Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Viking Gabriellan 20h-risteily Helsingistä

Gabriellan 20h-risteily

Viking Gabriellan 20h-risteily Helsingistä

Lähtöpäivät:

ei lähtöjä toistaiseksi

Matkan kesto:

2 päivää

Uutuus 2021

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Viking Gabriellan 20-h risteilyt Helsingistä!

Muistatko suositut Cinderella-risteilyt Helsingistä? Niiden tunnelma tekee jälleen paluun. Tarjolla on buffetin ja à la carten herkkuja, merihintaisia ostoksia ja tasokkaita keikkoja Club Marissa. Lähde matkaan kaveri- tai työporukassa ja lähde nauttimaan Itämeren parhaasta huippuviihteestä!


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.Tärkeää tietoa matkustusdokumenteista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia (laiva poikkeaa mennen tullen Tallinnassa).


Tämä risteily on tällä hetkellä karanteenivapaa 

Tarkistathan ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet >> (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia). Laivamatkustajia pyydetään seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset tai karanteenikäytännöt muuttuvat. Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa myös Rajavartiolaitoksen sivuilta >>


Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>


Viking Line ottaa polttoainelisämaksun käyttöön 1.11.2021 alkaen

Viking Line ottaa käyttöön 1.11.2021 alkaen polttoainelisämaksun kaikilla reittimatkoilla ja risteilyillä, jotka varataan ajalle 1.11.2021–31.1.2022. Ilman polttoainelisää jo varattujen ja maksettujen matkojen hintaan ei lisätä polttoainelisää, edellyttäen ettei varaukseen tehdä muutoksia. Polttoainelisää ei peritä alle 6-vuotiailta lapsilta. Poikkeukselliseen järjestelyyn turvaudutaan, koska polttoaineen hinta on lyhyessä ajassa noussut huomattavasti ennakoitua enemmän ja koska yhtiön talous on pitkän pandemiakurimuksen johdosta rasittunut.

Hintaan sisältyy

  • Gabriellan 20h- risteily valitussa hyttiluokassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Helsinki Tallinna Helsinki
17:30 21.00- 23.00 14:00

Lisämaksulliset palvelut

Ateriat laivalla

Auto mukaan laivalle

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Tallinna

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 17:30. Majoittuminen hytteihin.

(Laiva poikkeaa Tallinnassa klo 21.-23.00, ei maihinnousua.)2. Matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Gabriella saapuu Helsinkiin klo 14.00.

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.