Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Lomalle Baltian helmeen!

Riika

Matkalle hurmaavaan Riikaan

Lähde matkalle Riikaan, Baltian Pariisiksikin tituleerattuun Latvian pääkaupunkiin! Riika on hurmaava ympärivuotinen kaupunkikohde; kauniiden puistojen, museoiden, upean jugend-arkkitehtuurin ja kirkkojen kaupunki. Riika on samalla sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen pääkaupunki. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää.

Varaa matka Riikaan

Riika on Latvian vilkas ja trendikäs pääkaupunki, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Se sijaitsee Itämeren rannalla Väinäjoen suulla. Kaupunki on tärkeä alueellinen satamakaupunki ja Baltian maiden väkiluvultaan suurin kaupunki. Riian historiallinen keskusta julistettiin vuonna 1997 Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki on erittäin merkittävä sen laajan jugend-arkkitehtuurin takia, jota Unesco pitää vertaansa vailla koko maailmassa. Tutustu eri matkavaihtoehtoihin!

Hotellimme Riiassa

Valitse Riian matkallesi sopivin hotelli. Tyylikäs neljän tähden hotelli Tallink Hotel Riga sopii laatua ja sijaintia arvostavalle.  Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel on monipuolinen ja hyvätasoinen neljän tähden hotelli loistavalla sijainnilla ja upeilla maisemilla aivan ydinkeskustassa. Kolmen tähden Hestia Hotel Jugend on hyvälaatuinen hotelli rauhaa arvostavalle Riian kuuluisien puistojen läheisyydessä.

Tutustu hotelleihin lisää matkasivun Hotellit -välilehdellä.

Nähtävää ja koettavaa Riiassa

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus. Riika on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Nappaa täältä ajakohtaiset vinkit ja parhaat käyntikohteet Riian matkalle!Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323 200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA