Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun matka

Jouluristeily Tukholmaan

Jouluristeily Tukholmaan Viking Mariella

Lähtöpäivät:

23.12.2019

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 102€

Jouluristeily Tukholmaan Viking Mariella

alk. 102 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Jouluristeily Tukholmaan

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12. Viking Mariellalla. Ota varaslähtö jouluun ja lähde matkaan jo aatonaattona. Hintaan sisältyy paluumatkalla 24.12. joulubuffet glögeineen ja paluuaamuna joulupäivän brunssi. Suomalaiset ja ruotsalaiset tanssiartistit viihdyttävät. Tukholmassa on aikaa piipahtaa jouluaattona.

Hintaan sisältyy

  • Jouluristeily valitussa hyttiluokassa
  • Ateriapaketti

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tukholma, Stadsgården
Helsinki Tukholma
17:15 10:00
10:00 14:00

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Illallinen 23.12.

Matkaohjelma

1. matkapäivä Helsinki - Tukholma

Laiva lähtee Helsingistä klo 17:15. Majoittuminen hytteihin. Laivalla on mahdollisuus nauttia illallinen lisämaksusta. Risteilyohjelman saa laivalta.

2. matkapäivä Tukholma

Aamulla tarjoillaan lisämaksullinen aamiaisbuffet. Laiva saapuu Tukholmaan klo 10:00 ja lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 14:00 (paikallista aikaa). Jouluaaton buffetkattaukset ovat 16:00 ja 18:30 (kattausajat ovat Suomen aikaa). Osanottajatodistuksesta näkyy varattu kattaus.

3. matkapäivä Tukholma - Helsinki

Joulupäivän brunssi tarjoillaan klo 8:00-12:00. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10:00, mutta hytit ovat käytössä klo 12.00 asti.

Laivan esittely

m/s Mariella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Mariellan rento ravintola Plate houkuttelee herkullisine makunautintoineen. Maistelumenu tekee syömisestä yllätyksellisen elämyksen. Grilliruokiin panostava Ocean Grill -ravintola palvelee ilman pöytävarausta. Maukkaat grilliherkut valmistuvat ravintolan avokeittiössä. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Mariellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä.

Baarit

Cava Baarissa on laaja viinivalikoima sekä drinkkejä. Pianomusiikkia tai live- musiikkia pianistin säestämänä. Bar Music Meisterissä on liveohjelmaa: trubaduuri ja karaokea. Loppuillasta DJ nostaa kannat kattoon.

Yökerho

Mariellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Mariellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma huone kannella 8.

Hyvän olon palvelut

Mariellalla on neljä saunaa, kaksi poreallasta ja yksi lasten allas. Travel Spassa voit nauttia ammatilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.