Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tampereen OP Elohopeakerho

20-h risteily uudella Finnsiriuksella

20-h risteily uudella Finnsiriuksella

Lähtöpäivät:

Ti 27.2.2024

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 309€

20-h risteily uudella Finnsiriuksella

alk. 309 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Upea uusi Finnsirius aloitti liikennöinnin syksyllä ja nyt mekin pääsemme tutustumaan tähän uutukaiseen laivaan. Matka taittuu kauniiden saaristomaisemien läpi. Matkalla voit nauttia herkullisesta ruokailusta ja  käydä vaikka laivan kylpyläosastolla tai kuntosalilla.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!


Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. 

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

 • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
 • Risteily jaetussa Comfort inside -hytissä
 • Premium -aamiainen Micke´s Wine & Dine -ravintolassa
 • kuohuviinit
 • Buffet -illallinen
 • Buffet-aamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Naantali, satama
Kapellskär, satama
Naantali Kapellskär Laiva
11:15 18:35 Finnsirius
07:15 21:45 Finnsirius

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

Klo 06.50 TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 07.10 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 07.25 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 07.55 Vanha Kirkko

Klo 08.15 Lempäälä, kirkon pysäkki –tarvittaessa Viialan SEO


Matkaamme aamusella Naantaliin josta lähtee klo 11.15 lähtee Finnsirius. Majoitumme Comfort inside -hytteihin ja menemme syömään laivan Premium -aamiaisen ravintola Micke´s Wine & Dine -ravintolaan. Ruokailun jälkeen omatoimista aikaa tutustua laivan palveluihin; käydä vaikkapa ostoksilla tai upean Spa-osaston saunoissa ja poreissa. Ennen buffet-illallista kokoonnumme yhteiseen tilaan nostamaan maljat risteilylle ja kuulemaan kerhoisännän Markku Eklöfin kuulumiset.

 

2. matkapäivä

Buffetaamiainen. Laiva saapuu Naantaliin klo 7.15. Paluukuljetus tuttua reittiä.


Paluu vanhalle Kirkolle noin klo 10:00

Laivan esittely

Finnsirius

Let’s get Sirius!

Rentoudu span tunnelmassa, hullaannu ostoksilla, lumoudu kohtaamisista ja heittäydy makujen maailmoihin. Suunnittele unelmiesi merimatka ilman kiirettä ja hälinää yhdessäoloon keskittyen. Uusi laiva Finnsirius aloittaa liikennöinnin aamulähdöillä Naantalista 15.9.2023. Tervetuloa kokemaan vaivattomin ja viihtyisin tapa matkustaa meriteitse Ahvenanmaalle ja Ruotsiin. Ota irtiotto arjestauudella ympäristöystävällisellä laivalla, joka suunniteltu juuri sinun tarpeitasi ajatellen.


Rentoudu spa- tunnelmassa

Höyry Spa-alueelta löydät sekä kuntosalin joogastudioineen että saunat ja poreammeet. Spa Bar tarjoilee viilentävät drinkit saunomisen lomaan sekä palauttavat juomat treenin jälkeen.


Lumoudu kohtaamisista

Tunnelmallinen talvipuutarha sopii rentoon yhdessäoloon porukalla kun taas Stellar Lounge tarjoaa työmatkailijalle yksityisyyttä ja rauhaa. Tiesitkö, että uusien laivojen ylimmältä kannelta löytyy 400 m² kokoinen katettu terassi?


Heittäydy makujen maailmoihin

Nauttisitko merinäköalasta mielummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristobuffetin äärellä? Laivan ravintolamaailma tarjoilee niin perinteisiä kuin uusia makuelämyksiä.


Ravintolat


Fisherman’s Bistro: Laivan monipuolisin ravintola kätkee sisäänsä kahvilan, ruokatorin, noutopöydän, grillin ja baarin. Ravintolassa on perheiden tarpeisiin suunniteltu Family Zone sekä erillinen Pet Zone -alue, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita. Ravintolan eri alueet palvelevat matkustajia aikaisesta aamusta myöhään yöhön.


Cargo Buffet: Perinteinen buffetpöytä on matkailijoiden ikisuosikki!

Cargo Buffetissa nautit klassisen noutopöydän antimista. Saaristolaisteemainen buffetpöytä katetaan päivittäin aamiaiselle, lounaalle ja päivälliselle. Micke’s Wine & Dine kutsuu matkailijat nauttimaan à la carte -lounasta ja -illallista pitkän kaavan kautta. Laivan Premium-aamiainen tarjoillaan Mickesissä.


Barrel Bay – Bar & Tapas: Jokainen laiva tarvitsee paikan, jossa kohotetaan malja matkalle ja puidaan matkasuunnitelmia – tunnelmallinen Barrel Bay on omiaan tähän. Barrel Bayssa voit maistella baarimestarin valitsemia kiinnostavia viinejä, joille löydät makuparit tapaslistalta.


Under the Stars: Laivan ylimmän kannen Under the Stars -terassilla ihaillaan merimaiseman lisäksi tähtitaivasta illan hämärryttyä. Jopa 400 m² kokoinen lasitettu terassialue sopii ympärivuotiseen yhdessäoloon isommallakin seurueella.


Laivan keulassa sijaitsevasta Stellar Loungesta avautuu yksi laivan upeimmista näköaloista. Maksullinen loungealue tarjoaa matkailijoille yksityisyyttä ja rauhaa. Stellar Loungen asiakkaille on tarjolla lähtöpäivänä raikas Grab & Go Sandwich -aamiainen sekä pientä syötävää ja juotavaa päivän mittaan. Laukut voi jättää säilytykseen loungesta löytyviin lukittaviin lokerikkoihin.


Ateriat

Tällä matkalla ei nälkä vaivaa, Finnsiriuksella on laaja ravintolavalikoima. Nauttisitko merinäköalasta mielummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristolaisbuffetin äärellä? Jopa seitsemän ravintolaa ja baaria tarjoilevat niin perinteisiä kuin uusia makuelämyksiä.  

Ostokset

Shoppaile laivalla edullisin tax-free-hinnoin. Laivan 370 m² suuri Duty Free-myymälä Sailor’s Shop kutsuu matkailijat tekemään edullisia löytöjä sen laadukkaasta valikoimasta. Tervetuloa ostoksille!

Lapsille

Uusi laiva ovat suunniteltu perheiden tarpeisiin. Sisätiloista löytyy meriteemainen Kid’s Corner ja ulkokannelta Space Games -leikkialue avaruustyyliin. Fisherman’s Bistron Family Zone -alue sopii mainiosti perheenkeskeiseen ruokailuun ja Friends & Family-hytit ovat omiaan jopa kuuden henkilön perheille.

Hyvinvointi

Spa-osaston saunat, poreet ja treenimahdollisuudet kutsuvat viihtymään niin tosinautiskelijat kuin aktiivisemmat merenkävijät. Spa-osaston yhteydestä löytyvät myös kuntosali ja joogastudio, joista avautuvat upeat maisemat Saaristomerelle. Tästä ei treenimaisemat parane!

Modernit kokoustilat

Luova työpaja, tehokas tiimipäivä tai johtoryhmän suunnittelupalaveri – uusilta laivoilta löytyy toimivat tilat onnistuneeseen päivään. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävät tilat sopivat niin pienille seurueille kuin suuremmille jopa 72 hengen ryhmille. Päivän päätteeksi yhdessäolo voi jatkua omaan käyttöön varatussa Stellar Loungessa tai Barrel Bay -kabinetissa.

Hytit

Kaikki hytit sijaitsevat kansilla 9-10 ja niiden varusteluun kuuluu ilmastointi sekä suihku/wc. Hyteissä ei ole kokolattiamattoja, joten ne sopivat hyvin allergisille matkustajille. Esteettömiä hyttejä on liikuntaesteisille matkustajille sekä sopivia hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Katso hyttikuvaukset sivun alalaidasta.Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Comfort outside cabin (A4C)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • Yksi parivuode
 • yksi ylävuode
 • yksi vuodesohva
 • kahvipöytä
 • peilipöytä
 • TV
 • suihku/WC
 • jääkaappi
 • Koko 17m2
 • kannella 9.
Kuva hytistä

Standard outside cabin (A4S)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • kaksi ala- ja ylävuodetta
 • suihku/WC
 • yöpöytä
 • koko 8,2 m2
 • kannella 9
Kuva hytistä

Comfort inside cabin (AB4C)

Tilava neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa. parivuode

 • yksi ylä- ja yksi alavuode
 • yksi vuodesohva
 • peilipöytä
 • TV
 • suihku/WC
 • Koko 13 m2
 • kannella 9
Kuva hytistä

Standard inside cabin (AB4)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • kaksi ala- ja kaksi ylävuodetta
 • suihku/WC
 • yöpöytä
 • Koko 8,2 m2
 • kannella 9

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.