Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Yön yli risteily Itämerelle Victorialla

Yön yli risteily Itämerelle Victorialla

Lähtöpäivät:

pe ja la

Matkan kesto:

pe 19h ja la 21h

Hinta:

Hinta alkaen 3,5€

Uutuus

Yön yli risteily Victorialla

alk. 3,5 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

BLACK FRIDAY VIIKONLOPUN TARJOUS!


LOPPUVUODEN KARANTEENIVAPAAT YÖN YLI RISTEILYT ITÄMERELLE VICTORIALLA

TARJOUS: A-hytti alk. 20€
Lähtöpäivät:

Pe tai la: 11.-12.12., 18.-19.12.

Su-ti: 20.-22.12. 
La-ke: 26.-30.12.


Black Friday hinnat ovat voimassa koko viikonlopun sunnuntaihin 29.11. asti.
Paikkoja rajoitetusti.


* * *


Yön yli risteily Itämerelle Victorialla

Victorialla pääset ainutlaatuiselle risteilylle Helsingistä Tallinnaan perjantaisin ja lauantaisin 25.9.2020 - 26.3.2021. Lähtö Helsingin Länsiterminaali 1:stä. Ota irtiotto arjesta ja lähde minilomalle Itämerelle! Risteily on vain Suomesta lähteville matkustajille. Risteilyllä ei ole maissakäyntiä. Tervetuloa nauttimaan risteilytunnelmasta ja viihtymään laivalle! Huom. risteilyllä tulee olla mukana passi tai kuvallinen henkilökortti. 


Joulupöydät on katettuna!

Grande Buffet -ravintolassa nautit valmiin joulupöydän herkkuja 18.11.-26.12. ajalla.


Viihdettä

Suomalainen risteilyisäntä Timo Nieminen huolehtii matkustajien viihtyvyydestä. Trubaduuri viihdyttää laivan pubissa ja housebändi soittaa suomalaista ja kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa.

Lapsille ja nuorille

Lasten leikkitila on jälleen avattu! Aktivaattori keksii puuhasteltavaa lapsille ja Muumi on menossa mukana. Teineille riittää pähkinä purtavaksi uuden interaktiivisen Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Ostoksille merihinnoin

Tax Free Shopista ja kosmetiikkamyymälästä löydät laajan valikoima juomia, kosmetiikkaa ja merkkivaatteita edulliseen merihintaan.

Ravintolaelämyksiä

Grande Buffet -ravintolan lämpimässä pöydässä on tarjolla Bocuse d’ Or kilpailun Suomen edustajan Mikko Kaukosen suunnittelemat herkulliset annoskokonaisuudet. Myös monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.


Lisäpalvelut

Auton parkkiin risteilysi ajaksi saat varattua Matkapoikien myyntipalvelun kautta.

Puh 010 2323 200


Luottavaisin mielin laivalle

Tallink Silja on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustuisit konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.

Lue lisää >>KAIKKI PIKKUJOULURISTEILYT >>Tallink Siljan tiedote 24.11.2020


Viron hallitus on linjannut, että tiistaista 24.11.2020 alkaen julkisissa sisätiloissa sekä joukkoliikenteessä on käytettävä kasvomaskia. Näin ollen myös Tallinkin Helsinki-Tallinna-reitin laivoilla on jatkossa aina käytettävä maskia laivan yleisissä tiloissa liikuttaessa.

Uusi tiukempi maskikäytäntö on voimassa 24.11.2020 alkaen Megastarilla, Starilla ja Victoria I:lla.

Maskia on käytettävä aina myös Tallinnan satamassa.

Tallink Silja suosittelee kasvomaskien käyttöä lisäksi muillakin reiteillä ja laivoilla sekä Suomen satamissa tilanteissa, joissa riittävien turvavälien pitämien ei ole mahdollista.

Kasvomaski on yksi keino ehkäistä koronavirustartuntojen leviämistä. Edelleen on tärkeintä, että sairaana tai oireilevana ei pidä matkustaa. Lisäksi on erittäin tärkeää noudattaa 1-2 metrin turvavälejä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.Hintaan sisältyy

  • Risteilyt Helsinki – Tallinna – Helsinki
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali
Tallinna, D-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva
pe 17:00 pe 20:00 Victoria
la 14:00 la 11:00 Victoria
Helsinki Tallinna Laiva
la 17:30 la 20:30 Victoria
su 12:00 su 09:00 Victoria

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Grande Buffet

À la carte -pöytävaraus

Auto laivan parkkiin matkan ajaksi

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Victoria on Tallinnassa, ei maihinnousua.

Laivan esittely

Victoria

Grande Buffet

Tervetuloa nauttimaan seisovan pöydän herkuista upeissa merimaisemissa laivan keulassa! Ennakkoon varatessasi säästät n. 10 % laivan hintoihin verrattuna. Myös ruokajuomat (olut, viini ja virvoitusjuomat) sisältyvät hintaan. Pöytävaraus on voimassa 15 min kattauksen alkamisesta. Lapset 0–5 vuotta syövät ilmaiseksi ruokailevan aikuisen seurassa.

Grill House

Risteilyllä on lupa herkutella! Monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta (kansi 7) saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.

Fast food 25 h

Fast Food 25 h on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä. Ravintolan löydät kannelta 6.


Coffee & Co.

Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvila sijaitsee kannella 7.


Sea Pub

Pubimme tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville. Kun haluat viettää aikasi rentoutuen, valitse laivan viihtyisä pub. Täältä löydät myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat. 176-paikkainen Sea Pub sijaitsee 7. kannella.


Piano Bar

Viihtyisässä aperitiivibaarissa voitte virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailuanne. Baari sijaitsee 7. kannella ja siinä on 28 paikkaa.


Starlight

Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) voit nauttia herkullisista drinkeistä ja nauttia tunnelmasta. Vieraile myös Sundeck Barissa laivan kannella!


Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laaja valikoima alkoholijuomia, olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä.

Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa.


Perfume Fashion Gifts

Monipuolisesta myymälästämme löydät kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Meiltä voit myös ostaa Tommy Hilfigerin, Superdryn, Gantin, Espritin, Guessin ja Vagabondin muotivaatteita ja asusteita sekä jotain erityistä rakkaallesi lahjavalikoimastamme.

Myymälä sijaitsee kannella 6.


Viihde ja lasten ohjelma

Meri, aurinko, kesä ja Tallinna. Laivalla viihdyt varmasti.

Hyvällä säällä voit nauttia kauniista merimaisemasta Sundeck Barissa ja sateen yllättäessä laivan sisällä. Trubaduuri viihdyttää laivan pubissa ja housebändi soittaa suomalaista ja kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa 11.6. eteenpäin. Lasten leikkitila on toistaiseksi suljettu, mutta aktivaattori keksii kyllä puuhasteltavaa lapsille 11.6. alkaen
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.