Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Ryhmämatka Haikon Kartanoon

Marion Rung & Prostyles - 60 vuotta hittejä!

Marion Rung & Prostyles - 60 vuotta hittejä!

Marion Rung & Prostyles - 60 vuotta hittejä!

Kun Marion päätti vuonna 1961 vain 15 vuotiaana osallistua Iskelmälaulukilpailuun, sijoittuen hienosti toiseksi ja saaden levytyssopimuksen, joka johti Suomen euroviisujen karsintaan sekä lopulta edustamaan Suomea Euroviisuihin kappaleella Tipitii.

Tästä alkoi huikea, tänä vuonna 60 vuotta kestänyt ura, mikä on millä tahansa mitattuna huikean pitkä! Marion on pysynyt vankkumattomasti listoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Marion on osallistunut moniin kansainvälisiin kilpailuihin menestyksekkäästi, kahdesti euroviisuihin 1962 ja 1973, sekä Intervision laulukilpailuihin voittaen ne vuosina 1974 sekä 1980. Kukapa ei muistaisi rakastettua Hyvästi yö -kappaletta? Myöskään ei pidä unohtaa Syksyn sävel kilpailua, jonka hän voitti ensimmäisenä naisena vuonna 1977 kappaleella Rakkaus on hellyyttä.

Marionilla on 10 kultalevyä ja yksi timanttilevy ja hänelle on annettu lähestulkoon kaikki mahdolliset tunnustukset, mm. Iskelmä-Finlandia-, Emma-, Anna-Liisa- ja Kullervo Linna -palkinnot. Nyt on mahdollisuus tulla kuuntelemaan Marionin hittejä, sekä ehkäpä jotain yllätystä?

Marion Rung & Prostyles - 60 vuotta hittejä! -konsertti Haikon Kartanossa maanantaina 15.11.2021PÄIVÄMATKA KONSERTTIIN 15.11.2021

Hinta noin/hlö 79 €


Hinta edellyttää 10 maksavaa henkilöä.

Hintaan sisältyy:

• buffet-ruokailu Kartanossa sis. jälkiruoan ja kahvin (ennen tai jälkeen konsertin)
• lasillinen kuohuviiniä
• lippu Marion Rungin juhlakonserttiin klo 17.00
- konsertin kesto 2 x noin 40 min (+ väliaika)


2 PÄIVÄN HOTELLIMATKA (15.-16.11.2021)

Hinta noin/hlö 145 €

Hintaan sisältyy:

Yllä mainitun lisäksi yöpyminen Haikon Kartanossa, kartanoaamiainen ja kylpylän käyttö.

RYHMÄETU

Mikäli ryhmässä on min. 40 maksavaa henkilöä, on ryhmässä matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ilmaiset. Kysy ryhmällesi kuljetusta kauttamme!Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Lataa Marion Rung & Prostyles - 60 vuotta hittejä! -konsertin ryhmämatkaesite

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT >