Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Victoria-laivalla 27.7.2020

Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä

Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä

Lähtöpäivät:

27.7.2020

Matkan kesto:

3 pv

Uutuus 2020!

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kesän ainutlaatuinen risteilymatka Saarenmaalle!

Kesän 2020 ainutlaatuinen risteilymatka Saarenmaalle on nyt myynnissä! Matka risteillään 27.7.2020 Victoria-laivalla suoraan Helsingistä. Päivä Saarenmaalla -risteily lähtee iltapäivällä ja saapuu Saarenmalle seuraavana aamuna. Maissa on aikaa noin 7 tuntia tutustua leppoisan Saarenmaan nähtävyyksiin. Takaisin Saarenmaalta lähdetään ilta kuudelta ja saavutaan seuraavana päivänä Helsinkiin. Lähde tuulettumaan merelle ja nauttimaan upea kesäpäivä ainutlaatuisella Saarenmaalla!


Bussikuljetus satama - Kuressaare - satama

Saarenmaan risteilysatama sijaitsee noin 40 km päässä Kuressaaresta. Suosittelemme varaamaan maksullisen bussikuljetuksen satama - Kuressaare- satama. Bussilla pääset kätevästi Kuressaareen ja takaisin. Bussikuljetus on 10 eur / hlö meno-paluu ja paikka on varattava etukäteen (0-5 v. lapsille ilmainen, mutta paikka varattava). Maihinmeno on autokannen kautta.


Saarenmaa

Saarenmaa on Viron suurin saari. Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja ja tuulimyllyjä. Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Seesteinen saareke vailla vertaa!


Herkuttelua, ostoksia ja viihdettä laivalla

Laivalla teet tarjoushintaisia ostoksia ja nautit herkuttelusta sekä viihteestä.  Saarenmaan risteilyllä trubaduuri viihdyttää laivan pubissa ja housebändi soittaa suomalaista ja kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa. Kauniilla ilmalla virkistäviä juomia on mukava nauttia Sundeck Baarissa ja ihastella samalla kauniita merimaisemia. Illan pimetessä Showstoppers-ryhmä aloittaa upean tanssiesityksen. Laivojen myymälöissä on huikeita alennusmyyntejä - mm. lelut ja lasten vaatteet - 30 % jo edullisista merihinnoista!


Auto mukaan laivaan

Voit ottaa auton mukaan ostoskärryksi (ei maihinajoa) ja lastata sen täyteen juhlajuomia ja muita huippuedullisia tuliaisia.


Ohjelmaa lapsille Saarenmaan -risteilyllä

Victoria laivalla aktivaattorit järjestävät kivaa puuhasteltavaa lapsille. Teinit viihtyvät uuden digitaalisen Hack on Deck -seikkailupelin parissa ratkoen eri tehtäviä ympäri laivaa. Lisäksi laivalla seikkailee myös Muumi lapsien iloksi!


Tax Free

Tax Free Shopissa on laaja valikoima juomia edullisin hinnoin. Myymälästä löytyy myös parhaat pohjoismaiset herkut suklaista kekseihin, samoin terveystuotteita kuten hunajaa ja vitamiineja.

Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa. Psst! Muista kesän alennusmyynnit - 30 % jo edullisista merihinnoista!


Luottavaisin mielin laivalle

Tallink Silja on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.


Lue lisää Tallink Siljan turvallisuustoimenpiteistä laivoilla >>Hintaan sisältyy

  • Risteilymatkan valitussa hyttiluokassa
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali 1

Saarenmaan satama (Huom! maihinnousu autokannen kautta)
Helsinki Saarenmaa
15:30 09:00
13:15 18:00

Lisämaksulliset palvelut

Retket Saarenmaalla

Liityntäkuljetukset kotimaassa

Lisämaksulliset retket

Hinta 10 €/hlö

Kuva retkestä

Bussikuljetus Kuressaareen

Bussikuljetus Kuressaareen

Bussikuljetus non-stop, satama - Kuressaare- satama. Kesto n. 40 min / suunta. Lähtö satamasta joko klo 9:20 tai 9:50. Paluukuljetus Kuressaaresta lähtee August Kitzbergi/Uus-katujen kulmauksesta. Viimeinen paluukuljetus lähtee klo 16:50. 

Hinta 25 €/hlö

Kuva retkestä

Opastettu retki Piispanlinnaan

Opastettu retki Piispanlinnaan

Kuressaaressa sijaitsevan 1300-luvulla rakennetun Piispanlinnan opastetun kierroksen aikana saat monipuolista tietoa Saarenmaan historiasta. Kierros päättyy Kuressaareen, josta  paluu omatoimisesti non-stop-kulkevalla bussillamme takaisin satamaan retkilippua näyttämällä (pysäkki August Kitzbergi /Uus kulmauksessa). Retken kesto 2,5 h.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Saarenmaa

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Laiva lähtee Helsingistä klo 15:30. Ilta aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista ja viihdetarjonnasta, risteilyohjelman saatte laivalta.2. matkapäivä, Saarenmaa

Meriaamiainen tarjolla klo 06:30 - 08:30. Laiva saapuu Saarenmaan satamaan klo 09:00 ja jää siihen koko päiväksi. Sama hytti on käytössäsi koko matkan ajan.


Saarenmaan risteilysatama sijaitsee noin 40 km päässä Kuressaaresta. Suosittelemme varaamaan maksullisen bussikuljetuksen satama - Kuressaare- satama. Bussilla pääset kätevästi Kuressaareen ja takaisin. Bussikuljetus on 10 eur / hlö meno-paluu ja paikka on varattava etukäteen (0-5 v. lapsille ilmainen, mutta paikka varattava). Maihinmeno on autokannen kautta. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 17:30. Laiva lähtee Saarenmaalta takaisin kohti Helsinkiä klo 18:00.

3. matkapäivä, Saarenmaa - Helsinki

Brunssi tarjolla 07:30 - 10:30. Laiva saapuu Helsinkiin klo 13:15.

Laivan esittely

Victoria

Grande Buffet

Tervetuloa väliaikaiseen Pop Up Kitchen Bariin herkuttelemaan keittiömestariemme suunnittelemaa all-you-can-eat-menua. Alkuruokana on annosteltuna kylmiä salaatteja, leikkeleitä, juustoa ja kala-annoksia salaatin kanssa. Pääruoan voi valita neljästä vaihtoehdosta, piditpä sitten keitosta, lihasta, kalasta tai vegaanisesta ruoasta. Kaikki kokkiemme sinulle tekemänä ja annostelemana. Nautinnollinen ruokahetki ei ole mitään ilman jälkiruokaa, ehkä pala kakkua tai hedelmäsalaattia? All-you-can-eat-menu sisältää kahvia, teetä, virvoitusjuomia, maitoa, mehua, olutta ja viiniä.


Grill House

Risteilyllä on lupa herkutella! Monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta (kansi 7) saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.


Fast food 25 h

Fast Food 25 h on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä. Ravintolan löydät kannelta 6.


Coffee & Co.

Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvila sijaitsee kannella 7.


Sea Pub

Pubimme tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville. Kun haluat viettää aikasi rentoutuen, valitse laivan viihtyisä pub. Täältä löydät myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat. 176-paikkainen Sea Pub sijaitsee 7. kannella.


Piano Bar

Viihtyisässä aperitiivibaarissa voitte virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailuanne. Baari sijaitsee 7. kannella ja siinä on 28 paikkaa.


Starlight

Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) voit nauttia herkullisista drinkeistä ja nauttia tunnelmasta. Vieraile myös Sundeck Barissa laivan kannella!


Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laaja valikoima alkoholijuomia, olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä. Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa.


Perfume Fashion Gifts

Monipuolisesta myymälästämme löydät kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Meiltä voit myös ostaa Tommy Hilfigerin, Superdryn, Gantin, Espritin, Guessin ja Vagabondin muotivaatteita ja asusteita sekä jotain erityistä rakkaallesi lahjavalikoimastamme.

Myymälä sijaitsee kannella 6.


Viihde ja lasten ohjelma

Hyvällä säällä voit nauttia kauniista merimaisemasta Sundeck Barissa ja sateen yllättäessä laivan sisällä. Trubaduuri viihdyttää laivan pubissa ja housebändi soittaa suomalaista ja kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa 11.6. eteenpäin. Lasten leikkitila on toistaiseksi suljettu, mutta aktivaattori keksii kyllä puuhasteltavaa lapsille 11.6. alkaen.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

B-hytti

Kahden, kolmen tai neljän hengen 8 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen hyttejä kannella 8. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

A-hytti

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kannella 8 ja neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

A-Premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

Kuva hytistä

Deluxe

Kahden hengen ikkunallisia 14 m2 hyttejä, kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

Suite

Kahden hengen tilavia 30 m2 hyttejä kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

Erikoishytit

Kannella 5 sijaitsee erikoishytit. Liikuntaesteisille suunniteltu yksi ikkunallinen A2-hytti ja kaksi ikkunatonta B2-hyttiä sekä 8 ikkunallista A-hyttiä ja 9 B-hyttiä allergikoille. Lisäksi laivalla on 10 lemmikkieläinhyttiä B-luokassa. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.