Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Karanteenivapaa risteily Viking Gabriellalla

Tukholman maisemista Maarianhaminaan

Tukholman maisemista Maarianhaminaan Viking Gabriellalla

Lähtöpäivät:

12.6., 14.6., 16.6., 20.6., 22.6., 24.6. ja 26.6.2021

Matkan kesto:

3 päivää

Uutuus 2021

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tukholman maisemista Maarianhaminaan

Lähde näkemään pitkästä aikaa satumaisen kaunis Tukholman saaristo turvallisesti laivalta ja paluumatkalla piipahtamaan Maarianhaminassa Ahvenanmaalla. Viking Gabriella lähtee alkuillasta Helsingistä ja saapuu Tukholman satamaan seuraavana aamuna. Sen jälkeen risteilemme päivän aikana läpi kauniin Tukholman saariston ja jatkamme Maarianhaminaan, jossa pysähdymme iltapäivällä 3,5 tunniksi.

Risteilyllä ei ole mahdollisuutta maihinnousuun Tukholmassa. Voit siis nauttia matkasta ilman karanteenia! Risteilyillä ilman maihinnousua ei myöskään vaadita koronavirustestiä. Tukholmasta ei oteta matkustajia kyytiin.

Tämä risteily on tällä hetkellä karanteenivapaa. 

Tarkistathan ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet >> (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia). Laivamatkustajia pyydetään seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset tai karanteenikäytännöt muuttuvat. Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa myös Rajavartiolaitoksen sivuilta >>


Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.KAIKKI MATKAT MAARIANHAMINAAN >

Osa kuvista: Visit Åland

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Tukholma-Maarianhamina-Helsinki valitussa hyttiluokassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tukholma, Stadsgården

Maarianhamina, Västra hamnen

Helsinki Maarianhamina Tukholma
17:15 07:45
10:10 19:30-16:00 09:00

Lisämaksulliset palvelut

Ateriat laivalla

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 17:15. Majoittuminen hytteihin.2. Matkapäivä, Maarianhamina

Laiva saapuu Tukholmaan klo 07:45 ja lähtee kohti Maarianhaminaa klo 09:00.
Tukholmassa ei maihinnousua. Maarianhaminaan saavutaan klo 16:00 ja lähdetään
kohti Helsinkiä klo 19:30. Maarianhaminassa maissakäyntimahdollisuus.


3. Matkapäivä, Maarianhamina - Tallinna - Helsinki

Gabriella saapuu Helsinkiin klo 10:10.

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.