Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Yön yli risteily Itämerelle Victorialla

Yön yli risteily Itämerelle Victorialla

Lähtöpäivät:

Lähdöt suljettu toistaiseksi

Matkan kesto:

pe 19h ja la 21h

Hinta:

Hinta alkaen 16,5€

Yön yli risteily Victorialla

alk. 16,5 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Yön yli risteily Itämerelle Victorialla

Victorialla pääset ainutlaatuiselle risteilylle Helsingistä Itämeren aalloille perjantai- ja lauantailähdöin.

Irroittaudu arjesta ja lähde minilomalle Itämeren aalloille viehättävällä Victorialla! Risteily on tarkoitettu vain Suomesta lähteville matkustajille, eikä risteilyllä ole maissakäyntiä Tallinnassa. Tervetuloa nauttimaan risteilytunnelmasta ja viihtymään laivalle! Huom. risteilyllä tulee olla mukana passi tai kuvallinen henkilökortti. Lähtö Helsingin Länsiterminaali 1:stä.


Viihdettä

Suomalainen risteilyisäntä Timo Nieminen huolehtii matkustajien viihtyvyydestä. Trubaduuri viihdyttää laivan pubissa ja housebändi soittaa suomalaista ja kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa.

Lapsille ja nuorille

Lasten leikkitila on jälleen avattu! Aktivaattori keksii puuhasteltavaa lapsille ja Muumi on menossa mukana. Teineille riittää pähkinä purtavaksi uuden interaktiivisen Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Ostoksille merihinnoin

Tax Free Shopista ja kosmetiikkamyymälästä löydät laajan valikoima juomia, kosmetiikkaa ja merkkivaatteita edulliseen merihintaan.

Ravintolaelämyksiä

Grande Buffet -ravintolan lämpimässä pöydässä on tarjolla Bocuse d’ Or kilpailun Suomen edustajan Mikko Kaukosen suunnittelemat herkulliset annoskokonaisuudet. Myös monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.


Lisäpalvelut

Auton parkkiin risteilysi ajaksi saat varattua Matkapoikien myyntipalvelun kautta numerosta 010 2323 200.Turvallisuus Tallinkin laivoilla

Tallink on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.

Katso tästä video turvallisuudesta Tallinkin laivoilla >>


Matkustus Viroon ja mahdolliset karanteenivelvoitteet

Tarkistathan ennen varauksen tekoa sekä ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet >> (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia). Laivamatkustajia pyydetään seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset tai karanteenikäytännöt muuttuvat. Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa myös Rajavartiolaitoksen sivuilta >>.  Jos käyt maissa Virossa, tarkistathan myös Viron viranomaisten antamat Covid-19 ohjeistukset sekä mahdolliset rajoitukset ja suositukset Visit Estonian sivuilta.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Hintaan sisältyy

  • Risteilyt Helsinki – Tallinna – Helsinki
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali
Tallinna, D-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva
pe 17:00 pe 20:00 Victoria
la 14:00 la 11:00 Victoria
Helsinki Tallinna Laiva
la 17:30 la 20:30 Victoria
su 12:00 su 09:00 Victoria

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Grande Buffet

À la carte -pöytävaraus

Auto laivan parkkiin matkan ajaksi

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Victoria on Tallinnassa, ei maihinnousua.

Laivan esittely

Victoria

Grande Buffet

Tervetuloa nauttimaan seisovan pöydän herkuista upeissa merimaisemissa laivan keulassa! Ennakkoon varatessasi säästät n. 10 % laivan hintoihin verrattuna. Myös ruokajuomat (olut, viini ja virvoitusjuomat) sisältyvät hintaan. Pöytävaraus on voimassa 15 min kattauksen alkamisesta. Lapset 0–5 vuotta syövät ilmaiseksi ruokailevan aikuisen seurassa.

Grill House

Risteilyllä on lupa herkutella! Monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta (kansi 7) saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.

Fast food 25 h

Fast Food 25 h on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä. Ravintolan löydät kannelta 6.


Coffee & Co.

Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvila sijaitsee kannella 7.


Sea Pub

Pubimme tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville. Kun haluat viettää aikasi rentoutuen, valitse laivan viihtyisä pub. Täältä löydät myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat. 176-paikkainen Sea Pub sijaitsee 7. kannella.


Piano Bar

Viihtyisässä aperitiivibaarissa voitte virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailuanne. Baari sijaitsee 7. kannella ja siinä on 28 paikkaa.


Starlight

Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) voit nauttia herkullisista drinkeistä ja nauttia tunnelmasta. Vieraile myös Sundeck Barissa laivan kannella!


Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laaja valikoima alkoholijuomia, olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä.

Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa.


Perfume Fashion Gifts

Monipuolisesta myymälästämme löydät kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Meiltä voit myös ostaa Tommy Hilfigerin, Superdryn, Gantin, Espritin, Guessin ja Vagabondin muotivaatteita ja asusteita sekä jotain erityistä rakkaallesi lahjavalikoimastamme.

Myymälä sijaitsee kannella 6.


Viihde ja lasten ohjelma

Meri, aurinko, kesä ja Tallinna. Laivalla viihdyt varmasti.

Hyvällä säällä voit nauttia kauniista merimaisemasta Sundeck Barissa ja sateen yllättäessä laivan sisällä. Trubaduuri viihdyttää laivan pubissa ja housebändi soittaa suomalaista ja kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa 11.6. eteenpäin. Lasten leikkitila on toistaiseksi suljettu, mutta aktivaattori keksii kyllä puuhasteltavaa lapsille 11.6. alkaen
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.