Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Keskustan eduskuntavaaliristeily

Viking Gabriella

Keskustan eduskuntavaaliristeily 2023

Lähtöpäivät:

27.1.2023

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 20€

Keskustan eduskuntavaaliristeily

alk. 20 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Odotettu Keskustan eduskuntavaaliristeily tulee taas!

Keskustalaiset kohtaavat laineilla 27.-28. tammikuuta. Matkalla kuulet asiantuntijoita ajankohtaisista polttavista aiheista, tapaat keskustalaisia ja puoluejohtoa sekä viihdyt ja virkistyt hyvässä seurassa. Tarjolla on asiaa, koulutusta, keskusteluja ja viihdettä. 


Risteily on avoin kaikille Keskustan toiminnasta kiinnostuneille, jäsenille, järjestötoimijoille, kunta- ja aluepäättäjille sekä eduskuntavaaliehdokkaille kampanjatiimeineen. 


Suosittelemme ostamaan ruokailut ennakkoon varmistaaksesi paikan illalliselle ja / tai meriaamiaiselle.


Tule mukaan! Paikkoja on rajallinen määrä. 


Laajat liityntäkuljetukset satamaan

Pääset satamaan kätevästi Matkapoikien kotimaan liityntäkuljetuksilla. 
Tutustu liityntäkuljetustarjontaan tästä

Jos olet lähdössä matkaan Itä-Savon, Etelä-Savon, Kainuun tai Lapin piirin alueelta, varaa liityntäkuljetus piiritoimistoltasi. Yhteystiedot: https://keskusta.fi/yhteystiedot/piiritoimistot/

Hytit


Matkaehdot

Tutustu risteilyn matkaehtoihin tästä

Laiva-aikataulut

Pe 27.1.2023 klo 17.00 Helsinki / Katajanokka -  Tallinna (HUOM! Ei maihinnousua)
La 28.1.2023  Tallinna  -  klo 13.00 Helsinki / Katajanokka

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Huom! Yhden hengen hytit on tällä hetkellä loppuunvarattu. Voit tiedustella yhden hengen hyttejä myöhemmin uudelleen Myyntipalvelusta.

Tärkeää tietoa matka-asiakirjoista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matka-asiakirja (passi tai EU-henkilökortti). Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia (laiva poikkeaa mennen tullen Tallinnassa).

Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>


Hintaan sisältyy

 • Gabriellan 20h- risteily valitussa hyttiluokassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna (ei maihinnousua)
Helsinki Tallinna Helsinki
17:00 21.00- 23.00 13:00

Lisämaksulliset palvelut

Ateriat laivalla

Auto mukaan laivalle

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Tallinna

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 17:00. Majoittuminen hytteihin. Laivalla mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun.

(Laiva poikkeaa Tallinnassa, ei maihinnousua.)


Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että charter-risteilyllemme on suositeltavaa varata illallinen ja aamupala ennakkoon. Voit varata ruokailut matkavarauksen yhteydessä, tai jälkikäteen soittamalla Matkapoikien myyntipalveluun 010 23 23 200.


Katso tästä risteilyohjelma


2. Matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Laivalla mahdollisuus lisämaksulliseen aamiaiseen. Viking Gabriella saapuu Helsinkiin Katajanokalle klo 13.00. 


Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että charter-risteilyllemme on suositeltavaa varata illallinen ja aamupala ennakkoon. Voit varata ruokailut matkavarauksen yhteydessä, tai jälkikäteen soittamalla Matkapoikien myyntipalveluun 010 23 23 200.


Katso tästä risteilyohjelma

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Economy-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kannella 2 (autokannen alla)
Kuva hytistä

Inside Large 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 13 m2
 • Parivuode sekä 2 päällekkäistä vuodetta
 • Kannella 6
Kuva hytistä

Inside Piccolo -hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 7 m2
 • Päällekkäiset vuoteet
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Inside Standard 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Seaside Standard -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6
Kuva hytistä

Uusittu Inside Standard 4 -hytti

Uusittu ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • Hytissä myös TV
 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.