Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Armi -ooppera Ilmajoella

Armi -ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla

Ryhmämatkaehdotelma


Ilmajoen musiikkijuhlilla Ooppera ARMI - VAHVAN NAISEN MUOTOKUVA

Armi Ratian tarina on täynnä legendaarisia Marimekko-kaskuja, juhlia, menestyksen aallonharjaa ja vastapainona suurta epätoivoa, pettymyksiä, vihaa sekä taistelua rakkauden saamisesta ja antamisesta.
Ooppera luo muotokuvan, jossa vahvana tunnettu nainen yrittää asettua itsensä kokoiseen muottiin, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Armi Ratia on ollut rakentamassa identiteettiämme ja antanut vahvan äänen suomalaiselle muotoilulle. Hänen yhdessä miehensä kanssa perustama tekstiiliyritys Marimekko on jatkanut maailmanvalloitustaan 50-luvun jälleenrakentamisen ajoista tähän päivään.

Ilmajoen ooppera-areena Kyrönjoen varrella on täydellinen tausta luonnonlapsi Armin tarinan kehykseksi. Oopperan lähtöidean isä on edesmennyt säveltäjä Jaakko Kuusisto, joka näki Armin tarinan ja lakeuden maiseman sointuvan täydellisesti yhteen. Rooleissa: Lilli Paasikivi - Armi Ratia.

Esitykset 2023:

to 8.6. klo 19.00
pe 9.6. klo 19.00
la 10.6. klo 13.00 
to 15.6. klo 19.00
la 17.6. klo 13.00
su 18.6. klo 13.00

HINTA

alk./hlö kuljetuksin 125€

Matkapoikien matkapaketti sisältää:

• bussikuljetukset n. 2-3 tunnin ajomatkan päästä
• B-kategorian pääsylippu ja väliajan tarjoilu (kahvi/tee ja leivos/suolainen)
Ooppera-alueella on myös ruokailumahdollisuus ryhmille. Kysy lisää.

RYHMÄETU:

Kun varaat vähintään 50 henkilön ryhmän, saa ryhmänne 2 ilmaista matkaa (kuljettaja ja matkanjohtaja).Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT