Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Pienille ja isoille ryhmille

Joulunajan konsertti Haikossa

Joulunajan konsertti Haikossa

Sydämessä asuu joulun taika -konsertti Haikon kartanossa ma 20.11.2023

Joulunodotus edustaa meille monille tuttuja jokavuotisia perinteitä. Kiinnekohtia tässä muuttuvassa maailmassa, joihin on helppo tarttua. Pimenevien iltojen valoksi sytytämme kynttilän ja annamme tunnelman viedä meitä. On aika tavata ja muistaa ihmisiä. Kaikkia heitä, jotka ovat lähellämme ja kaikkia heitä, jotka ovat opettaneet omalla tavallaan meille perinteitä, tapoja ja kulttuuria elämän matkaeväiksi ja vietäväksi seuraaville sukupolville. Mennyt aika, nykyhetki ja tulevaisuus yhdistyvät vahvasti aistittavaan joulurauhaan. Ensimmäisiä joulun merkkejä on havaittavissa marraskuussa. Ympäröivä maailma valmistautuu juhlaan tuoksujen, makujen ja ennenkaikkea musiikin myötä.

Haikon kartanossa konsertoidaan lämpimän ja hyväntuulisen musiikin siivin kohti kiireetöntä hetkeä, jossa kaikki tarvittava yhdistyy juuri tässä ja nyt. Konsertin tunnelmanlähettiläinä ovat tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen sekä Festiva Quintet, jonka viulut, sello, haitari ja koskettimet muodostavat joulunodotuksesta käsinkosketeltavan aidon elämyksen. Lauluissa kunnioitetaan rakastettuja perinteitä ja nostetaan esiin uusia ilmiöitä, joiden suloisella yhteensulautumisella musiikin värittämä matka jouluun voi alkaa.

Marko Maunuksela & Jukka Hallikainen - Sydämessä asuu joulun taika -konsertti 20.11.

PÄIVÄMATKA KONSERTTIIN 20.11.

Hinta /hlö 99€


Hintaan sisältyy:
• Kolmen ruokalajin Konserttimenu kartanossa sis. glögin alkuun ja kahvin
• Lippu konserttiin klo 18.00, konsertin kokonaiskesto n. 2 tuntia sis. väliajan

2 PÄIVÄN HOTELLIMATKA 20.-21.11.2023

Hinta noin/hlö 185€


Hintaan sisältyy:

• Kolmen ruokalajin Konserttimenu kartanossa sis. glögin alkuun ja kahvin
• Lippu konserttiin klo 18.00, konsertin kokonaiskesto n. 2 tuntia sis. väliajan
• Yöpyminen Haikon Kartanon kylpylähotellissa 1vrk kahden hengen huoneessa ja kartanoaamiainen sekä kylpyläkäynti

RYHMÄETU!

Ryhmässä joka 16. matkustaja ilmaiseksi. Kysy ryhmän bussikuljetusta!

Hotelli Haikon Kartano

Kylpylä-hotelli Haikon Kartano Porvoossa - suomalainen, luotettava perheyritys vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 10 minuuttia idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.

Lataa Joulunajan konsertti Haikossa ryhmäesite


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.KATSO KAIKKI KONSERTTIMATKAT >