sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Teemaristeily Baltic Princess

Loistava laulaja 2018

Loistava laulaja 2018 laulukilpailu

Lähtöpäivät:

12.11.

Matkan kesto:

2 päivää

Matkan esittely

Loistava Laulaja 2018 laulukilpailu

Uusi valtakunnallinen aikuisten laulukilpailu Baltic Princess risteilyllä 12.-13.11.2018. Laulajia säestää upea orkesteri Mirka Dojan Group.  Kilpailun suojelija Marion Rung esiintyy myös kilpailun aikana. Loistava Laulaja kilpailun juontavat Tarja Jykylä ja Martti Kuurila Alfa TV taltio semifinaalin 12.11. ja finaalin 13.11. Iskelmäbaarissa voit tanssia noin 30 laulajan tahdissa! ja kannustaa omaa suosikkiasi! Lähde nauttimaan hyvästä tanssimusiikista ja iloisesta LOISTAVA LAULAJA 2018 kilpailutunnelmasta!


Sarjoja on kaksi +45v ja +60v. Naiset ja miehet kilpailevat samoissa sarjoissa.


Välierä:

Välierään valitaan n. 30 laulajaa. Se käydään ma 12.11.-18 loistavalla Baltic Princess-laivalla. Ristely lähtee liikkeelle Turun satamasta klo 20.15. Tarkemmat kilpailujen ja muun ohjelman aikataulut ilmoitamme myöhemmin.  Kaikki kilpailut laivalla televisioidaan, jokainen laulaja kuvataan ja haastatellaan lähetettävään tv-ohjelmaan. Välieräohjelmasta tulee oma tv-lähetyksensä reilun viikon päästä suositulla Alfa-kanavalla. Televisioitaviin lähetyksiin kilpailijat meikaa ja kampaa vuosien kokemuksella Riina Sorjonen. Hän vastaa meikeistä ja kampauksista yhdessä Sari Degerlundin kanssa.


Finaali:

Finaaliin valitaan n. 10 laulajaa, se käydään risteilyn toisena päivänä ti 13.11.-18. tarkemmat kilpailun aikataulut ilmoitamme myöhemmin.  Finaali televisioidaan kokonaisuudessaan, joten jokainen laulaja pääsee tulkitsemaan laulunsa täydellisenä. Finaalista tehdään oma tv-lähetys joka lähetetään seuraavan viikon lopulla Alfa-kanavalla. Radio Musa ja lehdistö ovat tietenkin finaalitunnelmissa mukana. Molemmista TV-lähetyksistä tulee myös uusintalähetykset.  Finaalin ensimmäiseltä kierrokselta valitaan Loistofinaaliin 3 laulajaa kummastakin sarjasta. He ratkaisevat palkintosijat toisella laulun tulkinnallaan.


Finaalissa on edelleen loistava raati joka koostuu vahvan musiikkikokemuksen omaavista musiikin ammattilaisista. Lisää infoa kilpailusta www.loistavalaulaja.com

Hintaan sisältyy

  • Risteily Turku – Tukholma – Turku valitussa hyttiluokassa
  • Kotimaan kuljetukset valitun lähtöpaikan mukaan

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Silja terminaali
Tukholma, Värtan


Ajat ovat paikallisia aikoja!

Turku Tukholma Laiva
20:15 06:10 Baltic Princess
19:15 07:10 Baltic Princess

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Illalliskuponki

Grande Buffet-illallinen klo 20:10

Grande Buffet-lounas klo 14:00

Lounaskuponki paluumatka

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

Silja Linen Baltic Princess lähtee Turusta. Majoittuminen hytteihin. Laivalla on mahdollista nauttia lisämaksullinen päivällinen. Loistava Laulaja -kilpailun välierä käydään illan aikana, josta tarkempi aikataulu selviää lähempänä ajankohtaa.

2. matkapäivä, Tukholma – Turku

Laiva on Tukholmassa klo 06:10-07:10. Mahdollisuus lisämaksulliseen meriaamiaiseen. Koko päivä aikaa nauttia laivan palveluista ja risteilyohjelmasta. Mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun. Loistava Lauluja-kilpailun Finaali käydään päivän aikana, josta tarkempi aikataulu selviäää lähempänä ajankohtaa. Laiva saapuu takaisin Turkuun.

Laivan esittely

Silja Baltic Princess


Uusi Grande Buffet

Buffet Silja Linen ilme uudistui ilmeeltään ja siitä tuli Siljan muilta laivoilta tuttu Grande Buffet. Grande Buffet -ravintolassa (kansi 7) herkuttelet sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi! Jonojakaan ei juuri synny, koska löydät nyt useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne


Grill House

Iskikö suurempikin nälkä? Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Uudistuneen ruokalistan kaikki pihviannokset on tehty huippulaatuisesta Angus-lihasta. Voit myös nauttia runsaista herkuista alku- ja jälkiruokapöydästä.


Tavolàta

Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkkuannoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja.


Happy Lobster

Nauti ravintolan tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa! Uudistetun ravintolan suosituin annos on äyriäisvati simpukoineen, rapuineen ja ostereineen.

Sea Pub. Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman.


Piano bar

Tyylikkäässä Piano Barissa nautit aperitiivit tai kahvi avecit. Piano Bar on myös loistava vaihtoehto viettää iltaa rauhassa pianomusiikkia kuunnellen.


Starlight Palace

Art Deco -tyylisessä Starlight Palace -yökerhossa tanssit bilebändien säestyksellä ja näet Suomen eturivin artistien keikat. Yökerhossa näet kesäaikaan myös näyttävät Keskiyön show't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. Kaksikerroksisen yökerhon toisesta kerroksesta on hyvät näkymät alakerran tanssilattialle ja suurelle esiintymislavalle.


Iskelmä Baari

Baltic Princessin keulan Iskelmä Baarissa voit näyttää laulutaitosi karaokessa tai pyörähdellä parketilla


Klubi

Klubissa tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämään raikkaaseen meri-ilmaan peräkannen terassille. Klubi sijaitsee 10. kannella.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display