Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
12.5.2020

Raamattu- ja lähetysristeily

Raamattu- ja lähetysristeily

Lähtöpäivät:

12.5.2020

Matkan kesto:

11h

Hinta:

Hinta alkaen 90€

Raamattu- ja lähetysristeily

alk. 90 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Raamattu-ja lähetysristeily

Lähde mukaamme kevään Raamattu-ja lähetysristeilylle 12.5.2020.Matka alkaa klo 08:45 Turusta kohti Maarianhaminaa Viking Amorellalla. Laivan vaihto Maarianhaminassa ja paluu Viking Gracella takaisin Turkuun klo 19:50.

Ohjelma

Luvassa on upeita maisemia, herkullista ruokaa ja mielenkiintoinen risteilyohjelma. Risteilyn juontajina ovat lähetyssihteeri Mirja Metso Martinseurakunnasta ja aluekoordinaattori  Jarmo Mäki-Mikola Lähetysyhdistys Kylväjästä.  Ohjelmaan kuuluu lisäksi yhteistä laulua ja rukousta.  Ota mukaan oma Viisikielinen-laulukirja. Muutamia laulukirjoja on lainattavissa ohjelmapaikalla.

Risteilyn luentoaiheita ovat mm. ”Taivas” ja ”Kutsu rukouksen maailmaan”; Juha Vähäsarja
”Te olette minun todistajani” ja ”Pakolaisten kanssa pakolaisia varten ”; Taneli Skyttä

Tarkempi risteilyohjelma jaetaan satamassa laivalippujen mukana.


Kuljetukset


Menokuljetus Satakunnan Liikenteen (Onniflex) bussilla: Pori-Rauma-Laitila-Mynämäki-Nousiainen-Masku-Turun satama varattavissa toimistoltamme. Kuljetus lisämaksusta. Ko. kuljetuksen varaus ei onnistu nettisivujen kautta.

Paluu bussikuljetukset lisämaksusta
Paunun pikavuoro: Turun satama-Tampere-Jyväskylä

Tai tilausajobussissa reiteillä: Turku satama-Rauma-Pori sekä Turun satama-Huittinen-Sastamala-Tampere

(Tilausajobusseissa paluumatkalla on matkustajia sekä Silja Linen ja Viking Linen laivoilta)
Lisätietoja toimistoistamme puh 010 2323 200 (ma-pe klo 8.00-17.00)

Hintaan sisältyy

  • Risteilyn kansipaikoin
  • Meriaamiainen
  • Buffet-päivällinen
  • Risteilyohjelma laivan kokoustiloissa
  • Kahvi/tee + hedelmä-tarjoilu

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Viking Linen terminaali

Maarianhaminan terminaali

Turku Maarianhamina Laiva
08:45 14:10 Amorella
19:50 14:25 Viking Grace

Lisämaksulliset palvelut

Hytti menopaluu

Muut ateriat laivalla

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Risteilyohjelma jaetaan laivalippujen mukana satamassa.
 

Risteilyn juontajina ovat lähetyssihteeri Mirja Metso Martinseurakunnasta ja
aluekoordinaattori Jarmo Mäki-Mikola Lähetysyhdistys Kylväjästä.


 

 

 

 

 

 

Laivan esittely

Viking Amorella

Ella's Steakhouse

Amerikkalaistyylisiä ruokia tarjoava rento drop in -ravintola, jonne et tarvitse pöytävarausta vaan voit pistäytyä ruokailemaan juuri silloin kun nälkä yllättää.


À la carte

À la carte -ravintoloissa kala-, liha- tai kasvisruoka-annokset tilataan ruokalistalta ja tarjoillaan pöytiin. Menu sisältää sekä pidetyimpiä klassikoita että herkullisia poimintoja muista ruokakulttuureista.

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffet tarjoaa lähes sata eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Menun kantava ajatus on skandinaavinen keittiö – Pohjolan puhtaat raaka-aineet ja raikkaan konstailemattomat maut.

Coffee & Wine

Päivisin kahvilassa voi nauttia erikoiskahveista ja laadukkaasta teestä laivan oman kondiittorin valmistamien makeiden ja suolaisten herkkujen kera.  Iltaisin Coffee & Wine muuttuu viihtyisäksi baariksi, jossa voi maistella viinejä laivan laadukkaasta valikoimasta.

Seaside Café

Seaside Café tarjoilee suolaista ja makeaa pikkupurtavaa sekä muutamia ruokalajeja sisältävän rennon noutopöydän, jonka antimista maksetaan painon mukaan.

Pub Victory

Pub Victory hemmottelee oluenystävää. Perinteisestä pubista löytyy 45 eri olutmerkkiä.Tunnelmaa luo elävää musiikkia soittava trubaduuri ja tv:stä voi seurata urheilua.

Afternoon Tea

Vietä tyylikäs teehetki matkalla Turusta Tukholmaan. Afternoon Tea sisältää laatuteetä tai -kahvia makusi mukaan sekä seitsemän valitsemaasi, laivan kondiittorin valmistamaa suolaista ja/tai makeaa herkkupalaa.


Kuva
Kuva
Kuva

Viking Grace

Oscar à la Carte

Viking Gracen klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita.


The Buffet 

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa lähes sata eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Myös olut, viini, virvoitusjuomat, kahvi ja tee sisältyvät hintaan.


Frank´s 

Moderni ja mutkaton Frank’s tarjoaa lounasta ja päivällistä rennossa ympäristössä. Laajassa valikoimassa on pizzoja, pastoja, pihviannoksia, hampurilaisia sekä raikkaita salaatteja. Frank’s Bar tarjoaa runsaan valikoiman viinejä, cocktaileja, jälkiruokia sekä erilaisia kahveja.


Café Sweet & Salty

Kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin päivällistä tai yöpalaa. Kaikki tuotteet ovat uunituoreita ja laivalla valmistettuja.


Club Vogue 

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue tanssittaa risteilykansaa Viking Gracella yön pikkutunneille asti.


Rockmore Bar

Rockmoressa voit löysätä solmiota. Erikoisoluita tarjoillaan sekä hanasta että pullosta. Lisäksi baarissa on trendikäs cocktaillista. Menevä rockmusiikki soi aamusta iltaan, joka ilta on myös livemusiikkia tarjolla.


Retro Bar & Dancing

Viking Gracen kodikkaassa olohuoneessa on viikon jokaisena päivänä perinteistä ja tanssittavaa musiikkia. Retrossa onnistuvat niin karaoke, tanssi, yhteislaulu kuin bingokin. Baarissa on hyvä drinkki- ja cocktailvalikoima, erilaisia kahvi- ja teelaatuja sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa.


Seamore Champagne Lounge 

Ravintola Oscarin vieressä sijaitseva samppanja- ja viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista. Tilan yhteydessä on myös takeaway-viinimyymälä, josta löytyy huippuviinejä edullisin hinnoin.


Kylpylä 

Upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Valittavana on myös useita korkealuokkaisilla tuotteilla tehtäviä hoitoja. Spa-osastolla on kaksi suurta poreallasta, joista on upeat näkymät merelle. Tavallisen saunan lisäksi tarjolla on myös yrttisauna, ja saunomisen jälkeen on mukava vilvoitella lumiluolassa, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella.

Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää Kohdekuvas

Kuva

Matkaohjelma


Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.