Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tallink Silja

Riian risteily-hotellimatka

Riian risteily-hotellimatka

Lähtöpäivät:

Useita lähtöpäiviä

Matkan kesto:

5 pv

Hinta:

Hinta alkaen 124€

Uutuus 2021!

Riian risteily-hotellimatka

alk. 124 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Risteily-hotellimatkalle Riikaan – 2 yötä laivalla ja 2 yötä hotellissa Riiassa!

Tallink Siljan kyydissä matkaat suoraan Helsingistä Riikaan 3.6.- 30.8.2021. Perillä Riiassa yövytään kaksi yötä valitsemassasi hotellissa. Ehdit matkan aikana kokea Baltian Pariisiksi kutsutun upeaa Riian. Voit osallistua retkille, vierailla museoissa, ihastella arkkitehtuuria ja fiilistellä Riian upean Vanhankaupungin tunnelmaa. Halutessasi voit myös piipahtaa Jurmalassa. Meno- ja paluumatkat yövytään laivassa ja 2 yötä hotellissa Riiassa.


HUOM!  Teknisistä syistä tämän matkan paluupäivä näkyy nettisivuillamme virheellisesti, oikea paluupäivä on aina +1 päivä varaamossa näkyvästä päivämäärästä.


Autolla matkaan

Voit ottaa myös oman auton matkalle mukaan


Ruokailut ja viihde

Riian risteilyllä nautit herkuttelusta useammankin kerran laivan monipuolisissa ravintoloissa. Viihteestä vastaavat yökerhossa soittava bändi, pianisti ja trubaduuri. 


Riika

Latvian pääkaupunki Riika on paitsi Latvian, myös koko Baltian helmi. Riika on sisällytetty UNESCOn maailman kulttuuri- ja luonnonperinnön luetteloon. Se sijaitsee Latvian keskiosassa, Riianlahden etelärannikolla, isoimman joen, Daugavan, suulla. Riiassa asuu yli 700 000 asukasta, mikä tekee siitä Baltian suurimman kaupungin. Riikaa kutsutaan arkkitehtuurin helmeksi - kaupunki, jossa on samassa paikassa kaupungin alkuaikoina rakennetut kirkot, keskiaikaiset Vanhan Riian rakennukset, ainutlaatuisia malleja jugendtyylistä sekä vuosisatoja elänyt puuarkkitehtuuri.


Retket Riian hotellimatkalla

Riikaan voi tutustua osallistumalla Siljan järjestämille suomenkielisille retkille ensimmäisenä maissaolopäivänä. Riian tärkeimmät nähtävyydet näet opastetulla kaupunkikierroksella. Voit myös viettää jännittävän päivän eläinten parissa osallistumalla retkelle Riian eläintarhaan. Bussikuljetuksella pääset kätevästi Riian eläintarhaan ja takaisin laivaan. Vaihtoehtoisesti voi suunnata bussikuljetuksella suoraan satamasta Jurmalan upeille hiekkarannoille ja takaisin. Vietä päivä Jurmalassa tai sen nähtävyyksiä ihaillen.

Matkustusasiakirjat Riikaan

Jokaisella matkustajalla on oltava matkalla mukana passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.
Huom! Latvian viranomaisen mukaan kaikkien Latviaan 20.5.2019 alkaen matkustavien tulee ilmoittaa matkavarauksensa yhteydessä matkustusdokumenttien seuraavat tiedot:

*Passin/henkilökortin numero
*Passin/henkilökortin myöntämispäivä ja voimassaolo


Ilmoitathan tiedot etukäteen, jotta lähtöselvitys sujuisi nopeammin. Pyydämme ilmoittamaan tiedot ensisijaisesti varatessasi verkkopalvelun tai myyntipalvelumme kautta.


Luottavaisin mielin laivalle

Tallink Silja on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.


Lue lisää Tallink Siljan turvallisuustoimenpiteistä laivoilla >>


Tekemistä Riiassa

Latvian pääkaupungin upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Suunnittele Riian matkasi etukäteen ja nappaa tältä sivulta ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin. Nappaa täältä vinkit Riian matkalle >>


Matkaan mukavasti liityntäkuljetuksella

Katso bussikuljetukset tästä >


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Hintaan sisältyy

  • Risteilymatkan valitussa hyttiluokassa
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki Riika
16:00 10:30 Isabelle
11:15 16:30 Isabelle

Lisämaksulliset palvelut

Paluupäivän lounas

Retket Riiassa

Liityntäkuljetukset kotimaassa

Lisämaksulliset retket

Hinta 32 €/hlö

Kuva retkestä

Riian kaupunkikierros

Suomeksi opastettu yhdistetty bussi- ja kävelykierros, jonka aikana nähdään suurin osa Riian päänähtävyyksistä ja tutustutaan kävellen Vanhaankaupunkiin. Kierroksen päätyttyä kuljetus takaisin satamaan.

Retken hinnat: Aikuinen 32 €, lapsi 6–17 v 17 €, lapsi 0–5 v. aikuisen sylissä maksutta ilman omaa paikkaa.
Lähtö satamalaiturilta klo 11.15.
Retken kesto noin 2 tuntia, sisältäen kävelyä Vanhankaupungin mukulakivillä, joten suosittelemme mukavia jalkineita.


 

Hinta 24 €/hlö

Kuva retkestä

Retki Riian eläintarhaan

Riian eläintarhan sisäänpääsylippu + bussikuljetus edestakaisin


Etenkin lapsiperheiden suosikkikohteessa, Baltian suurimmassa ja vanhimmassa Riian eläintarhassa, näet monipuolisen kirjon eläinlajeja (yli 400), matelijoista ja linnuista apinoihin ja jakkeihin. Osa eläimistä majailee sisätiloissa mm. trooppisessa talossa ja lisäksi eläintarhassa on näyttely Galapagosin kilpikonnista ja makeista.

Kuljetuksen hinnat: Aikuinen 24 €, lapsi 4–17 v 16 €, lapsi 0–3 v aikuisen sylissä maksutta ilman omaa paikkaa.
Lähtö satamalaiturilta: klo 11.00 (perillä n. klo 11.20)
Paluulähtö eläintarhalta: klo 14.30
Kuljetuksen kesto noin 20 min./suunta.

Retket/kuljetukset on varattava viimeistään klo 12 laivan lähtöpäivänä. Paikkoja rajoitetusti, oikeudet muutoksiin pidätetään.

Retken toteutuminen edellyttää minimimäärän osallistujia. Pidätämme oikeuden muuttaa tai perua retken, mikäli esimerkiksi sääolosuhteet estävät retken toteutumisen. Mikäli retki jostain syystä joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä niin pian kuin mahdollista ja retkimaksu palautetaan.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Riika

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa. 

Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Laiva lähtee Helsingistä klo 16:00. Ilta aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista ja viihdetarjonnasta, risteilyohjelman saa laivalta.

2. matkapäivä, Riika

Meriaamiainen tarjolla klo 07:30. Laiva saapuu Riian satamaan klo 10:30. Voit viettää päivän omatoimisesti kaupungilla kierrellen tai osallistua lisämaksulliselle retkelle. Hotellihuoneen saa käyttöön viimeistään klo 15:00.


3. matkapäivä, Riika

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Riiassa, aikaa shoppailla, nauttia ihanista kahviloista ja ravintoloista tai lähteä vaikka Jurmalaan!

4. matkapäivä Riika

Aamiainen hotellissa. Laivassa tulee olla viimeistään klo 16:00. Laiva lähtee Riiasta klo 16:30.

5. matkapäivä, Riika - Helsinki

Meriaamiainen tarjolla klo 07:30. Laiva saapuu Helsinkiin klo 11:00.

Hotellit

Laivan esittely

Isabelle

Grande Buffet

Buffetissa (kansi 8) herkuttelet sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi! Nyt nautit herkullisesta valikoimasta, johon kuuluu mm. sushia (ei lounaalla) ja valmiita annospaloja. Jonojakaan ei juuri synny, koska löydät nyt useampia ruokapisteitä eikä sinun myöskään tarvitse välittää ruokajärjestyksestä - aloita vaikka lämpimistä ruoista. Herkullisista jälkiruoista nautit kahvin tai teen kera. Perheen pienimmille on erillinen lasten buffet.

Ravintolat

Grande Buffetin lisäksi laivalla on erilaisia tasokkaita ravintoloita:
The Dining Room on mukava ravintola, jonka ruokalistalla on niin à la carte -klassikoita kuin venäläisiä erikoisuuksia. Alku- ja jälkiruokapöydästä löydät herkkuja joka makuun ja laajasta Tallinkin viinivalikoimasta valitset ateriaasi sopivan viinin. Club One -kanta-asiakkaat saavat alennusta The Dining Room -ravintolan kolmen ruokalajin menusta. Erikoisaamiainen tarjoillaan The Dining Roomissa, joka sijaitsee kannella 8.

The Chefs Kitchen sijaitsee myös kannella 8. Se on kotoisa ravintola, jonka rennossa ilmapiirissä voit herkutella ruokia Isabellen keittiömestarin luomalta ruokalistalta. Isabellen ravintolapäällikön kokoamalta viinilistalta löydät puolestaan jokaista annosta parhaiten täydentävän viinin.

Jos kaipaat konstailematonta ruokaa, jonka saat eteesi nopeasti, Sea Side Cafén annokset selättävät nälkäsi varmasti. Kahvilassa kannella 7 tarjoillaan mm. voileipiä, kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä salaatteja.

Ostokset

Supermarketissa on mahtava valikoima alkoholia, savukkeita ja makeisia - joista monia et löydä mistään muualta. Voit myös täyttää meikkipussisi ylellisillä tuoksuilla ja kosmetiikkatuotteilla edullisin hinnoin. Valikoimissamme on lisäksi lastentuotteita kuten leluja ja vaatteita sekä mieliinpainuvia matkamuistoja Ruotsista ja Latviasta. Kysy rohkeasti neuvoa kokeneilta myyjiltämme!


Baarit

Laivalta löytyy lukuisia erilaisia baareja ja pubeja.

Yökerhot

Nauti tanssista ja viihteestä Starlight Palace -yökerhossa kannella 8. Ravintolassa on myös kasino, jossa voit kokea pelaamisen jännitystä ja voittamisen riemua.
Club Heavenissa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana aamuyön tunneille. Club Heaven sijaitsee kannella 9.

Hyvän olon palvelut

Saunaosastolta löytyy 4 erilaista saunaa, poreallas sekä allasbaari. Yhdessä saunoista löytyy jopa merinäköala! Käyttö lisämaksusta.
Hera kauneushoitolassa nautit rentouttavista kauneushoidoista, esim. hieronnasta, kasvohoidosta tai jalkahoidosta. Hoidot varataan suoraan laivalta.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.