Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Viking Line

Helsinki Riika risteily Viking Gabriella

Helsinki Riika -risteily Viking Gabriella

Lähtöpäivät:

Ei lähtöjä toistaiseksi

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Alk. Viking Line Club esim. 74 €/hlö

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lähde päiväksi Riikaan Helsingistä!

Viking Linen uutuusristeilyllä matkaat suoraan Helsingistä Riikaan Gabriella laivalla. Perillä Riiassa sinulla on lähes 7 tuntia aikaa nähdä ja kokea Baltian Pariisiksi tituleerattu upea Riika. Päivän aikana voit osallistua retkille, vierailla museoissa, ihastella arkkitehtuuria ja fiilistellä Riian upean Vanhankaupungin tunnelmaa. Halutessasi voit myös piipahtaa Jurmalassa.


Tärkeää tietoa matkustusdokumenteista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia. Matkavaraukseen tarvitaan passin tai henkilökortin numero. Numero tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

Etua VIKING LINE CLUB -kortilla!

Tiesithän, että Viking Line Club jäsenyydellä saat alennusta lopullisesta hinnasta ja nautit risteilystäsi edullisemmin. Hintaesimerkkejä jäsenhinnoista löydät alta. Huom! päivän hinnat saattavat vähän vaihdella. Club-kortin numeroa kysymme varauksen teon yhteydessä.


Risteilyn hintaan sisältyy 

* Visbyn risteily Helsingistä valitussa hyttiluokassa 1-4 henkilölle
* Ateriapaketti: yksi illallinen ja yksi aamiainen meno- tai paluumatkalla (varattava jokaiselle matkustajalle)
Lopullinen hinta määräytyy valitun lähtöpäivän, hyttiluokan, matkustajamäärän ja ateriapalvelujen perusteella.

Hintaesimerkkejä ilman Viking Club jäsenyyttä (lähdöille 2021):

78 eur / hlö kun B4-hytissä majoittuu 4 aikuista

105 eur / hlö kun B4-hytissä majoittuu 2 aikuista

234 eur / perhe kun B4-hytissä 2 aikuista ja 2 lasta (6-11v)

 

Hintaesimerkkejä jos kuulut Viking Clubiin (lähdöille 2021):

74 eur / hlö kun B4-hytissä majoittuu 4 aikuista

97 eur / hlö kun B4-hytissä majoittuu 2 aikuista

218 eur / perhe kun B4-hytissä 2 aikuista ja 2 lasta (6-11v)ATERIAPAKETTI

Ateriapakettiin, johon valitaan min. 1 illallinen + 1 aamiainen /matkustaja, on tarjolla seuraavat vaihtoehdot:

Illalliset

* The Buffet -illallinen
Kolmen ruokalajin set menu à la carte -ravintolassa (liha, kala tai kasvis-vaihtoehto)  
(À la cartessa lapsille (0‒11 v.) voit ostaa arvokupongin (10 €) ja ateriat valitaan ravintolassa, lasten listalta).

Aamiaiset

* Meriaamiainen
* Take Away -aamiainen.
 HUOM! Aamiainen sisältyy Sviittien ja Premium-hyttien hintaan.


RETKET

Lisämaksullisten retkien tarkemmat sisällöt ja hinnat löytyvät alempana tältä sivulta.

* Moni-ilmeinen Riika, kävely- ja bussikierros 2,5 h

* Kartanoiden ja hiekkarantojen Jurmala, kävely- ja bussikierros 6,5 h

VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTA 010 2323 200

Tämän matkan varaukset hoidetaan myyntipalvelumme kautta. Ota yhteyttä numeroon 010 2323 200 tai jätä soittopyyntö. Voit myös tehdä alla olevan lomakkeen avulla hintatiedustelun ja/tai alustavan varauspyynnön täyttämällä varaukseen tarvittavat esitiedot. Myyntipalvelumme palaa sinulle, minkä jälkeen saat lopullisen hintatarjouksen.


Hintatiedustelu ja/tai alustava varauspyyntö >>

* * *


Riika

Latvian pääkaupunki Riika on paitsi Latvian, myös koko Baltian helmi. Riika on sisällytetty UNESCOn maailman kulttuuri- ja luonnonperinnön luetteloon. Se sijaitsee Latvian keskiosassa, Riianlahden etelärannikolla, isoimman joen, Daugavan, suulla. Riiassa asuu yli 700 000 asukasta, mikä tekee siitä Baltian suurimman kaupungin. Riikaa kutsutaan arkkitehtuurin helmeksi - kaupunki, jossa on samassa paikassa kaupungin alkuaikoina rakennetut kirkot, keskiaikaiset Vanhan Riian rakennukset, ainutlaatuisia malleja jugendtyylistä sekä vuosisatoja elänyt puuarkkitehtuuri.


Tekemistä Riiassa

Latvian pääkaupungin upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Suunnittele Riian matkasi etukäteen ja nappaa tältä sivulta ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin.

Nappaa täältä vinkit Riian matkalle >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Riika-Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Yksi illallinen ja yksi aamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka

Riika

Helsinki Riika
15:30 09:30
12:45 17:30

Lisämaksulliset retket

Hinta 25€ /hlö

Kuva retkestä

Moni-ilmeinen Riika, 2,5h

Tutustutaan Baltian Pariisiksi kutsutun Riian kerrokselliseen kaupunkikuvaan. Opastetun bussikierroksen aikana nähdään mm. Riian kuuluisaa jugend-arkkitehtuuria, ortodoksinen Kristuksen syntymän katedraali 1800-luvun lopulta, kauppatori ja neuvostoestetiikkaa edustava ”Stalinin hammas”. Riian vanhaankaupunkiin tutustutaan kävellen ja siellä nähdään mm. Riian tuomiokirkko, Vapaudenpatsas ja oopperatalo. Bussikierros alkaa satamasta noin klo 10. Kierros päättyy Mustapäiden talon eteen. Opastus suomeksi. Suosittelemme tälle retkelle hyviä kävelykenkiä.


Hinta: 25 €/aikuinen, 19 €/3‒16-vuotiaat, 0 €/alle 3-vuotiaat

Hinta 40 /hlö

Kuva retkestä

Retki Jurmalaan, 6,5h

Matkalla rannikolle nähdään mm. Ķīpsalan alue ja Kalncieman markkinat. Perillä Jurmalassa tehdään lyhyt opastettu bussikierros upeiden kartanoiden ja villojen maisemiin. Dzintaru-konserttisalin edestä jatketaan kävellen rannalle ja Jomas-kävelykadulle, joka tunnetaan kaupoistaan, kahviloistaan ja terasseistaan. Kierroksen päätteeksi 2,5 t vapaata aikaa, jolloin voi nauttia Jurmalan upeasta rannasta ja kävelykadun palveluista. Bussi lähtee Jomaskadulta takaisin Riikaan klo 14.30. Opastus suomeksi.
 
Hinta: 40 €/aikuinen, 25 €/3‒16-vuotiaat, 0 €/alle 3-vuotiaat

Aikataulu:
klo 10‒11 menomatka Jurmalaan
klo 11‒12 bussi- ja kävelykierros
klo 12‒14.30 vapaata aikaa
klo 14.30‒15.30 paluumatka Riikaan

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Riika

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 15:30. Majoittuminen hytteihin.


Huom! Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia. Matkavaraukseen tarvitaan passin tai henkilökortin numero. Numero tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

2. Matkapäivä, Riika

Laiva saapuu Riikaan klo 09:30. Omatoimista aikaa Riiassa, Gabriella lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 17:30.


3. Matkapäivä, Riika - Helsinki

Takaisin Helsingissä klo 12:45.

 

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.Hytit

Tutustu tästä Viking Gabriellan hyttivalikoimaan >
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Vastuullinen matkanjärjestäjä Viking Line.
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.