös jäädä bussista Turun keskustassa ja palata transferbussilla Linnankatu 16 pysäkiltä satamaan (viimeinen lähtö klo 17.30). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle.


Hinta: 43 €/aikuinen, 40 €/2‒17-vuotiaat. 0–1-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa bussissa. Hinta sisältää bussikuljetukset mennen tullen sekä sisäänpääsylipun Muumimaailmaan.

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Tallinna - Turku

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 16:30. Majoittuminen hytteihin.

Matka ajetaan Tallinnan kautta ilman maihinnousua Tallinnassa.


Huom! Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia. Matkavaraukseen tarvitaan passin tai henkilökortin numero. Numero tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

2. Matkapäivä, Turku

Laiva saapuu Turkuun klo 10:00. Omatoimista aikaa Turussa, Gabriella lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 19:00. 


3. Matkapäivä, Turku - Tallinna - Helsinki

Laiva poikkeaa Tallinnassa, jossa ei ole maihinnousua. Takaisin Helsingissä klo 12:45.

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Paikat ja tapahtumat

Tänä kesänä Viking Line vie sinut pääkaupungista Suomen Turkuun rennosti herkutellen. Monet kaupungin nähtävyyksistä ja kulttuuritapahtumista löytyvät Aurajoen varrelta. Ja lapset haluavat tietysti Muumimaailmaan!

Koe The Tall Ships Races Turussa 5.7. ja nauti Valtamerten valtiaista Aurajoen varrella. Aikaa maissa on peräti 9 tuntia, joten ehdit rauhassa tutustua kaupunkiin. Turun linna kuuluu kestosuosikkeihin ja Turusta löytyy myös paljon museoita, ravintoloita ja kivoja pikku putiikkeja. Lapsiperheet ja kaikki lapsenmieliset viihtyvät Muumimaailmassa.Tärkeää tietää

Vastuullinen matkanjärjestäjä Viking Line.
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.