Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
S-Etukortilla

Saarenmaan risteily Victorialla

S-Etukortilla Saarenmaan risteily

Lähtöpäivät:

20.7.2021

Matkan kesto:

3 pv

Hinta:

Hinta alkaen 53,25€

Uutuus 2021!

S-Etukortilla Saarenmaan risteily

alk. 53,25 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

S-Etukortilla Saarenmaan risteily Victorialla  20.-22.7.2021

UUTUUS! Nyt suoraan Helsingistä Saarenmaalle upealla Victorialla! Lähde kesäiselle risteilylle tutustumaan Viron omaleimaiseen Saarenmaahan. Vietä päivä perillä ja osallistu monipuolisille retkille!


S-etukorttihintainen matka edellyttää voimassa olevaa S-Etukorttia. Pidätämme oikeuden tarkistaa voimassa olevan kortin olemassa olon.


Matka risteillään 20.7. Victoria-laivalla suoraan Helsingistä. Päivä Saarenmaalla -risteily lähtee iltapäivällä ja saapuu Saarenmalle seuraavana aamuna. Maissa on aikaa noin 8 tuntia tutustua leppoisan Saarenmaan nähtävyyksiin. Takaisin Saarenmaalta lähdetään ilta kuudelta ja saavutaan seuraavana päivänä Helsinkiin. Lähde tuulettumaan merelle ja nauttimaan upea kesäpäivä ainutlaatuisella Saarenmaalla!


Bussikuljetus satama - Kuressaare - satama, varaa etukäteen!

Saarenmaan risteilysatama sijaitsee noin 40 km päässä Kuressaaresta. Suosittelemme varaamaan maksullisen bussikuljetuksen satama - Kuressaare- satama. Paikan päällä bussista ei ole enää mahdollista ostaa kuljetusta! Bussilla pääset kätevästi Kuressaareen ja takaisin. Bussikuljetus on 12 eur / hlö meno-paluu ja paikka on varattava etukäteen (0-2 v. lapsille ilmainen, mutta paikka varattava). Maihinmeno on autokannen kautta. Myös muut retket tulee varata etukäteen, paikkoja niille ei voi ostaa paikan päällä.


Saarenmaa

Saarenmaa on Viron suurin saari. Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja ja tuulimyllyjä. Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Seesteinen saareke vailla vertaa!


Herkuttelua, ostoksia ja viihdettä laivalla

Laivalla teet tarjoushintaisia ostoksia ja nautit herkuttelusta sekä viihteestä.  Saarenmaan risteilyllä trubaduuri viihdyttää laivan pubissa ja housebändi soittaa suomalaista ja kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa. Kauniilla ilmalla virkistäviä juomia on mukava nauttia Sundeck Baarissa ja ihastella samalla kauniita merimaisemia. Illan pimetessä Showstoppers-ryhmä aloittaa upean tanssiesityksen. Laivojen myymälöissä on huikeita alennusmyyntejä - mm. lelut ja lasten vaatteet - 30 % jo edullisista merihinnoista!


Auto mukaan laivaan

Voit ottaa auton mukaan ostoskärryksi (ei maihinajoa) ja lastata sen täyteen juhlajuomia ja muita huippuedullisia tuliaisia.

Tax Free

Tax Free Shopissa on laaja valikoima juomia edullisin hinnoin. Myymälästä löytyy myös parhaat pohjoismaiset herkut suklaista kekseihin, samoin terveystuotteita kuten hunajaa ja vitamiineja.

Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa.Myyntipalvelumme auttaa!

Soita 010 2323 200Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Lataa Saarenmaan ryhmäesite tästä >


Luottavaisin mielin laivalle

Tallink Silja on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.


Lue lisää Tallink Siljan turvallisuustoimenpiteistä laivoilla >>
Hintaan sisältyy

  • Risteilymatkan valitussa hyttiluokassa
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali T1

Saarenmaan satama (Huom! maihinnousu autokannen kautta)
Helsinki Saarenmaa
17:00 09:00
12:00 18:00

Lisämaksulliset palvelut

Retket Saarenmaalla

Aamiainen laivalla

Päivällinen laivalla

Lisämaksulliset retket

Hinta 12 €/hlö

Kuva retkestä

Bussikuljetus Kuressaareen

Bussikuljetus satama - Kuressaare- satama. Kesto n. 40 min / suunta. Lähtö satamasta joko klo 9:40 tai 10:40. Paluukuljetus Kuressaaresta lähtee August Kitzbergi/Uus-katujen kulmauksesta klo 14:50., 15:20 tai 16:20.


Liput on ostettava etukäteen, ei lipunmyyntiä busseissa.


 

Hinta 47 €/hlö

Kuva retkestä

Saarenmaan kiertoajelu

Retkipäivät: ke 21.7. ja su 25.7., lähtö satamalaiturilta klo 10:00 / kesto noin 5h

Suomeksi opastettu kiertoajelu vie sinut hurmaavan Saarenmaan historiaan sekä päänähtävyyksien äärelle.
Kiertoajelu alkaa Syväsatamasta ja kulkee pitkin Küdeman lahden rantaa Mustjalan kautta Pangan rantatörmälle, josta avautuu kaunis näköala Itämerelle. Jatkamme matkaa pohjoisrannikkoa pitkin itään Triigin satamaan, josta lautta lähtee Hiidenmaalle.

Leisista käännymme etelään ihailemaan Anglan kuuluisia tuulimyllyjä sekä keskiaikaista pientä Karjan kirkkoa viehättävine seinämaalauksineen. Matkamme jatkuu mystiselle meteoriittikraatteriin syntyneelle Kaalin järvelle, jossa teemme pienen kävelykierroksen ja suuntaamme seuraavaksi Saarenmaan pääkaupunkiin. Tutustumme Kuressaaren nähtävyyksiin bussilla ja kävellen: 1200-luvulta peräisin olevaan piispanlinnan ympäröivään alueeseen, merenrantaan ja kylpylöihin sekä vanhaankaupunkiin. Vapaata aikaa jää myös ostoksiin sekä kahvitteluun kaupungin keskustassa. Kierros päättyy bussimatkaan Kuressaaresta takaisin syväsatamaan.

Retki sisältää myös kävelyä, joten suosittelemme mukavia jalkineita. Ei sovellu liikuntaesteisille.

Hinnat: aikuinen 47€, lapsi 3-11v. 35€, lapsi 0-2v. ilmaiseksi ilman omaa istumapaikkaa (paikkavaraus tarvitaan)

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Saarenmaa

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Laiva lähtee Helsingistä klo 17:00. Ilta aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista ja viihdetarjonnasta, risteilyohjelman saatte laivalta.2. matkapäivä, Saarenmaa

Lisämaksusta meriaamiainen tarjolla klo 07:00. Laiva saapuu Saarenmaan satamaan klo 09:00 ja jää siihen koko päiväksi. Sama hytti on käytössäsi koko matkan ajan.


Saarenmaan risteilysatama sijaitsee noin 40 km päässä Kuressaaresta. Suosittelemme varaamaan maksullisen bussikuljetuksen satama - Kuressaare- satama. Bussilla pääset kätevästi Kuressaareen ja takaisin. Bussikuljetus on 12 eur / hlö meno-paluu ja paikka on varattava etukäteen (0-2 v. lapsille ilmainen, mutta paikka varattava). Maihinmeno on autokannen kautta. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 17:30. Laiva lähtee Saarenmaalta takaisin kohti Helsinkiä klo 18:00.

3. matkapäivä, Saarenmaa - Helsinki

Lisämaksusta Brunssi tarjolla klo 09:00. Laiva saapuu Helsinkiin klo 12:00.

Laivan esittely

Victoria

Grande Buffet

Tervetuloa nauttimaan seisovan pöydän herkuista upeissa merimaisemissa laivan keulassa! Ennakkoon varatessasi säästät n. 10 % laivan hintoihin verrattuna. Myös ruokajuomat (olut, viini ja virvoitusjuomat) sisältyvät hintaan. Pöytävaraus on voimassa 15 min kattauksen alkamisesta. Lapset 0–5 vuotta syövät ilmaiseksi ruokailevan aikuisen seurassa.


Grill House

Risteilyllä on lupa herkutella! Monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta (kansi 7) saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.


Fast food 25 h

Fast Food 25 h on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä. Ravintolan löydät kannelta 6.


Coffee & Co.

Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvila sijaitsee kannella 7.


Sea Pub

Pubimme tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville. Kun haluat viettää aikasi rentoutuen, valitse laivan viihtyisä pub. Täältä löydät myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat. 176-paikkainen Sea Pub sijaitsee 7. kannella.


Piano Bar

Viihtyisässä aperitiivibaarissa voitte virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailuanne. Baari sijaitsee 7. kannella ja siinä on 28 paikkaa.


Starlight

Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) voit nauttia herkullisista drinkeistä ja nauttia tunnelmasta. Vieraile myös Sundeck Barissa laivan kannella!


Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laaja valikoima alkoholijuomia, olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä. Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa.


Perfume Fashion Gifts

Monipuolisesta myymälästämme löydät kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Meiltä voit myös ostaa Tommy Hilfigerin, Superdryn, Gantin, Espritin, Guessin ja Vagabondin muotivaatteita ja asusteita sekä jotain erityistä rakkaallesi lahjavalikoimastamme.

Myymälä sijaitsee kannella 6.


Viihde ja lasten ohjelma

Hyvällä säällä voit nauttia kauniista merimaisemasta Sundeck Barissa ja sateen yllättäessä laivan sisällä. Trubaduuri viihdyttää laivan pubissa ja housebändi soittaa suomalaista ja kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa 11.6. eteenpäin. Lasten leikkitila on toistaiseksi suljettu, mutta aktivaattori keksii kyllä puuhasteltavaa lapsille 11.6. alkaen.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.