sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Teemaristeilyt

Israel sanoin -risteily

Israel Sanoin Ja Sävelin-risteily

Lähtöpäivät:

24.11.2018

Matkan kesto:

2 päivää

Matkan esittely

Israel Sanoin Ja Sävelin-risteily

Pekka Sartola ja A-risteilyt järjestää Israel Sanoin Ja Sävelin-risteilyn Baltic Princessillä 24.-25.11.2018 Turusta Tukholmaan. Mukana maamme eturivin Israel-asiantuntijoita. Tule mukaan unohtumattomalle risteilylle, tule nauttimaan, oppimaan ja virkistymään.

Ohjelma

Ohjelmaa kaksipäiväisellä risteilyllä on runsaasti: luentoja, opetusta, musiikkia, laulua ja rukousta.
Risteilyisäntänä ja luennoitsijana toimii tunnettu kirjailija ja pastori Pekka Sartola.
Luennoitsijoina VT:n Israel asiantuntija Pekka Luukkala ja Patmo lähetyssäätiön toiminnanjohtaja teol.maist. Pasi Turunen. Musiikista ja laulusta vastaa risteilyllä Reijo Ikonen ja Ulla-Stiina Ikonen.
Ajanteos Kustannus Oy:n kirjamyynti: Pirjo-Liisa ja Kalle Sartola.Myynti suljettu. Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja Matkapojat Sari Järvelä puh 010 2323871 (ma-pe klo 8.00-16.00) tai turku@matkapojat.fi

Hintaan sisältyy

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Kahvi ja täytetty patonki tai ruisleipä kinkku-juustotäytteellä kokoustiloissa klo 20:30
 • Meriaamiainen
 • Buffet-lounas ruokajuomineen klo 14:00
 • Kokousohjelma
 • Kokouskahvit meno-paluu

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Silja terminaali
Tukholma, Värtan
Turku Tukholma Laiva
20:15 06:10 Baltic Princess
19:15 07:10 Baltic Princess

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Klo 20.30 kahvi+ täytetty patonki tai ruisleipä kinkku-juustotäytteellä laivan kokoustiloissa kansi 5. Ohjelmaa kokoustiloissa klo 20.30–23.00

2. matkapäivä, Tukholma - Turku

Laiva on Tukholmassa klo 06.10–07.10. Matkaan sisältyvä meriaamiainen on tarjolla 06.00–10.00 (kellonajat ovat Suomen aikaa). Sviitin, Deluxe hyttien ja A-luokan Premium hyttien hintaan sisältyy erikoisaamiainen, mikä tarjoillaan Grill House ravintolassa. Klo 09.00–18.15 Ohjelmaa laivan kokoustiloissa, kansi 5.  Ensimmäisen tauon jälkeen non stop kahvi/tee + hedelmälautanen tarjoilu kokousaulassa. Klo 14.00 matkan hintaan sisältyvä Buffet-ruokailu kannella 7. Lounas merkitty maihinnousukortteihin. Nimikyltti toimii tunnisteena lounaalle mentäessä. Päivitetty risteilyohjelma jaetaan satamassa lippujen mukana.

Klo 19.15 laiva saapuu Turun satamaan.

Laivan esittely

Silja Baltic Princess

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Ravintolat

Baltic Princessillä on Grande Buffetin lisäksi neljä erilaista tasokasta ravintolaa: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Nauti Happy Lobsterissa tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa. Fast Lane -ravintolasta saat sekä kahvilatuotteita että lämmintä ruokaa nopeasti ja vaivattomasti.

Ostokset

Baltic Princessillä on viisi erilaista myymälää täynnä hyviä tarjouksia ja kotiinvietävää: Tax Free Shop on suuri täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi niin väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, makeiset kuin elintarvikkeetkin. Savukkeet ja muut tupakkatuotteet myydään Tax Free Shopin vieressä sijaitsevassa Tobacco-myymälässä. Baltic Princessin parfyymimyymälä Cosmetic Boutiquesta löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit. Gift & Toys -myymälästä löydät lahjatavaroita, lasten leluja, matkamuistoja ja vaikka mitä. Uudistutetussa Fashion Street - myymälässä muodinnälkäiset pääsevät nauttimaan entistä laajemmasta valikoimasta ja tilasta!

Viihde

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, joka tarjoaa uutta koettavaa viikon jokaisena päivänä. Huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä nautitaan laivalla lähes kellon ympäri.


Lapsille

Leikkimaailma Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää tai pelata Playstation videopelejä. Lisäksi interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille. Hauskaa saa pitää muistaen, että lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Baltic Princessillä seikkailee päivittäin lasten suosikki Harri Hyljemaskottimme ja Muumi-animaatiot näkyvät hytti-TV:stä.

Hyvän olon palvelut

Baltic Princessillä on aikaa rentoutua. Laivan saunaosaston löylyt kutsuvat joka ilta. Baltic Princessin saunaosastolta löytyy uima-allas sekä pieni lastenallas. Sauna lisämaksusta.

Kokoustilat

Baltic Princessin kokousosasto tarjoaa käyttöösi yhdeksän erilaista tilaa ja kaikkiaan 450 kokouspaikkaa aulatiloineen. Suurimpaan tilaan saadaan asianmukaiset tilat peräti 324 kokousvieraalle. Varustetasoltaan kokousosasto pystyy tarjoamaan viimeisintä tekniikkaa, kaikkea sitä, mitä vaaditaan onnistuneelta kokoukselta.
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Hytit

Kuva hytistä

A-premium hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Parivuode
 • Kansilla 8-9
Kuva hytistä

A2-hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

A4-hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

B2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

B4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 hengelle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

E2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua
Kuva hytistä

E4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display